JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Ο καιρος καλος, η παρεα υπαρχει, λιγοτερες υποχρεωσεις, και λευτα στην ακρη υπαρχουν (λεμε τωρα... ...)!!!! Φορατε την στολη σας, φορτονετε την καλη σας, περνετε και το αμορε (προαιρετικα ) και ξεκινατε την εκδρομουλα σας! Τι απο τα παραπανω θα κανατε πιο ευκολα χωρις να το σκεφτεστε 15 μερες πριν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Οσο μπορω να λειπω απο την πολη....οσο εχω τα χρηματα για τη βενζινη του γυρισμου...δεν με νοιαζει να κοιμαμαι σε σκηνη :D Ειδικα καλοκαιρι...μοτοεκδρομη και παρε μου την ψυχη :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 2ημερα σε μερη που ΔΕΝ εχει πληθη και καγκουρες....οποτε ΟΧΙ εκει που πανε ΟΛΟΙ...... Καθε Σαββατοκυριακο σε αλλο μερος (εστω κοντινο) και το καλοκαιρι θα ειναι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!Πολυ καλυτερο απο 7μερες σε ενα νησι πχ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hollow 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Λεφτα να εχω στην τσεπη κ δεν σκεφτομαι τπτ... Τωρα που δεν εχω αυτη την περιοδο τα υπολογιζω ολα δυστυχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Ο καιρος καλος, η παρεα υπαρχει, λιγοτερες υποχρεωσεις, και λευτα στην ακρη υπαρχουν (λεμε τωρα... ...)!!!! Φορατε την στολη σας, φορτονετε την καλη σας, περνετε και το αμορε (προαιρετικα ) και ξεκινατε την εκδρομουλα σας! Τι απο τα παραπανω θα κανατε πιο ευκολα χωρις να το σκεφτεστε 15 μερες πριν? τα χρήματα είναι 1 θέμα, αλλά γι'αυτό υπάρχουν και οι κολλητοί, ψιλοδανείζεσαι στην έσχατη περίπτωση.. στο γράφω γιατί είναι το μόνο πράγμα που θα σου ακυρώσει μια εκδρομή, και μετα απο χρόνια θα σκέφτεσαι τις εκδρομές που ΔΕΝ πήγες ! Κάντες τώρα, όπου κι αν είναι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) , και μετα απο χρόνια θα σκέφτεσαι τις εκδρομές που ΔΕΝ πήγες! Κάντες τώρα, όπου κι αν είναι ! Μεγαλη κουβεντα ειπες αδερφε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2010 από τον thanasis1983 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Διημερο (με μια διανυκτερευση δλδ) ειναι νομιζω η "χρυση τομη") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Αν είναι να πάρεις και την καλή σου μαζί, νομίζω το 2ήμερο είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά αν δε σε φτάνουν τα μαρούλια τότε μονοήμερο κι άγιος ο Θεός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Διημερο με μια διανυκτερευση με τη Θαλεια στο γνωστο νησι (ειμαι κολλημενος τι να κανουμε;) ;) αλλα καθε διαφορετικο ΣΚ και σε διαφορετικο μερος. 100 χιλιομετρα ειναι γυρω γυρω η Θασος, τοσες παραλιες τοσα μερη και εγω εχω παει μονο σε 6-7 μονο. Α και μην ξεχασω και καφεδακι στο φιλο στην Καβαλα!!!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2010 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 δεν ξέρω αν θεωρείται μοτοεκδρομή, εγώ θα πάω (μάλλον) αμοργό-νάξο-πάρο με τις αγάπες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Καβαλα τη μηχανη και βουρ για χαλκιδικη. Ευτυχως εχουμε τροχοσπιτο 2ο ποδι και μπορω να διανυκτερευω οσες μερες θελω δωρεαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 2μερο καμπ! ψηστο! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 2μερο καμπ! ψηστο! :thumbsup: Μεσα!!!!!! Φραγκα να εχω και οπου να 'ναι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Μεσα!!!!!! Φραγκα να εχω και οπου να 'ναι...... Υ.Γ. σε διαφορετικες σκηνες ο καθενας! εκτος αν θες στην ιδια αλλα με την μηχανη αναμεσα μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες