Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 την Εβδομάδα των Παθών είχα μουσαφίρηδες χομ, και αποφασίσαν να συνδέσουν 1 ΜΑΚ-ΜΙΝΙ που καθόταν στα ράφια μου.... έπαθα σοκ με τον ανεκμετάλευτο θησαυρό που είχα και δεν το ήξερα! θόρυβος 0. ταχύτητα διπλάσια απο τα ΧΡ περιβάλλον, είναι μέχρι να το συνηθίσεις και αυτό πιστεύω είναι το σκάλωμα της πλειοψηφίας των χρηστών. Βέβαια το ΜΙΝΙ ήταν τούμπανο απο φίλο που πήρε το καινούργιο πλέον, αλλά δεν ξεκολούσα.... Αυτό που μου άρεσε πάντως είναι το στήσιμο και η λογική του λογισμικού, όπου ''κατευθύνεσαι'' σχεδόν αυτόματα σε ότι θες να κάνεις, ακόμη κι αν είσαι μόλις 10' μπροστά του.... Βέβαια χρειάζεται να τό'χεις το άθλημα, όχι μόνο να ξέρεις να στέλνεις κάνα μέιλ, σαν κάτι βιόλες στα ΚΕΠ ! Και τι εργασιες κανανε στο mac mini?? Eκτος του να κοιτανε το ομορφο του περιβαλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Βασικό για βασική χρήση :) φίλε μου στο development δε χρειάζεσαι ισχύ, μυαλό χρειάζεσαι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Και τι εργασιες κανανε στο mac mini?? Eκτος του να κοιτανε το ομορφο του περιβαλον. προσωπικά μόνο word / excel / και αρχειο φωτό έχω σαν εργασίες. Παιχνίδια και τέτοια δεν.... απο κει και πέρα σερφάρισμα και my bike ! Τα ΧΡ μου βέβαια με καλύπτουν απο το 2004 μια χαρά. ένας όμως εκ των φίλων είναι ηχολήπτης και η φύση της δουλειάς του απαιτεί άλλα κόλπα.. Μη με ρωτήσεις περί δυνατοτήτων του ΜΑΚ έναντι άλλων και τούμπαλιν, δεν έχω εμβαθύνει τόσο, ούτε απο χρόνο έχω μπόλικο, απλά μου αρέσαν διότι μου φανήκαν πολύ βατά... και βέβαια εκτίμησα την απουσία θορύβου, πάρα πολύ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 και βέβαια εκτίμησα την απουσία θορύβου, πάρα πολύ ! τι εννοεις με αυτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 τι εννοεις με αυτο ? μάλλον οτι το mac mini είναι αθόρυβο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 μάλλον οτι το mac mini είναι αθόρυβο... μα αυτο δεν εχει να κανει με το λογισμικο αλλα με το υλικο. Οποιδηποτε συστημα μπορει να ειναι αθορυβο , τι σχεση εχει αν ειναι mac,windows κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 μα αυτο δεν εχει να κανει με το λογισμικο αλλα με το υλικο. Οποιδηποτε συστημα μπορει να ειναι αθορυβο , τι σχεση εχει αν ειναι mac,windows κλπ σαφώς, αλλά εδω μιλάμε για κάτι που είναι έτοιμο αθόρυβο, απο το εργοστάσιο ! Να μην ψάχνεσαι να βάλεις + να φτιάξεις ένα σύστημα αθόρυβο. είναι μέχρι να κάτσεις μπροστά απο 1 ΜΑΚ, δοκίμασε και θα με θυμηθείς ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Μπα, μια χαρα εχω βολευτει 5 χρονια με το λινουξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) και μεις linux δουλεύουμε ρε alarm. ε και το mac είναι freebsd το οποίο έχει τι δική του ομορφιά απο μόνο του, πριν το πειράξει η apple ε μαζί με τις μετατροπές της apple αλλάζει πάλι το σκηνικό. btw δοκίμασε και το freebsd αν δε το έχεις ήδη κάνει. το νορμάλ όχι αυτό της apple είναι πολύ ωραίο συστηματάκι. τα mac έχουνε καταπληκτικό design και λειτουργικό (είπαμε bsd unix) οπότε σου δίνουνε μια αίσθηση που για να την αποκτήσεις σε custom pc πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και χρήμα για να στήσεις το σύστημα σου με παρόμοιο τρόπο. οπότε έρχεσαι πάλι περίπου στο ίδιο κόστος (που λέει ο λόγος). τώρα το mac mini είναι ένα καλοσχεδιασμένο αθόρυβο πολύ μικρό pcακι το οποίο δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητων δυνατοτήτων. εγώ τουλάχιστον το θέλω για developement και με καλύπτει απόλυτα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2010 από τον nickapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 freebsd εχω δοκιμασει. αλλα τι σχεσει εχει η μακ με την λεξει free ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 freebsd εχω δοκιμασει. αλλα τι σχεσει εχει η μακ με την λεξει free ? Η apple όχι η mac... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Η apple όχι η mac... καλα τα ειπα , μακ , τι σχεση εχει το λειτουργηκο mac με την λεξη "δωρεαν" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 καλα τα ειπα , μακ , τι σχεση εχει το λειτουργηκο mac με την λεξη "δωρεαν" Το γράμμα α! Πάντως για να ακριβολογούμε το λογισιμικό/υπολογιστής mac είναι προιόν της apple, μη λέμε και τα αυτονόητα... Επίσης free αλλά όχι ανοιχτού κώδικα, σημαντικός διαχωρισμός που μας διαφεύγει, σε αυτή τη συζήτηση είναι τα itunes κτλ. Άσε ρε alarm, πού να καταλάβουν τι έστί λογισμικό αν δεν έχουν κάνει compile τον πυρήνα! :2funny: Να κάνουμε και λίγο πλάκα, μην αρχίσει κάνα flame όπως σε άλλα κομπιουτεράδικα φόρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) To ipad αρέσει σε όλους τελικά Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2010 από τον valas-GSX-R 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 To ipad αρέσει σε όλους τελικά Στο τελος του βιντεο βλεπεις που βγαζει και τα νύχια???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Το Mac mini δεν είναι καθόλου αθόρυβο. Όσο τα έχεις στο γραφείο, όλα αθόρυβα είναι. Το βράδυ όταν είσαι στο κρεβάτι, βάλτο στα πόδια σου να σερφάρεις για λίγο, να δεις τι βαβούρα έχει να γίνει!! Όχι ότι αν κάνεις το ίδιο, με άλλο λάπτοπ, θα είναι αθόρυβο. Αλλά ούτε και το Mac θα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 To mac mini δεν ειναι laptop ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Το γράμμα α! Πάντως για να ακριβολογούμε το λογισιμικό/υπολογιστής mac είναι προιόν της apple, μη λέμε και τα αυτονόητα... Επίσης free αλλά όχι ανοιχτού κώδικα, σημαντικός διαχωρισμός που μας διαφεύγει, σε αυτή τη συζήτηση είναι τα itunes κτλ. Περιμενετε λιγο αδερφια μεχρι το απογευμα που θα βαλω ενα πολυ ενδιαφερον θεματακι για Mac... Πιστεψτε με, θα σας αρεσει! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Πόσο πια καλύτερα είναι για να δικαιολογούν τέτοια διαφορά στη τιμή? Είναι απλά αλλού. Στο πλαίσιο έχουν συνήθως μερικά για δοκιμή. Η δυναμη των apple ποτε δεν ηταν το Hardware. Ηταν το software και το design. Δες RISC και όχι μόνο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 To ipad αρέσει σε όλους τελικά Αχαχα ψυχούύύύλα μουυυυυυυυυ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Είναι καλά μηχανήματα σε γενικές γραμμές. Όμως πιστεύω πως τα λεφτά που ζητάνε δεν δικαιολογούν αυτό που παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 To mac mini δεν ειναι laptop ;) χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Αχαχα ψυχούύύύλα μουυυυυυυυυ το πήρε φίλος απο Σαλονίκη και σχολίασε, ότι ''η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν τέτοιες πλάκες στη Γη, ήταν πέτρινες και ε'ιχαν απάνω τους σκαλισμένες 10 εντολές....'' έλιωσα στο γέλιο, με τον ''καμμένο'' ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες