Jump to content
DORIAN

ισιωμα δισκοπλακας

Recommended Posts

ειχα βαλει την μπιλια στο ktm οπως το τσουλαγα με τα χερια να το βαλω μπρος σταματησε αποτομα επειδη ειχα ξεχασει την μπιλια... μαλλον στραβωσε λιγο.. κ μετα απο μια μερα ενιωθα περιεργα το ποδοφρενο.... η δισκοπλακα ειχε στραβωσει κ αλλο κ αυτο οφειλοταν πιθανοτατα σε τοπικη υπερθερμανση.... ΜΠΟΡΩ να την ισιωσω η παω για αλλαγη????? ειναι brembo κ την ειχα βαλει πριν 2 χρονια

:thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον DORIAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για την δικη σου ασφαλεια, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος αλλα κατα 95% πας για νεα δισκοπλακα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε με το κατέμι. Από την μέρα που σε γνώρισα όλο λες ότι χαλάει και μετά σου φταίμε εμείς.....

Πέραν πλάκας και χαβαλέ τώρα. ΜΕ τα φρένα δεν παίζουμε. Καλύτερα να δώσεις 100 ευρά και να βάλεις καινούργια παρά να είσαι με το άγχος μην γίνει καμμιά στραβή.

Αν μπλοκάρει για οποιοδήποτε λόγο ή σπάσει η πλάκα......νομίζω καταλαβαίνεις τις επιπτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατα 99,9%(για να μην ειναι απολυτος) πας για αλλαγη! Και οπως ειναι ο Αντρεας με τα φρενα δεν παιζουμε!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας σε μαστορα να δουν ποσο εχει στραβωσει. Επειδη την ειχα παθει και εγω, μου ειχαν πει αν ειναι ελαχιστα γινεται (μαλλον με τορνο). Αν επισης ειναι ελαχιστα θα στρωσει και μονο του με το τακακι. Ολα αυτα επαναλαμβανω αν ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Ενταξει εγω τον ειχα κανει γιατι δεν επαιζε αλλαγη. Ηταν brembo 320mm χρυση σειρα και ειχε πολλαααα $$$$$$$ και εγω τοτε ειχα λιγα $$$$$. Στην περιπτωση σου επειδη ειναι πισινο και δεν ειναι τοσο ακριβο και εγω θα σου ελεγα να το αλλαξεις και μπορεις πλεον να βρεις και μαργαριτες σε καλες τιμες

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου οι δισκοι δεν ισιωνουν ποτε 100%. Δες το κοστος κι αν ειναι μεσα στο budget σου, αλλαξε τον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου οι δισκοι δεν ισιωνουν ποτε 100%. Δες το κοστος κι αν ειναι μεσα στο budget σου, αλλαξε τον.

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγόρασε άλλη φίλε μου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Μπορεί να θέλεις και καινούργια τακάκια άν έχουν "πάρει" σχήμα απο την στραβή δισκόπλακα..

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα