Jump to content
Ταξιδευτής

Oι "χαι", οι "τρεντυ" και οι ανεγκεφαλοι...

Recommended Posts

ολα αυτα που λες ειναι ο κυριος λογος που εχω να παω σε club πολλα χρονια τωρα

βασικα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και να συμπεριφερεται οπως θελει

αμα τον αφησουμε να καταπατησει την ελευθερια ,τον χωρο η τον χαρακτηρα μας ειναι δικο μας λαθος

αμα συμπεριφερεται σωστα ,μαγκια του και τα ρουχα κ το γυαλι και ολα ,αμα ειναι ομως ο ειρωνικος μαλακας που περιγραφεις ,δεν θα αργησει και πολυ να τα βρει μπροστα του ολα αυτα ,ειμαι σιγουρος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευτυχώς ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο που δεν μας επιβάλει να έχουμε επαφές με τους τρέντυ, αν δεν το θέλουμε. Εκεί που παρόλα αυτά άπτονται οι πορείες μας, μια ευγενική χειρονομία 5 ανοικτών δακτύλων, συνδυασμένη με το ανάλογο ηχητικό πλαίσιο, είναι αρκετή να τους υποδείξει τι σημαίνει αναβαθμισμένη παιδεία. :_rock-on:

Όσο για τις κοπέλες στην Πολωνία που κοκκινίζουν και χαμηλώνουν το βλέμμα, είναι μάλλον ακατάλληλες για τις επιδιώξεις του μέσου Έλληνα. :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο καιρο εχεις να :kiss: ???

χωρις παρεξηγηση ... αλλα μην ασχολεισαι και τοσο με τις γκομενες και θα ρθει μονο του... παντα ετσι ειναι :doh:

οπως και να χει ασε τον καθε τρεντυ στην τρεντια του και εσυ κανε το δικο σου εργο! απο κει και περα η γκομενα που θα ασχοληθει μαζι σου θα ειναι και ο τυπος σου ;) αλλιως αν σε φτυνει μαλλον ειναι ο τυπος που περιγραφεις πανω...

οπως και να χει να περνας καλα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα ξεκινουν απο την ανυπαρκτη παιδεια και την ανυπαρκτη διαπαιδαγωγηση απο τους γονεις. Ετσι λοιπον φτανει ο καθε νεαρος ή νεαρα στην δυσκολη ηλικια και δε μπορει να ξεχωρισει αν δεν κανει κατι που να φαινεται. Και φυσικα αυτο παει εις μακρος χρονου, μπορει και μεχρι τα γεραματα. Επισης η ολη φαση σε αφηνει ξεβρακωτο απεναντι σε καθε αηδια που βλεπεις στην tv η ακομα και εξω. Πως να μην εισαι ξεκωλακι οταν τα ερεθισματα σου ειναι η τζουλια και η σασα, βασιλειος και ο κωνσταντινος, πως να μην εισαι τρεντυ γραψαρχιδας οταν τα προτυπα σου ειναι αναλογα και δεν ειχες τα εφοδια να φιλτραρεις το καλο απο το κακο. Τελος παντων θα μπορουσα να γραφω για παντα αλλα με καλυψες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα αυτα που λες ειναι ο κυριος λογος που εχω να παω σε club πολλα χρονια τωρα

βασικα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και να συμπεριφερεται οπως θελει

αμα τον αφησουμε να καταπατησει την ελευθερια ,τον χωρο η τον χαρακτηρα μας ειναι δικο μας λαθος

αμα συμπεριφερεται σωστα ,μαγκια του και τα ρουχα κ το γυαλι και ολα ,αμα ειναι ομως ο ειρωνικος μαλακας που περιγραφεις ,δεν θα αργησει και πολυ να τα βρει μπροστα του ολα αυτα ,ειμαι σιγουρος :D

Ξερεις ρε συ ποιο ειναι το προβλημα; Οσο περναει ο καιρος νοιωθω οτι εγω (και ατομα που προσπαθουν να σεβονται τους αλλους και να μην προκαλουν κλπ) αποτελουμε την μειοψηφια.

Οι καφροι και οι "μουρατοι" γινονται ολο και περισσοτεροι και το χειροτερο; ΟΛΑ πλεον ειναι κομμενα και ραμμενα για αυτους!

Λες και ΠΡΕΠΕΙ να εισαι καφρος, αγενης, παρτακιας για να περασεις καλα! Αυτο σου περνανε καθε μερα ολοι. Τα Μεσα Μαζικης Αποβλακωσης, τα μαγαζια, τα παντα ειναι "στημενα" για οποιον/οποιαν ειναι "μουρη", "παιχταρας", "μ@ν@ρ@" κλπ κλπ.

Δηλαδη εγω ρε παιδια που στεναχωριεμαι, τσαντιζομαι, απελπιζομαι, προσπαθω, ελπιζω, ονειρευομαι αλλα ΔΕΝ μπορω/θελω να ειμαι "μεσα στην καλη χαρα" ολη την ωρα δεν χωραω στον κοσμο εκει εξω;

Ευτυχώς ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο που δεν μας επιβάλει να έχουμε επαφές με τους τρέντυ, αν δεν το θέλουμε.

Αδερφε Σταθη, δεν εχεις αδικο αλλα ξερεις τι γινεται; Νοιωθω οτι οσο περναει ο καιρος τοσο "μας" στριμωχνουν οι "αλλοι" σε μια γωνιτσα ενω αυτοι πολλαπλασιαζονται και πληθαινουν!

Σαν να εισαι μη καπνιστης σε μαγαζι που ολοι καπνιζουν και να σε εχουν στριμωξει στο βαθος στη γωνια μαζι με αλλους 5-10 μη καπνιστες ενω οι αλλοι αραζουν "πρωτη μουρη στο Καβουρι".

ποσο καιρο εχεις να :kiss: ???

χωρις παρεξηγηση ... αλλα μην ασχολεισαι και τοσο με τις γκομενες και θα ρθει μονο του... παντα ετσι ειναι :doh:

Καμια παρεξηγηση φιλε! Εδω και (πολλα) χρονια δεν κυνηγαω καμια και με κανεναν τροπο! Εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω απο το να αναλωνομαι σε τετοιες μ@λ@κιες. Προσπαθω να ζω καλα και παλευω για κατι καλυτερο για το μελλον και οσες/αν ερχονται παρεα μου τοτε τελεια. Αλλιως και παλι οκ.

Αλλα το θεμα δεν ειναι το "πεφτω η δεν πεφτω στις γκομενες".

Το θεμα ειναι το πως εχουμε καταληξει να ειναι ολοι ΤΟΣΟ καφροι και "καμμενοι"... Δεν μπορει ρε παιδια να ειναι τυχαιο αυτο!!

Δεν μπορει να ειναι φυσικη "εξελιξη" αυτη η καταντια... Και ομαδικη πλυση εγκεφαλου να ειχαν κανει σε ολη τη χωρα ΔΕΝ θα ειχαμε αυτα τα χαλια...

Ολα ξεκινουν απο την ανυπαρκτη παιδεια και την ανυπαρκτη διαπαιδαγωγηση απο τους γονεις. Ετσι λοιπον φτανει ο καθε νεαρος ή νεαρα στην δυσκολη ηλικια και δε μπορει να ξεχωρισει αν δεν κανει κατι που να φαινεται. Και φυσικα αυτο παει εις μακρος χρονου, μπορει και μεχρι τα γεραματα. Επισης η ολη φαση σε αφηνει ξεβρακωτο απεναντι σε καθε αηδια που βλεπεις στην tv η ακομα και εξω. Πως να μην εισαι ξεκωλακι οταν τα ερεθισματα σου ειναι η τζουλια και η σασα, βασιλειος και ο κωνσταντινος, πως να μην εισαι τρεντυ γραψαρχιδας οταν τα προτυπα σου ειναι αναλογα και δεν ειχες τα εφοδια να φιλτραρεις το καλο απο το κακο. Τελος παντων θα μπορουσα να γραφω για παντα αλλα με καλυψες

+οσα θες!

Μα ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω το ΠΟΣΟ ξεκωλα ειναι πλεον οι νεες κοπελες εκει εξω! Τις βλεπω σε καφετεριες, στο δρομο κλπ και πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα! Εχουμε φτασει σε π@ρτουζες σε σχολεια και βιντεοσκοπηση και να το χαιρονται κιολας;;;!;;

Αν ακουσεις 16χρονα κοριτσια να μιλανε περι σεξ θα σου πεσουν τα αυτια!!

Ποσο ΚΟΠΑΝΟΣ μπορει να ειναι ο γονιος που εφτασε σε τετοια επιπεδα εξαθλιωσης το παιδι του;

Καποτε λεγαμε οτι οι γονεις μας ηταν αυστηροι κλπ... ΠΩΣ μπορει μια ολοκληρη γενια ανθρωπων να εφτασε στο αλλο ακρο και να εκανε ετσι τα παιδια τους;;;

Αλλα αυτο που λεω παραπανω ειναι οτι τωρα πια η εποχη ειναι σαν να λεει σε αυτα τα παιδια οτι "καλως πραττουν".

Πριν 20-25 χρονια αν η κοπελα ηταν τοσο ξεκωλο της εβγαινε το ονομα και ηταν δακτυλοδεικτουμενη.

Σημερα οσο πιο καραξεκ@λο εισαι τοσο μεγαλυτερη η επιβραβευση απο τον περιγυρο... :(

Εχει δει κανεις την εκπομπη την εκδικηση της ξανθιας; Αν το δειτε θα καταλαβετε ακριβως τι εννοω... "Me lene Soyla, exo kavalisei ta panta plin toy Titanikou eimai superwow kai pernao teleiaaa OMG kai LOL"

Δεν ξερω ρε γμτ... Καθε μερα που περναει νοιωθω ολο και πιο μονος... Σαν να ειμαι ο "σπαστικος" του παρτυ, οπου ολοι οι αλλοι περνανε τελεια και εγω καθομαι σε μια μερια προβληματισμενος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποντακι και απο εμενα :_thumbsup: !!!

Ολα ειναι θεμα παιδειας. αλλα εδω που να την βρεις και ποιος να στην δωσει (ιδικα οταν δεν ακους τι σου λενε)..........

..........οι δικαβαλοι (ξεκρανωτοι εννοειται) πανω σε SS που φευγουν μαλιοκουβαρα........

Και οταν του λες βαλε ενα κρανακι ρε φιλε, σε κοιτανε λες και εισαι απο αλλο πλανητη και σου απαντανε με τις φοβερες ατακες του στιλ "εγω δεν πευτω!" ή "γιατι αποκριες εχουμε?" με αυτο το υφακι του υπεργ@μ@του και τρελενεσε... :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12-13 χρονών χτες έξω από το σπίτι της κοπέλας μου.....

-Ρε μαλάκα την έχεις μικρή.......

Απάντηση

-Εσένα σου φτάνει μέχρι την μήτρα μωρή πουτ@ν@...........

Μου ήρθε να κατέβω από την μηχανή και να τα πλακώσω στις μάπες να ισιώσουν.......αλλά από την άλλη τα λυπήθηκα...γιατί ούτε καν ξέρουν την έννοια όσων λένε...σαν τα πιθηκάκια....ότι βλέπουν κάνουν.

Τα παιδιά δεν έχουν πλέον παιδικά χρόνια, μεγαλώνουν γρήγορα, χάνουν την αθωότητα τους γρήγορα, είναι μόνα παρέα με την τηλεόραση και το κάθε πικραμένο τσόλι που έχουν ως πρότυπα.

Ε όταν το 12χρονο αυτό πάει 20 πως θα είναι;;;

Εγώ στα 12 μου επαιζα κρυφτό , μπάλα, είχα πρότυπο τους Power Ranger και τον Chuck Noris και κοιτούσα τα κοριτσάκια και σκεφτόμουν πως θα είναι να φιλήσω.....και σιχαινόμουν τα σάλια τους.....Μήτρα???????Ουτε καν ήξερα τι ειναι και που βρίσκεται.....

Για την κατάντια αυτή ευθύνονται οι γονείς εν μέρη που τα αφήνουν στην τύχη τους και δεν δίνουν κάποιες ηθικές αξίες στα παιδιά τους.......

Για την κατάντια αυτή ευθύνεται το κράτος....γιατί αν οι γονείς ξεκωλιάζοντε από το ένα πρωι εως το άλλο πρωί στην δουλειά τους για να τα βγάλουν ισα ίσα πέρα....το παιδι μένει μόνο....στο σχολειο δεν μαθαίνουν τίποτα πια....και μετά τρέχουν όλη μέρα στα φροντιστήρια.....έχουν ευθύνες από τα 12 μόλις μπουν στο γυμνάσιο.....Εχουν πολύ πιο φορτωμένο πρόγραμμα και από έναν ενήλικο!

Για την κατάντια αυτή φταίμε όλοι που το αφήνουμε έτσι.....

Για την κατάντια αυτή φταίει το κεφάλαιο που για να μεγαλώσει κλέβει εκτός απο τα πορτοφόλια μας και την προσωπικότητα μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........Μα ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω το ΠΟΣΟ ξεκωλα ειναι πλεον οι νεες κοπελες εκει εξω! Τις βλεπω σε καφετεριες, στο δρομο κλπ και πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα! Εχουμε φτασει σε π@ρτουζες σε σχολεια και βιντεοσκοπηση και να το χαιρονται κιολας;;;!;;

Αν ακουσεις 16χρονα κοριτσια να μιλανε περι σεξ θα σου πεσουν τα αυτια!!..........

Ειμαι 18 χρονων, περσι τελειωσα το σχολειο! Και αυτο που λες περι των νεων κοριτσιων (και που τα ζω και εγω σχεδον καθημερινα) μου φενονται μεχρι και εμενα too much! Οταν ημουν εγω 16 το να μιλας και μονο με κοπελα στο σχολειο (το να βγεις με κοπελα δεν το συζιταμε καν) ηταν εξοπραγματικο, παρεξιγισιμο και αφορμη για πολλα σχολια (θετικα και αρνιτικα)! Και τωρα (δηλαδη μετα απο 2-3 χρονια) ερχετε το 16χρονο και σου την πεφτει στεγνα χωρις ενδιασμους και χωρις να ντρεπετε, και μενεις με ανοιχτο το στομα!

........Πριν 20-25 χρονια αν η κοπελα ηταν τοσο ξεκωλο της εβγαινε το ονομα και ηταν δακτυλοδεικτουμενη..........

20-25? καντα καλυτερα 2-5 και εισαι μεσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι γίνετε με τους trendy πάντα ήταν στο περιθώριο στην ζωή μου δηλαδή δεν μου κάνουν κλίκ ούτε γιά παρέα.ΓΙατί δεν έχω κάτι να πω μαζί τους,κάτι να μοιραστώ.Δεν μπορώ τους συμβιβασμούς.Να ντυθώ καλά γιατί θα με βλέπουν κάπως,να έχω φιρμάτα ρούχα γιατί πρέπει,να έχω ότι γυαλί κυκλοφορεί,να το παίζω κάποιος....

Κάφρος είμαι.Με την πλήρη ένοια.Στα @@ μου το τί σκέφτονται όλοι οι υπόλιποι και αν αυτό που κάνω είναι κοινωνικά(με την σημερινή ένοια) αποδεκτό, αρκεί να μην καταλίξει η καφρίλα στην αγένεια.Δεν μπορώ να βάλω όρια στον εαυτό μου,για να είναι οι τριγύρο μου ευτιχισμένοι.Πρώτα να είμαστε ο δικός μας εαυτός και μετά όσοι θέλουν μας κάνουν παρέα.Πιστεύω πως όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης.Αν δεν την έχεις περιμένεις με το μπράβο η με το κοίταγμα των άλλων να νιώθεις κάποια/ος.Αν θες να είσαι ο εαυτός σου πολύ απλά δεν σε νοιάζει το τι κάνουν ή τι περιμένουν από σένα οι άλλοι.Απλώς χαράζεις την δική σου πορεία.

Ευτιχώς απο το γυμνάσιο έκοψα αυτήν την εξάρτιση της κοινωνικής καταξίωσης με το φαίνεσθε και προσπαθώ με το είναι.Να ναι καλά το rock. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....Ευτιχώς απο το γυμνάσιο έκοψα αυτήν την εξάρτιση της κοινωνικής καταξίωσης με το φαίνεσθε και προσπαθώ με το είναι.Να ναι καλά το rock. :whistling:

+ απειρο

Μια απο τα ιδια και εγω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 18 χρονων, περσι τελειωσα το σχολειο! Και αυτο που λες περι των νεων κοριτσιων (και που τα ζω και εγω σχεδον καθημερινα) μου φενονται μεχρι και εμενα too much! Οταν ημουν εγω 16 το να μιλας και μονο με κοπελα στο σχολειο (το να βγεις με κοπελα δεν το συζιταμε καν) ηταν εξοπραγματικο, παρεξιγισιμο και αφορμη για πολλα σχολια (θετικα και αρνιτικα)! Και τωρα (δηλαδη μετα απο 2-3 χρονια) ερχετε το 16χρονο και σου την πεφτει στεγνα χωρις ενδιασμους και χωρις να ντρεπετε, και μενεις με ανοιχτο το στομα!

"Μιπως εχεις να μου δωσεις 2 τσιγαρα?"

Και μας ηρθε κουνιστη λινκιστη λες και εβγενε στην πασαρελα...

Ζητημα να ειχε τελειωσει το γυμνασιο...

το θυμασαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα ακούστικε γαμάτο :mB_kalo_e::offtopic:

Kαι τώρα τον έχω...αλλά μην ακουστεί παραέξωuglystupid2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι τώρα τον έχω...αλλά μην ακουστεί παραέξωuglystupid2.gif

chuck-norris-split-rock%5B1%5D.jpg

:bruce_h4h::mB_kalo_e:

κοπελιά πέθανε ο τράκας. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μας ηρθε κουνιστη λινκιστη λες και εβγενε στην πασαρελα...

Ζητημα να ειχε τελειωσει το γυμνασιο...

το θυμασαι?

Αλλο και αυτο τα ειχα ξεχασει!

Εκει που πιναμε το καφε μας σκαει η πιτσιρικα ολο ναζι "μηπος εχεις να μου δωσεις 2 τσιγαρα?" και εμεινα εγω να σκευτομαι ποσο χρονον ηταν αυτη!

Και οντος καπου εκει ηταν 3η γυμνασιου πρωτη λυκειου το πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο και αυτο τα ειχα ξεχασει!

Εκει που πιναμε το καφε μας σκαει η πιτσιρικα ολο ναζι "μηπος εχεις να μου δωσεις 2 τσιγαρα?" και εμεινα εγω να σκευτομαι ποσο χρονον ηταν αυτη!

Και οντος καπου εκει ηταν 3η γυμνασιου πρωτη λυκειου το πολυ!

Πηρε ενα και καλο και εφυγε :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατσιβελοι εχουν καταντησει , Στο φροντηστηριο και στο σχολειο βεβαια

βλεπεις παντου τσιγαριλικη μαγκια , ακρανοι με μηχανακια , τα περιτυλιγματα του φαγητου τους οταν το φανε το πετανε κατω ακομα και αν εχει καδο σε 10 μετρα

Μεσα στην ταξη παιδια αντιμιλανε οταν τους κανουν παρατηρηση (Ενα κοριτσι μεσα στην ταξη μου καθημερινο παραδειγμα , γελαει μες στο μαθημα με ολη της την δυναμη με μανια ,λες και το κανει επιτιδες, μιλαει , φωναζει , αντιμιλαει )

Τους κατσιβελους δεν τους κανουν τα ρουχα , αλλα ο τροπος συμπεριφορας

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστηχώς οι γονείς τρέχουν και δεν φτάνουν για να τα φέρουν βόλτα και να πληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις.την διαπαιδαγώγηση έχει αναλάβει επιμελώς η τατιάνα κάθε απόγευμα μαζί με τα μεσημεριανά κοριτσούδια.πέρνεις και 12 μισθούς ακαθάριστους άμα είσαι και πολύ trendy. :_thumbsup:

ταξιδευτή,καλά τα λες,αλλά πάντα έτσι ήταν.μόνο που τώρα,ξεκινούν πιο νωρίς.ανοίγει όμως και το μυαλό πιο νωρίς.εσύ τον δρόμο σου και αυτοί τον δικό τους.

κολητός,έχει ένα γιό 15 χρονών και δεν μπορεί να το κάνει καλά με την καμία!

έρχετε όποτε θέλει,φεύγει όποτε θέλει και μια φορά που του την είπε,τον έψαχναν με την αστυνομία για 3 μέρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νωμίζω πως εκτώς την παιδία οι γονείς δεν περνάνε και ΑΞΙΕΣ που αυτός είναι σημαντικός παράγοντας.Και αυτά δεν χρειάζονται πάντα παρών τους γονείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στα 12 μου επαιζα κρυφτό , μπάλα, είχα πρότυπο τους Power Ranger και τον Chuck Noris και κοιτούσα τα κοριτσάκια και σκεφτόμουν πως θα είναι να φιλήσω.....και σιχαινόμουν τα σάλια τους.....Μήτρα???????Ουτε καν ήξερα τι ειναι και που βρίσκεται.....

Για την κατάντια αυτή ευθύνονται οι γονείς εν μέρη που τα αφήνουν στην τύχη τους και δεν δίνουν κάποιες ηθικές αξίες στα παιδιά τους.......

+oσα θες ρε φιλε... :(

Χθες εβλεπα οτι οι ειδικοι συνιστουν συνεση στη χρηση του κινητου στα μικρα παιδια και καπακι κατι σαχλοκουδουνα να λενε "εγω γραφω και 100 SMS τη μερα" και να χαιρονται κιολας! Λες και κανουνε κατι ωραιο!

Και λεω: "εγω δεν θα παρω κινητο στο παιδι μου με τιποτα"

Και ερχεται ο αντιλογος απο κολλητο που εχει παιδια και μου λεει "Ρε αμα δεν εχει το παιδι κινητο τη σημερον ημερα νοιωθει παρακατιανο. Ασε που αν δεν του παρεις θα παρει μονο του και στα κρυφα"

Και μιλαμε για ηλικιες που επρεπε να ειναι εξω και να παιζουν γμ το κερατο μου... Αμα ειναι ετσι σημερα, πως θα ειναι σε 10-15 χρονια; Που θα φτασει ολο αυτο πια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:think: ...εχουν αλλαξει τοσο τα πραγματα ρε παίδες????... μιλάμε σίγουρα για την Ελλαδα???...εγω γιατί παινεύομαι ακόμα για την Ελληνικη νοοτροπία/φιλότιμο ????

...ευτυχώς προλαβα και παντρευτικα! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........................

Συμφωνω σχεδον σε ολα, ειδικα σε αυτο:

μονο που δε φταινε οι γονεις "εν μερει" αλλα "εν ολω". Οταν εχεις 12 χρονων κοριτσακι που βγαινει ντυμενο σαν πουτ@νακι ποιος αλλος φταιει περα απο την οικογενειεα?

Για την κατάντια αυτή ευθύνεται το κράτος....γιατί αν οι γονείς ξεκωλιάζοντε από το ένα πρωι εως το άλλο πρωί στην δουλειά τους για να τα βγάλουν ισα ίσα πέρα....το παιδι μένει μόνο....στο σχολειο δεν μαθαίνουν τίποτα πια....και μετά τρέχουν όλη μέρα στα φροντιστήρια.....έχουν ευθύνες από τα 12 μόλις μπουν στο γυμνάσιο.....Εχουν πολύ πιο φορτωμένο πρόγραμμα και από έναν ενήλικο!

Διαφωνω καθετα σε αυτο. Ο πατερας μου, οπως και πολλων αλλων συνομιληκων του φανταζομαι, μεγαλωσε στην ουσια χωρις πατερα γιατι ο παππους μου ηταν ναυτικος και ταξιδευε. Τον εβλεπε καθε 4-5 χρονια και τους μεγαλωσε η γιαγια μου, που ειχε 7-8 παιδια-ανιψια, κι ουτε κανενα κοριτσι βγηκε πουτ@να ουτε κανενα αγορι κλεφτης/αλητης.

Σχολειο? Ο πατερας μου τελειωσε νυχτερινο, γιατι τα πρωινα δουλευε, οπως και τα αδερφια του.

Οι παλαιοτερες γενιες ειχαν στοχους, ειχαν οραματα, πιστευαν σε κατι. Τα παιδια σημερα εχουν στοχους? Μπααα. Πανε σχολειο κι ειναι αμορφωτα. Πανε φροντιστηρια για να τους βαλουν "με ενεση" τη γνωση κι ουτε αυτο καταφερνουν. Πανε πανεπιστημιο και βγαινουν πιο στοκοι απο οτι μπηκαν.

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα