nikosss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Απο ο,τι ξερω οι καμερες γραφουν μετα τα 140-150χλμ, νομιζω δεν ειμαι και 100% σιγουρη... σιγουρη να εισαι...απο αυτα τα χλμ κ πανω τις εχουν ρυθμισει αλλιως θα γεμιζε το στικακι κ 8α τους εγραφαν ολους!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 εγώ την πινακίδα δεν την πλένω ποτέ με την υπόλοιπη μηχανή και είναι μεσα στην σκόνη κ την λάσπη.Άραγε θα γράψει η κάμερα τον αριθμό?δεν θέλω να το μάθω απο πρώτο χέρι, ρωτάω μήπως το έχει "μάθει" κανένας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 baze αυτοκολητο στο 2 τελευταια νουμερα και στο τελευταιο γραμμα..........με το που μπαινεις και μολις βγεις τα ξεκολας......πολλες φορες παω και απο epass πισω απο αμαξι που περναει και περναω και γω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδια πως λειτουργει η αναδιπλουμενη; Κατεβαινεις και την φτιαχνεις ή γυριζει καβαλα; Εξαρταται το ειδος της αναδιπλουμενης, της Valter moto που εχω βαλει σταματας (η πριν φυγεις) και "χαλαρωνεις" μια βιδα και σηκωνεις προς τα μεσα την πινακιδα και την σφιγγεις παλι την βιδα και ολα ΟΚ,υπαρχουν πλεον και ηλεκτρικες αναδιπλουμενες αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου οποτε δεν μπορω να βοηθησω :) ΥΓ: στην Αττικη οδο δεν βλεπω και πολλους να τηρουν τον ΚΟΚ στα 120-130χλμ,εαν οδηγεις με 120 θα σε προσπερνουν με 150-200 οι περισσοτεροι,αναγκαστικα πρεπει λιγο να τρεξεις,εαν οντως ενεργοποιηθουν οι καμερες και στελνουν κλησεις το 80% των οδηγων θα λαβουν μια ομορφη φωτό με την πινακιδα τους... Ειδικα καποια πολυ δυνατα αυτοκινητα,κατι BMW M3,porsche,Ferrari,τους βλεπω να "χτυπανε" κατι 250αρες... :) Το 2004 στην περιοδο των Ολυμπιακων αγωνων,μεσημερι απο Ελευσινα για το σπιτι εκανα και το "ρεκορ" μου με αυτοκινητο,248 με ενα S2000,δεν πηγαινε περισσοτερο,στα 248 σταματησε το ψηφιακο κοντερ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Ρε παιδια αν σε πιασει ο μπατσος με αναδιπλουμενη ή με ταινια στο γραμμα και στο νουμερο ξερετε τι θα γινει? Δηλαδη απορω ποσο μπορει να συνεχιστει αυτη η κουβεντα... Παμε λιγο πιο αργα, μην το παιζουμε james bond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Ρε παιδια αν σε πιασει ο μπατσος με αναδιπλουμενη ή με ταινια στο γραμμα και στο νουμερο ξερετε τι θα γινει? Δηλαδη απορω ποσο μπορει να συνεχιστει αυτη η κουβεντα... Παμε λιγο πιο αργα, μην το παιζουμε james bond Εμενα μονο μια φορα με εχουν σταματησει για τυπικο ελεγχο και δεν την ειχα κρυψει απο κατω την πινακιδα,κανονικα ηταν απλα την κοιταξε,μπορεις να την διπλωσεις λιγο προς τα μεσα και να του πεις οτι καταλαθος πηγε προς τα πισω,εαν εχει ορεξη θα την γλυτωσεις,εαν ομως θελει να γραψει γενικοτερα θα σε γ@μ..... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 http://www.phantomplate.com/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα πλέον, για να γίνει οποιοσδήποτε δρόμος πληρώνουμε διόδια και το θεωρούμε και αυτονόητο, την στιγμή που πληρώνουμε τρελά τέλη κυκλοφορίας, χρήματα που αν δεν κάνω λάθος προορίζονται συνταγματικά γι'αυτήν ακριβώς την δουλειά και όχι για να καλύπτουν τρύπες στην οικονομία, ίσως καμιά τρύπα σε δρόμο αλλά σίγουρα για την οδική μας ασφάλεια και όχι για να παίρνει μπόνους το κάθε golden boy του δημοσίου. Ίσως και να κάνω λάθος δλδ, διορθώστε με.....αλλά δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ πως σε ένα κοντινό μέλλον θα μπορέσει αυτή η χώρα να έχει ένα σωστό οδικό δίκτυο πληρώνοντας διόδια κάθε 5 λεπτά δρόμου....οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί, οι Ελβετοί κ.α. γιατί δηλαδή δεν έχουν διόδια, είναι πιο πλούσιοι η μήπως έχουν καλύτερες μεθόδους....δεν ξέρω, προβληματίζομαι πάντως για το πόσο μας θεωρούν κορόιδα...και για το πόσο πραγματικά είμαστε....κορόιδα. Σόρρυ που είμαι off-topic, είδα τα λεγόμενά σας και θυμήθηκα και αυτό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα πλέον, για να γίνει οποιοσδήποτε δρόμος πληρώνουμε διόδια και το θεωρούμε και αυτονόητο, την στιγμή που πληρώνουμε τρελά τέλη κυκλοφορίας, χρήματα που αν δεν κάνω λάθος προορίζονται συνταγματικά γι'αυτήν ακριβώς την δουλειά και όχι για να καλύπτουν τρύπες στην οικονομία, ίσως καμιά τρύπα σε δρόμο αλλά σίγουρα για την οδική μας ασφάλεια και όχι για να παίρνει μπόνους το κάθε golden boy του δημοσίου. Ίσως και να κάνω λάθος δλδ, διορθώστε με.....αλλά δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ πως σε ένα κοντινό μέλλον θα μπορέσει αυτή η χώρα να έχει ένα σωστό οδικό δίκτυο πληρώνοντας διόδια κάθε 5 λεπτά δρόμου....οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί, οι Ελβετοί κ.α. γιατί δηλαδή δεν έχουν διόδια, είναι πιο πλούσιοι η μήπως έχουν καλύτερες μεθόδους....δεν ξέρω, προβληματίζομαι πάντως για το πόσο μας θεωρούν κορόιδα...και για το πόσο πραγματικά είμαστε....κορόιδα. Σόρρυ που είμαι off-topic, είδα τα λεγόμενά σας και θυμήθηκα και αυτό.... Σχετικά με το θέμα διοδίων στην κεντρική ευρώπη κάνεις λάθος. Και στην Αυστρία και στην Ελβετία πληρώνεις διόδια. Γερμανία έχω αρκετά χρόνια να οδηγήσω οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα αλλά στις δύο άλλες χώρες το τελευταίο μου ταξίδι ήταν το καλοκαίρι του 2009 οπότε το ξέρω σίγουρα. Η διαφορά είναι ότι αγοράζεις vignette και δεν έχεις σταθμούς διοδίων αυτό καθεαυτό. Είναι όμως τέλος χρήσης αυτοκινητόδρομου. Το αν η Ελλάδα θα έχει ποτέ σωστό οδικό δίκτυο είναι βέβαια τεράστιο θέμα και δεν νομίζω και τόσο άμεσα συνδεδεμένο με τα διόδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Σχετικά με το θέμα διοδίων στην κεντρική ευρώπη κάνεις λάθος. Και στην Αυστρία και στην Ελβετία πληρώνεις διόδια. Γερμανία έχω αρκετά χρόνια να οδηγήσω οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα αλλά στις δύο άλλες χώρες το τελευταίο μου ταξίδι ήταν το καλοκαίρι του 2009 οπότε το ξέρω σίγουρα. Η διαφορά είναι ότι αγοράζεις vignette και δεν έχεις σταθμούς διοδίων αυτό καθεαυτό. Είναι όμως τέλος χρήσης αυτοκινητόδρομου. Το αν η Ελλάδα θα έχει ποτέ σωστό οδικό δίκτυο είναι βέβαια τεράστιο θέμα και δεν νομίζω και τόσο άμεσα συνδεδεμένο με τα διόδια Καλά, τώρα μας δουλεύεις........δλδ θεωρείς ότι το 4, κάτι και το 7, κάτι, αντίστοιχα, !!ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! για τις vignettes, που ισχύει μόνο για τους ξένους, μιας και οι πολίτες εκεί το πληρώνουν στην φορολογία τους είναι άξιο αναφοράς? Και όχι, στην Γερμανία δεν έχει διόδια φίλε μου angelthing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 http://www.phantomplate.com/ Δεν κανει δουλεια στις νεες καμερες γιατι ειναι με υπερυθρες... Ξεχνα το φιλφ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Το αν ειναι με υπερυθρες οι καμερες 'η αν δεν κανει γι'αυτες το συγκεκριμενο υλικο, δεν το ξερω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nonoulis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 Kλασσικα μπαινοντας αττικη οδο η βαση διπλωνει και ξεδιπλωνει στην εξοδο.Δεν ειμαι για λυπητερες τετοιο καιρο. σωστος ο παιχτης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
derbi gpr 50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 πολλες κλησεις με φωτογραφικο ρανταρ απο αττικη οδο για ταχυτητα στελνονται στον κατοχο ,ιδιοκτητη οχηματος και τα προστιμα τσουχτερα και αφαιρεση της αδειας ιανοτητας οδηγου [διπλωμα] !!!!! επισης πολλες κλησεις σε λεοφορειοδρομους που οι οδηγοι νομιζαν οτι οι καμερες ειναι ανενεργες!!!!!!! προσοχη!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Σε λίγο θα βάλουν διόδια και στις γκόμενες. Κάψανε όλη την Ελλάδα και πληρώνουμε και διόδια απο πάνω !! Σε λίγο καιρό θα κάνουν έρανο για την αγορά εύφλεκτου αερίου και βενζίνης για το υπόλοιπο κάψιμο. Θα αναγράφεται και στην απόδειξη στα διόδια. "πληρώσατε και το κάψιμο, ευχαριστούμε πολύ, καλές διαδρομές". Ένα παράξενο πράγμα το πώς μιά πλαστική μπάρα σταματάει εκατομμύρια οδηγούς ε? Το πώς 100 ματατζίδες σταματάνε χιλιάδες διαδηλωτές να μπουκάρουν στη βουλή. Πάντα ήθελα να δώ μια διαδήλωση που αντί για σημαίες οι διαδηλωτές να κρατάνε αλυσοπρίονα και τσεκούρια. Μετά δεν θα πάει κανείς σπίτι του να δεί μπάλα. Το ειρηνικό πνεύμα μας μάρανε. Για βάλτε 20 ψυχοπαθείς μπροστά με πριόνια, τσεκούρια και όπλα να δούμε διαφορά λέμε. Και άσε τον άλλον απο πίσω να φωνάζει ότι θέλει με τη ντουντούκα. Ας φωνάζει ζήτω οι Metallica, χέστηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 Την Κυριακή που γύρναγα απο το εξοχικό, στην Αττική οδό πήγαινα max με 120χλμ, σε κάποια φάση με προσπερνά αυτοκίνητο. Πρέπει να πήγαινε περίπου με 140-150, και τότε είδα το flash απο πίσω... Προσοχή μάγκες λοιπόν, τα ραντάρ δουλεύουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 ετσι και αλλιώς μέχρι 130 πάω στην ΟΑ & ΕΟ....αν τα περάσω πολύ απλά δεν θα φτάσω οδικός αλλά πετώντας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 Σε λίγο θα βάλουν διόδια και στις γκόμενες. Κάψανε όλη την Ελλάδα και πληρώνουμε και διόδια απο πάνω !! Σε λίγο καιρό θα κάνουν έρανο για την αγορά εύφλεκτου αερίου και βενζίνης για το υπόλοιπο κάψιμο. Θα αναγράφεται και στην απόδειξη στα διόδια. "πληρώσατε και το κάψιμο, ευχαριστούμε πολύ, καλές διαδρομές". Ένα παράξενο πράγμα το πώς μιά πλαστική μπάρα σταματάει εκατομμύρια οδηγούς ε? Το πώς 100 ματατζίδες σταματάνε χιλιάδες διαδηλωτές να μπουκάρουν στη βουλή. Πάντα ήθελα να δώ μια διαδήλωση που αντί για σημαίες οι διαδηλωτές να κρατάνε αλυσοπρίονα και τσεκούρια. Μετά δεν θα πάει κανείς σπίτι του να δεί μπάλα. Το ειρηνικό πνεύμα μας μάρανε. Για βάλτε 20 ψυχοπαθείς μπροστά με πριόνια, τσεκούρια και όπλα να δούμε διαφορά λέμε. Και άσε τον άλλον απο πίσω να φωνάζει ότι θέλει με τη ντουντούκα. Ας φωνάζει ζήτω οι Metallica, χέστηκα. Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά στα υπόλοιπα όχι. Η βία δεν θα βοηθήσει, παρόλο που συναισθηματικά εκεί οδηγούμαστε, να τα κάψουμε ΟΛΑ δηλαδή. Αυτό δεν σημαίνει οτί πρέπει να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια από την άλλη. Ον τόπικ τώρα, απορώ που πολλοί σκέφτονται ή και ακόμα χειρότερα χρησιμοποιούν την λύση της αναδιπλούμενης πινακίδας. Πάμε να γλυτώσουμε τις συνέπειες μίας μεμονωμένης παράβασης μέσω μίας πολύ σοβαρότερης [υποθέτω] και μόνιμης παράβασης; Το μύνημα της αναδιπλούμενης πινακίδας είναι ξεκάθαρο: "Παρανομώ συνέχεια και γι΄αυτό θέλω να μπορώ να αποκρύψω την ταυτότητα μου όποτε χρειάζεται". Δεν θα έβαζα ποτέ στο μηχανάκι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες