Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα mybikers,εχω 1 θεμα για την κυριακη και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Την κυριακη θα πάω να δω την ομάδα :_thumbsup: και δεν ξερω τι να κανω με την παπια.

Παντα γήπεδο,τις λιγες φορες που εχω παει,ειναι με αμάξι ή με την συγκοινωνια...

Αυτη την φορα θα παω με το μηχανακι και επειδη ακουω διαφορα για αρκετα καλοπαιδα που την ωρα του αγωνα αυτοι δουλευουν :2guns: θα ηθελα την βοηθεια σας για να μην γυρισω με τα ποδια...

Ξερω οτι δεν ειναι και πολλες οι πιθανοτητες να γινει κατι αλλα φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα...

Οποτε:

Εκτος απο κουλουρα και kryptonite δεν εχω κατι αλλο για προστασια.Παιζει καμια καβατζα η κανενα καλο σημειο στο ολυμπιακο σταδιο που να μπορω με ασφαλεια να αφησω την μοτο?

Να εχει κοσμο που να περναει συνεχεια δηλ ή αστυνομια κοντα.

Σας ρωταω γιατι εχω και το θεμα με το κρανος.Φανταζομαι οτι δεν θα μπορεσω με τπτ να το περασω στο γηπεδο.Τι ειναι καλυτερο,να το περασω απο την κουλουρα και να το αφησω πανω στην σελα ή μεσα στο βαλιτσάκι?( το λογικο ειναι το βαλιτσακι,αλλα πιστευω μπορουν ευκολα να το ανοιξουν.) :blush:

Οποιο άλλο tip για να δω τον αγωνα χαλαρος και να μην εχω εννοια καλοδεχούμενη.. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παρε ενα ταξακι με αλλα 2-3 ατομα ρε μαν...

να ευχαριστηθεις και το παιχνιδι.

γτ να βγαλουν μεροκαματο σε βαρος σου? τοσα ακουμε καθε μερα...

αποψη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πας με το μηχανακι γιατι αν αναψουν τα αιματα μπορει να δεις να γινεται κατι τετοιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να σκασεις 10αρικο σε ταξι και να πας παρα να παρεις μοτο σε γηπεδο φιλος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστο δίπλα από την κλούβα των ΜΑΤ

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τα τόσα επεισόδια,το μόνο ασφαλές μέρος είναι μακριά από την κλούβα :2funny:

Καλύτερα είναι να πάρεις ταξί :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγαινε με ταξι και γυρνα με μηχανακι tooth.gif .....πλακα κανω παρε ενα ταξακι η λεωφορειο να εχεις ησυχο το κεφαλι σου....πιο πολυ θα εχεις αγωνια για το μηχανακι παρα αν βαλει η ομαδα σου γκολ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πηγαινε με ταξι και γυρνα με μηχανακι Posted Image .....πλακα κανω παρε ενα ταξακι η λεωφορειο να εχεις ησυχο το κεφαλι σου....πιο πολυ θα εχεις αγωνια για το μηχανακι παρα αν βαλει η ομαδα σου γκολ..

Τρομερη ιδέα θα έλεγα :2funny: :2funny:

Λοιπον το τελευταιο πραγμα που θα υπαρχει περιπτωση να κάνω ειναι να μπω σε τραμπαρίφα για να παω στο γήπεδο.

Αν ειναι να εχουμε μηχανακι και να δινουμε τα λεφτα μας σε δ' αυτους :shit: :shit:

Για τον λογο της ταλαιπωριας και του περιορισμένου χρόνου ξεχνάω και την συγκοινωνια -_-

φιλαρακο παρε το μηχανακι και απλα κλειδωσε το.ΜΗΝ τρελαθουμε κιολας!!!!!

Φιλε αυτο ειναι το λογικό .....αλλα στις μέρες μας το λογικο εχει καταντήσει το πιο παράλογο :surrender:

Αστο δίπλα από την κλούβα των ΜΑΤ

Αυτο ειναι μια καλη λύση μαλλον :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΣΑ!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΣΑ!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

Οκ..βασικα για το κράνος γράφω οτι δεν θα μπορω να το παρω μαζί μεσα στο γήπεδο,οχι αν μπαινει το μηχανακι :closedeyes:

Αλλα μπορει να το εχω διατυπώσει και λαθος πιο πάνω.. :blink:

Ευχαριστω για την απαντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην τρελενεσε τοσα χρονια με την μηχανη ή με το παπι παω στο γηπεδο.

το κλειδωνεις και αυτο ειναι ολο.

το μονο προβλημα που εχω ειναι στο τελος που ψαχνω μια ωρα αναμεσα απο εκατονταδες μηχανακια να βρω το δικο μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακο παρε το μηχανακι και απλα κλειδωσε το.ΜΗΝ τρελαθουμε κιολας!!!!!

Τα ψυκτικα των αιρ κοντισιον εχουν παρει φωτια...

Ασε φιλος το ξερω απο 1ο χερι τι παιζει στα γηπεδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πας με το μηχανακι γιατι αν αναψουν τα αιματα μπορει να δεις να γινεται κατι τετοιο

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Απαικτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε βαλτο στην τελικη καπου απεναντι σε ενα στενακι σε καμια πολυκατοικια να γλυτωσεις τον χαμο,οπως θα το δενε και ενας που μενει εκει περα.:closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πας γηπεδο τοτε.

Εγω μια φορα πηγα στα 16 πρεπει να ημουν.

Αφ'ενος παγωσε ο κωλος μου γιατι πηγα και εκατσα ψηλα ψηλα στο Καυτατζογλειο για να βλεπω το παπι απο κατω να μη μου το κλεψουν (λες και θα μπορουσα να κανω κατι απο εκει που ημουν) και αφ'ετερου δεν ευχαριστηθηκα τον αγωνα.

Χωρια οτι εγιναν επεισοδια και κινδυνεψα. Και σε τι αγωνα; Φιλικο Ελλαδας Φιλανδιας το 1992 νομιζω.

Απιστευτο. Απο τοτε το γηπεδο και γενικα το ποδοσφαιρο εφαγε ακυρο απο μενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά, σε αυτή την ερώτηση, ας απαντήσουν όσοι πηγαίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο με μηχανή ή έστω όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο.

Το να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του υποθέτοντας και χωρίς να ξέρει, δεν νομίζω πως βοηθά τον φίλο που ρωτάει........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παίδες!

ΟΑΚΑ με μηχανή πάντα για την κίνηση. ΔΥΟ, ναι ΔΥΟ φορές έχω ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στην μπαγκαζιέρα! Να κρέμονται σαν σταφίλια "παρ'την-φύγε"... Την πρώτη φορά τα βρήκα στη "θέση" τους μόλις βγήκα και την δεύτερη φορά με φωνάξαν από τα μεγάφωνα!! "Παρακαλείται ο μ@λ*** που άφησε την μηχανή του για να του την φάνε να περάσει να πάρει τα κλειδιά του"... Κέρασα κι ένα βρώμικο με μπύρα τον φίλο που τα βρήκε. Τριφυλλάρα ρε σεις, πολυτισμένοι και τίμιοι άνθρωποι! :_innocent:

Μην φοβάσαι για το γήπεδο, κλείδωσέ την και όλα καλά. Εγώ κλειδώνω και ο κράνος πάνω της αλλά νομίζω σε αφήνουν και μέσα να το πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα