DORIAN 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) ειχα βαλει την μπιλια στο ktm οπως το τσουλαγα με τα χερια να το βαλω μπρος σταματησε αποτομα επειδη ειχα ξεχασει την μπιλια... μαλλον στραβωσε λιγο.. κ μετα απο μια μερα ενιωθα περιεργα το ποδοφρενο.... η δισκοπλακα ειχε στραβωσει κ αλλο κ αυτο οφειλοταν πιθανοτατα σε τοπικη υπερθερμανση.... ΜΠΟΡΩ να την ισιωσω η παω για αλλαγη????? ειναι brembo κ την ειχα βαλει πριν 2 χρονια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον DORIAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 για την δικη σου ασφαλεια, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος αλλα κατα 95% πας για νεα δισκοπλακα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Α ρε με το κατέμι. Από την μέρα που σε γνώρισα όλο λες ότι χαλάει και μετά σου φταίμε εμείς..... Πέραν πλάκας και χαβαλέ τώρα. ΜΕ τα φρένα δεν παίζουμε. Καλύτερα να δώσεις 100 ευρά και να βάλεις καινούργια παρά να είσαι με το άγχος μην γίνει καμμιά στραβή. Αν μπλοκάρει για οποιοδήποτε λόγο ή σπάσει η πλάκα......νομίζω καταλαβαίνεις τις επιπτώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Κατα 99,9%(για να μην ειναι απολυτος) πας για αλλαγη! Και οπως ειναι ο Αντρεας με τα φρενα δεν παιζουμε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 πας για αλλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DORIAN 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις.... μαλλον παω για κανα immitation..πισω φρενο ειναι γιαυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ebay.com , ebay.de , ebay.co.uk ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Να πας σε μαστορα να δουν ποσο εχει στραβωσει. Επειδη την ειχα παθει και εγω, μου ειχαν πει αν ειναι ελαχιστα γινεται (μαλλον με τορνο). Αν επισης ειναι ελαχιστα θα στρωσει και μονο του με το τακακι. Ολα αυτα επαναλαμβανω αν ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Ενταξει εγω τον ειχα κανει γιατι δεν επαιζε αλλαγη. Ηταν brembo 320mm χρυση σειρα και ειχε πολλαααα $$$$$$$ και εγω τοτε ειχα λιγα $$$$$. Στην περιπτωση σου επειδη ειναι πισινο και δεν ειναι τοσο ακριβο και εγω θα σου ελεγα να το αλλαξεις και μπορεις πλεον να βρεις και μαργαριτες σε καλες τιμες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Φιλε μου οι δισκοι δεν ισιωνουν ποτε 100%. Δες το κοστος κι αν ειναι μεσα στο budget σου, αλλαξε τον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Φιλε μου οι δισκοι δεν ισιωνουν ποτε 100%. Δες το κοστος κι αν ειναι μεσα στο budget σου, αλλαξε τον. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 αυτό κάνει ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Brake-Rotor-Rear-Typhoon-KTM-620-LC4-EXC-1998_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem439870cd82QQitemZ290320338306QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Άγόρασε άλλη φίλε μου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορεί να θέλεις και καινούργια τακάκια άν έχουν "πάρει" σχήμα απο την στραβή δισκόπλακα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες