BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 roc ειναι η εταιρια... καλη εταιρια ειναι εγω απο την roc εχω βαλει πλαστικα στο σουπρα κ ειναι μια χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 ROC = Republic of China (ο κινέζικος που λέγαμε δηλαδή) τώρα σφυρίλατος ίσως είναι απο σίδερο και όχι μαντεμένιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 ROC = Republic of China (ο κινέζικος που λέγαμε δηλαδή) τώρα σφυρίλατος ίσως είναι απο σίδερο και όχι μαντεμένιος ααα τοτε τι μου λεει ο black εταιρια και καλη κιολας?χαχχαχαχαχα :Ρ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 τα πηρα τελικα απο το moto mexis.. ;) 30 ευρο μου εδεινε τον σταυρο του τον κατεβασα στα 20€ και τα ρουλεμαν τιμονιου 12€ του τα κατεβασα στα 10€ αρα συνολο 30 ευρο, πολυ καλα πιστευω ετσι? πηγα σε εναν αλλον πανω στην λαγκαδα ξεχασα πως τον λενε... 70 ευρο ειχε μονο ο σταυρος :|! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 ααα τοτε τι μου λεει ο black εταιρια και καλη κιολας?χαχχαχαχαχα :Ρ!!!! Aναλογος το κομματι που θα σου κατσει φιλος... Ο αλλος ειχε πιστονι AASA μερικους μηνες και βγηκε off και εβαλε ενα κινεζικο και το εχει χρονο+++ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 τα πηρα τελικα απο το moto mexis.. ;) 30 ευρο μου εδεινε τον σταυρο του τον κατεβασα στα 20€ και τα ρουλεμαν τιμονιου 12€ του τα κατεβασα στα 10€ αρα συνολο 30 ευρο, πολυ καλα πιστευω ετσι? πηγα σε εναν αλλον πανω στην λαγκαδα ξεχασα πως τον λενε... 70 ευρο ειχε μονο ο σταυρος :|! μου φαίνεται πως είσαι ατσίδα στα παζάρια, μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 μου φαίνεται πως είσαι ατσίδα στα παζάρια, μπράβο! χαχαχα ... μου το φερνει μου λεει 30 ευρο του λεω οκ θα ξαναπερασω αν ειναι . μου λεει που κολλας ρε φιλε στα λευτα? με λεει μπορω να στο κατεβασω 5 ευρο... λεω ψαχνω ρε φιλε γιατι στην αθηνα το βρηκα 20 ευρο... και παει λεει παιδια το παλικαρι το βρηκε 20 ευρο στην αθηνα! ρωταει να του το δωσουμε 20 ευρο μας περνει? λενε ναι μας περνει και το πηρα :Ρ..χαχαχα στα ρουλεμαν μου λεει 12 ευρο τον λεω αντε 10 γιαυτα... μου λεει αντε χαλαλι σου... χαχαχαχα :Ρ σε ενα ποστ του moto ενας πουλουσε ανταλακτικα για σουπρα και ελεγε οτι πηρε τον σταυρο 20ευρο και το τιμονι κ την βαση 50ευρο και τα πουλουσε 20 ευρο ολα μαζι και απο εκει το ειδα και το ειπα στο mexis :Ρ ...!! χαχα :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 χαχα, και εγώ στο μέξις είχα κάνει κάτι ψιλοπάζαρα με κάτι αυτοκόλλητα, απο 28 τα πήρα 20... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Serbing μικρη μπουκα στην Θεσσαλονικη εχει? και ποσο παει η τιμη? γιατι στο στελπετ τν εχει 35 ευρο και στο μοτο-τραde την βρηκα 150 ευρο νομιζω! Λολ!... ??? EDIT: 135 ευρο...! http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?manufacturers_id=90&products_id=575 35 ευρο : http://www.stelpet.gr/serbing-sebring.html Whatafak?:P Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2010 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Serbing μικρη μπουκα στην Θεσσαλονικη εχει? και ποσο παει η τιμη? γιατι στο στελπετ τν εχει 35 ευρο και στο μοτο-τραde την βρηκα 150 ευρο νομιζω! Λολ!... ??? EDIT: 135 ευρο...! http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?manufacturers_id=90&products_id=575 35 ευρο : http://www.stelpet.gr/serbing-sebring.html Whatafak?:P Η sebring ειναι ακριβη εξατμηση. Εγω την αγορασα 100 ευρώ... Τωρα για την αλλη που βρηκες μονο 35 ευρω ισως να μην ειναι γνησια sebring... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) τι διαφορα εχουν οι 2? :) η μουφα με την γνησια? Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2010 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Οι καθρεφτες σου πού ειναι...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 τι διαφορα εχουν οι 2? :) η μουφα με την γνησια? Η διαφορα ειναι οτι η μια ειναι γνησια και η αλη μουφα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Οι καθρεφτες σου πού ειναι...? Εδω το μηχανακι δεν ειχε μπαταρια οταν το πηρα ολα τα καλωδια κομμενα δεν δουλευει τιποτα πανω ουτε φωτα, ουτε κορνα, οι ταχυτητες μονο οταν εχω πρωτη δειχνει "Ν" (Νεκρα) ο δεικτης βενζινης δεν δουλευει μονο τα χαω δουλεουν! ουτε τα φλας ουτε τ φρενο πισω δεν ανεβει τ στοπ... τιποτα οι καθρεπτες σε πειραξαν ? :Ρ... Η διαφορα ειναι οτι η μια ειναι γνησια και η αλη μουφα :) Ναι ρε φιλε ενταξει :Ρ... Αυτο το ξερω και εγω... Αλλα θελω διαφορες...π.χ. η γνησια αντεχει πιο πολυ καιρο, βγαζει καλυτερο ηχο, μπλα μπλα μπλα? ποιες οι διαφορες? :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λογικα η γνησια θα εχει καλυτερες επιδοσεις απο την μουφιά (οχι οτι θα δεις τρελη διαφορα απο την εξατμηση μονο) ε και η γνησια θα ειναι πιο ανθεκτικη και θα εχει καλυτερο θορυβο απο την μουφα.Aλλα ποτε δεν ξερεις μπορει και αυτη που κανει 35 ευρω να μην ειναι μουφα...Τωρα τι να σου πω οπως νομιζεις...Και εγω sebring φοραω αλλα την εχω βαρεθει.Αυτη που φοραει το μηχανακι σου στην φωτο ειναι protech? Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2010 από τον stelios_lp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Λογικα η γνησια θα εχει καλυτερες επιδοσεις απο την μουφιά (οχι οτι θα δεις τρελη διαφορα απο την εξατμηση μονο) ε και η γνησια θα ειναι πιο ανθεκτικη και θα εχει καλυτερο θορυβο απο την μουφα.Aλλα ποτε δεν ξερεις μπορει και αυτη που κανει 35 ευρω να μην ειναι μουφα...Τωρα τι να σου πω οπως νομιζεις...Και εγω sebring φοραω αλλα την εχω βαρεθει.Αυτη που φοραει το μηχανακι σου στην φωτο ειναι protech? Ναι αλλα η φωτο ειναι απο τοτε που το ειχε ο αλλος, δεν μου εδωσε αυτην την εξατμιση ;(... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Ναι αλλα η φωτο ειναι απο τοτε που το ειχε ο αλλος, δεν μου εδωσε αυτην την εξατμιση ;(... α :( τουλαχιστον εξωτερικα τα υπολοιπα ειναι οπως τα βλεπουμε? Γιατι ειναι ομορφο το παπι σου αν ειναι ετσι.Τωρα για την εξατμηση βαλε sebring η καμια motosport... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι εκτος απο τα αντιβαρα στο τιμονι τα μπλε... τα αμορτισερ πισω ειναι ασημι... και η μαργαριτα πως λεγεται μπροστα η μπλε την πηρε κ αυτην.. εχει απλο δισκοφρενο νομιζω, δεν θυμαμε ξεχασα, και τωρα το εχω στον ηλεκτρολογο xD Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2010 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι εκτος απο τα αντιβαρα στο τιμονι τα μπλε... τα αμορτισερ πισω ειναι ασημι... και η μαργαριτα πως λεγεται μπροστα η μπλε την πηρε κ αυτην.. εχει απλο δισκοφρενο νομιζω, δεν θυμαμε ξεχασα, και τωρα το εχω στον ηλεκτρολογο xD Τον κινητηρα σου τον αφησε? Την σελα τουλαχιστον την αφησε? Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2010 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Ναι την σελα την αφησε παλι καλα να λες αν κ ειναι σκαφτη κ σ πονει ο κωλ@ς... χαχαχααχχααχχαχα τον κινητηρα τον αφησε... 50κ.ε. ειναι ! αλλα μου εδωσε και εναν λιφαν 110 που ειναι χαλασμενος ! κατι θα εσπασε απο μεσα αλλα δεν ξερω τι θα το κοιταξω κ αυτο :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Εβαλα μια μοτοσπορτ με 35 ευρο... με μικρη μπουκα... ενταξει λιγο καλυτερος ηχος αλλα πανω κατω τ ιδια :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 εεε.... 50νταρι είναι τι ήθελες να δώσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 εεε.... 50νταρι είναι τι ήθελες να δώσει... Τελικες 150 χαω:Ρ!!!! ΧΑΧΑ το 50αρι μ απο 40 π επρεπε να παει παει 70... λογο του καρμπ λογικα...π ειναι απο 100αρι... αλλα δεν ξεκιναει με τιποτα!! μονο με σπρωξιμο! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Το έχουμε πει πολλάκις, πρέπει να αλλάξεις καρμπυρατέρ ή κινητήρα για να γλυτώσεις απο τα μπουκώματα my friend.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis93 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Ετσι ειναι το μηχανακι πανω κατω χωρις την εξατμιση την προτεκτ.. Μια ερώτηση να κάνω.πέρνει προτεκ το zongchen?επειδη ξερω οτι δεν μπένει η προτεκ στα zongchen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες