black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 "Καρφωστε" τους! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 μολις βρηκα καινουριο χομπυ! ελπιζω να κανουν και κατι που θα τους καρφωνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Κρίμα που δεν δέχονται καταγγελίες για Θεσσαλονίκη ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 τί έγινε ρε παιδιά? όλο εκπλήξεις είναι τούτοι δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2010 βγηκε καμια πινακιδα; ή ακομα εκει τις εχουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 βγηκε καμια πινακιδα; ή ακομα εκει τις εχουν; Απ'ότι λέει στο Blog κάτι έχουν κάνει. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει το θέμα και να μη μείνει στάσιμο. Πολύ καλή πρωτοβουλία. Όλοι πλέον με το κινητό/φωτ. μηχανή ανα χείρας και βουρ για φωτογραφικό σαφάρι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Πάντως στη Κηφισίας,στο ύψος του Αμαρουρίου που βλέπω την περασμένη εβδομάδα έβγαλαν πολύ πράμα.Ανοιξε ο τόπος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_7364.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Στη Λ.Μαραθωνος στο υψος του γηπεδου της Παλληνης να δουμε ποτε θα τις βγαλουν! Τις εχει ξυλωσει 2 φορες ο αερας και τις εχουν ξανα φτιαξει... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 σημερα εδειχνε η τηλεοραση πινακιδες που ξηλωναν θα παρει καιρο παντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Σε αυτόν τον τόπο που ζούμε έχουμε μάθει δυστυχώς και σκεφτόμαστε ανάποδα! Το ερώτημα είναι "Γιά ποιόν λόγο ξηλώνουν τις πινακίδες και γιατί τώρα?" ...και μου πεί κανείς γιατί είναι επικίνδυνες κτλ - κτλ αυτό το ξέρει και ένα μικρό παιδί να το απαντήσει, εννοώ ποιό είναι το σωστό, το αυτονόητο.. Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι κύριοι τί συνέβει... Γιατί ξαφνικά αρχίζουν και ξηλώνουν τις πινακίδες που τους φιλοξενούσαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) εσυ τι πιστευεις; παντως δε νομιζω οτι χρειαζεται το site που δημιουργησαν.. πειτε μας ποιες ειναι οι πινακιδες στις γειτονιες σας κατι τετοιο το ζητας οταν κατι δε φαινεται ευκολα αφου πρωτα ξηλωσουν αυτες που υπαρχουν σε κεντρικους δρομους.. μετα ας ζηταγαν τη συνδρομη των πολιτων για τα περαιτερω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 όχι ρε γαμώτο... κάνουν και ιεροσυλίες... το πρωί που πέρναγα κατέβαζαν τις διαφημίσεις του tessera στην πειραιώς (για όσους δεν ξέρουν, είναι ένα μπαράκι με αιθέριες υπάρξεις ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 όχι ρε γαμώτο... κάνουν και ιεροσυλίες... το πρωί που πέρναγα κατέβαζαν τις διαφημίσεις του tessera στην πειραιώς (για όσους δεν ξέρουν, είναι ένα μπαράκι με αιθέριες υπάρξεις ;) ) μπαρακι δέν το λές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 εδω στην Πάτρα δήλωσαν ότι έληξε η συμβαση με την εταιρια και τις μάζεψαν ήδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος με τις επιγραφές και γιατί φτάνει στο σημείο να κάνει έναν μοτοσυκλετιστή να αναφωνεί (αμάν και πότε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος με τις επιγραφές και γιατί φτάνει στο σημείο να κάνει έναν μοτοσυκλετιστή να αναφωνεί (αμάν και πότε) http://www.illegalsigns.gov.gr/?page_id=23 (Κυριως, το "6" :"..Ένα στα δέκα αυτοκινητιστικά ατυχήματα οφείλεται στις Διαφημιστικές Πινακίδες… Το 2008, μόνο στην Αττική, εξ αιτίας των διαφημιστικών πινακίδων σημειώθηκαν 300 ατυχήματα εκ των οποίων τα 11 ήταν θανατηφόρα…" ) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) οκ. ας μιλήσουμε για το"6" αντιγράφω "Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας αναφέρει ότι οι πινακίδες που τραβούν την προσοχή μας και είναι τοποθετημένες σε νησίδες, πεζοδρόμια και σημεία που μπορεί να προξενήσουν δυστυχήματα, κάθετα προς το ρεύμα κυκλοφορίας είναι παράνομες και επικίνδυνες και πρέπει να ξηλωθούν. Το ίδιο ακριβώς αποφάσισε και το Συμβούλιο της Επικρατείας. όλοι ξέρουμε οτι τα ερεθίσματα που υπάρχουν στο διάβα ενός οδηγού είναι πολλά και ποικίλα απο μια επιγραφή έως τη δύμετρη καλλονή που περπατά στο πεζοδρόμιο και βέβαια οι επιγραφές των καταστημάτων και οι βιτρίνες τους , ακόμη ο οδηγός οφείλει να προσέχει της πινακίδες οδικής κυκλοφορίας και ό'τι άλλο θα μπορούσε να του προξενήσει ατύχημα , και πολύ περισσότερο οφείλει να είναι συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνει (πολύ περισσότερο μάλιστα ένας αναβάτης) Οι γονείς παιδιών που έχασαν τη ζωή τους πάνω σε τέτοιες πινακίδες τελικά δικαιώθηκαν, όταν ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών έκρινε ότι «ο θάνατος πάνω σε μια παράνομη διαφημιστική πινακίδα είναι ανθρωποκτονία εξ αμελείας». Να διευκρινίσουμε εδώ ότι κανένας δεν θέλει να σταματήσουν οι διαφημίσεις, να κλείσουν όλες οι διαφημιστικές εταιρείες και να μείνουν στον δρόμο οι εργαζόμενοι σε αυτές. Εκείνο που θέλουμε είναι να απομακρυνθούν όσες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή μας και υποβαθμίζουν τον δημόσιο χώρο. Γιατί οι σύγχρονοι δρόμοι πρέπει να συγχωρούν τα λάθη των οδηγών. Οχι να έχουν παγίδες που τους σκοτώνουν. κατ' αρχήν και συμμερίζομαι τον πόνο αυτών των ανθρώπων και βέβαια δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να γίνω αφορμή για οποιοδήποτε ατύχημα έστω και αν αυτό θεωρηθεί "εξ αμελείας" δεν μπορώ να δεχτώ όμως οτι οι δρόμοι μας είναι σύγχρονοι, οτι οι κολόνες φωτισμού είναι σωστά τοποθετημένες , το κατεστραμμένο οδόστρωμα , τους κρυμμένους σηματοδότες τα σήματα κυκλοφορίας τις λακούβες για όλα αυτά δλδ που φροντίζουν να έχω μια ανασφάλεια οταν είμαι στο δρόμο και οδηγώ Τουλάχιστον 8 συμπολίτες μας κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους μετά από πρόσκρουση σε διαφημιστικές πινακίδες… Ένα στα δέκα αυτοκινητιστικά ατυχήματα οφείλεται στις Διαφημιστικές Πινακίδες… Το 2008, μόνο στην Αττική, εξ αιτίας των διαφημιστικών πινακίδων σημειώθηκαν 300 ατυχήματα εκ των οποίων τα 11 ήταν θανατηφόρα… αυτό είναι μια πικρή αλήθεια , αναρωτιέμαι όμως αν δεν υπήρχε η διαφημιστική στο μέσο του δρόμου μήπως τα ποσοστά θα ήταν διπλάσια ; , που θα είχε καταλήξει δλδ η μηχανή/αυτοκίνητο απο τη στιγμή που αυτό ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα μήπως στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ; τέλος πιστεύω οτι οι λύσεις του τύπου "πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι" δεν αρκούν δεν με εκφράζουν και δεν πιστεύω οτι τελικά λύνουν τα προβλήματα , ακόμη με προβληματίζει το γεγονός οτι ένας πρωθυπουργός δίνει εντολή (όπως αναφέρεται στη σελίδα) στους πολίτες να του υποδείξουν τις λάθος τοποθετημένες επιγραφές και όχι σε μια ομάδα ειδικών που θα μελετήσει τα προβλήματα των δρόμων συνολικά και σε βάθος για να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα και λιγότερο αίμα στην άσφαλτο αυτή είναι μια εικόνα απ' αυτές που έχουν αποσταλεί για αποξήλωση .........τη βλέπω και αναρωτιέμαι τι εμποδίζει περισσότερο η επιγραφή; το δέντρο; ο πυλώνας της δεη ; ή τα κιβώτια των οργανισμών ; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2010 από τον οινοχόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 .......................... .......................... κατ' αρχήν και συμμερίζομαι τον πόνο αυτών των ανθρώπων και βέβαια δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να γίνω αφορμή για οποιοδήποτε ατύχημα έστω και αν αυτό θεωρηθεί "εξ αμελείας" δεν μπορώ να δεχτώ όμως οτι οι δρόμοι μας είναι σύγχρονοι, οτι οι κολόνες φωτισμού είναι σωστά τοποθετημένες , το κατεστραμμένο οδόστρωμα , τους κρυμμένους σηματοδότες τα σήματα κυκλοφορίας τις λακούβες για όλα αυτά δλδ που φροντίζουν να έχω μια ανασφάλεια οταν είμαι στο δρόμο και οδηγώ Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να διορθώσουμε ένα πρόβλημα, επειδή απλά υπάρχουν άλλα 5. Από κάπου πρέπει ν' αρχίσουμε. αυτό είναι μια πικρή αλήθεια , αναρωτιέμαι όμως αν δεν υπήρχε η διαφημιστική στο μέσο του δρόμου μήπως τα ποσοστά θα ήταν διπλάσια ; , που θα είχε καταλήξει δλδ η μηχανή/αυτοκίνητο απο τη στιγμή που αυτό ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα μήπως στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ; Ο βίαιος μηδενισμός της αδράνειας, δηλαδή το βίαιο σταμάτημα ενός ανθρώπου σε σταθερό και ακίνητο σημείο είναι σίγουρα χειρότερο απ' το σύρσιμο στο έδαφος. τέλος πιστεύω οτι οι λύσεις του τύπου "πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι" δεν αρκούν δεν με εκφράζουν και δεν πιστεύω οτι τελικά λύνουν τα προβλήματα , ακόμη με προβληματίζει το γεγονός οτι ένας πρωθυπουργός δίνει εντολή (όπως αναφέρεται στη σελίδα) στους πολίτες να του υποδείξουν τις λάθος τοποθετημένες επιγραφές και όχι σε μια ομάδα ειδικών που θα μελετήσει τα προβλήματα των δρόμων συνολικά και σε βάθος για να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα και λιγότερο αίμα στην άσφαλτο Κι εμένα με προβλημάτισε, αλλά μήπως κι αυτός ξέρει ότι αν το αναθέσει σε άαααλλη μία "επιτροπή ειδικών", θα καταλήξουν κι αυτοί να τ' αρπάξουν απ' τους δήμους και τις διαφημιστικές εταιρείες και να μη γίνει πάλι τίποτα? Λέω εγώ τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) αυτή είναι μια εικόνα απ' αυτές που έχουν αποσταλεί για αποξήλωση .........τη βλέπω και αναρωτιέμαι τι εμποδίζει περισσότερο η επιγραφή; το δέντρο; ο πυλώνας της δεη ; ή τα κιβώτια των οργανισμών ; Προφανως! η επιγραφη! (Ειναι το μονο που σε "καλει" να το κοιταξεις-διαβασεις..) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Κάτσε γιατί το Αχ την διάβαζα ΑΧ ο μαλάκας τράκαρα είναι κουλό.............δεν στέκει. Όταν οδηγείς πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος.... Για να διαβάζεις κάτι και να τρακάρεις πρέπει να είσαι αφηρημένος....αν δεν έχει ο άλλος σωστή οδική παιδεία και σχετίζει την οδήγηση με βόλτα στο λούνα παρκ, νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Να βγάλουμε και τα GPS και τα ραδιόφωνα και τα πάντα από τα οχήματα, και να μην υπάρχει ούτε σύννεφο στον ουρανό, να κλείνουμε το κινητό, γιατί αποσπούν την προσοχή του μαλάκα που οδηγεί. Έλεος κάπου....είπαμε αλλά το κάναμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο μόνος λόγος που θα συμφωνήσω είναι ότι ναι αν τύχει και τρακάρεις για τον Α Β λόγο και πέσεις πάνω τους έγινες αλοιφή. Αλλά όπως είπε ο φίλτατος .... να ήταν το μόνο πράγμα καλά θα ήταν.....όλα χύμα στο κύμα είναι. Σωστά είπες Κώστα ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.....αλλά δεν είναι οι ριμάδες οι πινακίδες....είναι οι μαμημένοι οι οδηγοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 .................................... Σωστά είπες Κώστα ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.....αλλά δεν είναι οι ριμάδες οι πινακίδες....είναι οι μαμημένοι οι οδηγοι. Για να διορθωθεί αυτό πρέπει να κοπούν οι μίζες των εξεταστών. Πιο χρονοβόρο και δύσκολο απ' το ξήλωμα των πινακίδων. Αλλά ρε παιδιά, υπάρχει κι άλλο ένα θέμα που δε θυμάμαι αν το έθιξε κανείς μας. Έχετε προσπαθήσει να κοιτάξετε έτσι αόριστα και μακρυά σε μεγάλη λεωφόρο? Το έχω κάνει επανειλημμένως και αυτή την αντιαισθητική αηδία που ένοιωσα από χιλιάδες πινακίδες και αφίσες παντού γύρω μου, δεν μπορώ να την περιγράψω. Να μη σας πω ότι και σε τόσες χώρες του εξωτερικού (τις υποβαθμισμένες υποτίθεται), σε καμμία δεν έχω δει αυτό το χάλι. Εκεί δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου θα έλεγα, γι' αυτό και οι πόλεις τους είναι όμορφες και ανθρώπινες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Για να διορθωθεί αυτό πρέπει να κοπούν οι μίζες των εξεταστών. Πιο χρονοβόρο και δύσκολο απ' το ξήλωμα των πινακίδων. Αλλά ρε παιδιά, υπάρχει κι άλλο ένα θέμα που δε θυμάμαι αν το έθιξε κανείς μας. Έχετε προσπαθήσει να κοιτάξετε έτσι αόριστα και μακρυά σε μεγάλη λεωφόρο? Το έχω κάνει επανειλημμένως και αυτή την αντιαισθητική αηδία που ένοιωσα από χιλιάδες πινακίδες και αφίσες παντού γύρω μου, δεν μπορώ να την περιγράψω. Να μη σας πω ότι και σε τόσες χώρες του εξωτερικού (τις υποβαθμισμένες υποτίθεται), σε καμμία δεν έχω δει αυτό το χάλι. Εκεί δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου θα έλεγα, γι' αυτό και οι πόλεις τους είναι όμορφες και ανθρώπινες. Για να διορθωθεί αυτό δεν πρέπει να διορθωθούν οι εξεταστές......πρέπει να διορθωθεί ο μαλάκας που τους δίνει την μίζα.....δηλαδή ο φουκαράς εντός εισαγωγικών οδηγός που είναι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ που βαριέται να αφιερώσει ένα μαμημένο χρονικό διάστημα να βελτιώσει την καταράμενη την παιδεία του.... Εγώ δηλαδή που δεν λάδωσα και έχω 4 διπλώματα αυτοκινήτου και μηχανής είμαι ο σουπερ γαμάω υπέρτατος άνθρωπος και το κατάφερα αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Κώστα (moto lover)....... είναι κατανοητό ,είναι πολύ καλύτερα να συρθής απο το σταματήσεις πάνω σε μια κολόνα ,εννοούσα οτι απο τη στιγμή που θα περάσεις στο αντίθετο ρεύμα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί άλλο αυτοκίνητο ή μηχανή με τα ίδια αν όχι χειρότερα αποτελέσματα όσο για το άλλο που λες συμφωνώ και 'γώ θυμάμαι παλιότερα στην κηφισίας να γίνεται χαμός λες και ο μοναδικός σκοπός της κάθε επιγραφής ήταν να είναι μεγαλύτερη απο την επόμενη,άναρχα τοποθετημένες δεν είμαι κατά του ξυλώματος αλλά για αυτές που πραγματικά εμποδίζουν , απο μια πρόχειρη ματιά που έριξα όμως στη σελίδα είδα οτι οι περισσότερες είτε είναι πίσω απο άλλες κολόνες είτε ακόμη και σε ταράτσες αυτό λοιπόν με βάζει σε σκέψεις για το κίνητρο ............ρε μπας και παίρνουν μεγάλο μερίδιο απο τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ..λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Στην Ελλάδα, μόνο το "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι" περνάει και έχει εφαρμογή. Μην Εθελοτυφλείτε. Πάρτε παράδειγμα τους ευατούς σας/μας, πόσες φορές κάνετε βόλτα ξεκράνωτοι? Και ο λόγος απλός, γιατί ξέρετε οτι δεν θα σας πιάσουν πρώτον, και δεύτερον γιατι 175 ευρώ, όλο και απο κάπου θα βρεθούν. Εαν το βάλουν το πρόστιμο 1000 ευρώ, θα το ξανακάνετε..;;;; Χλωμό.... Και ο καθένας, ξεκινάει απο εκεί που μπορεί και απο εκεί που τον παίρνει. Το οδόστρωμα είναι πρόβλημα, τα πεζοδρόμιο ειναι πρόβλημα, τα φανάρια είναι πρόβλημα, όλα αυτά είναι γνωστά και κατανοητά. Αλλά αυτά είναι τα τελευταία που θα αλλάξουν. Πρώτα θα αλλάξει αυτό που μπορεί να αλλάξει πιο εύκολα. Και εαν είσαι παράνομος φίλε μου , καλά να πάθεις. Και απο την βιομηχανία ναρκωτικών ζεί πολύς κόσμος, εαν τους πιάσουν θα πείτε γιατί μωρέ τα παιδιά, χάσανε το μεροκάματο??? Και στην πιό πάνω φωτό, αυτό που με ενοχλεί πιό πολύ είναι το Celica με ξένες πινακίδες παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο και ο πεζός πάει απο τον δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες