patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 30 μαρτιου τα παρηγγηλα σημερα μου ηρθαν... για του λογου του αληθες 09-04-2010 08:27 Delivery Agent - GREECE Arrived at destination country 08-04-2010 15:04 Delivery Agent - GREECE Arrived at destination country 08-04-2010 15:03 Delivery Agent - GREECE Left origin country 08-04-2010 14:00 Delivery Agent - GREECE NIF INBOUND SCAN DAMAGED NO FURTHER ACTION 01-04-2010 22:29 International Hub Left origin country 01-04-2010 22:25 International Hub Arrived at outward Office of Exchange Τα σταντ μπρος πισω σκιζουν ...μπορω να τα βαλω κ τα 2 (μπρος πισω ) μονος μου κ γενικα το μηχανακι πανω τους ειναι πολυ στερεο! Τα αξιζαν τα 67 ευρω με μεταφορικα !!! φωτο γιατι δεν μπορω να βαλω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Απο που τα πήρες;Φθηνα σου βγήκαν.Μεγεια και καλοδουλευτα.Θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνεις πολλά πράγματα μόνος πλέον και άνετα.Εγώ τα δικά μου τα πήρα απο εδώ http://www.ricambiweiss.de/index.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αυτά νομίζω πήρες paddock, τα σκέφτομαι και εγώ αλλά μάλλον μετά το καλοκαίρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αυτά νομίζω πήρες paddock, τα σκέφτομαι και εγώ αλλά μάλλον μετά το καλοκαίρι. Ναι αυτα ειναι... τα αξιζουν σιγουρα τα λεφτα τους Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Με γεια ρε φιλαρακι αλλα τα δικα σου μηπως ηρθαν λιγο γρηγορα? Τα δικα μας ακομα δεν εφτασαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 αυτά έχω και εγώ μια χαρά είναι :) αλλά δεν έχω μηχανή να βάλω πάνω πια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Ναι ρε γμτ, εμείς παραγγείλαμε από τον ίδιο στισ 23/3 και ακόμα περιμένουμε...Έλεος δηλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Ομορφα πραγματα και περιποιημενα! Νομιζω οτι καλο ειναι το μηχανακι να ειναι μονιμα στα paddock για να γλιτωνεις απο παραμορφωση των ελαστικων, κατι τετοιο ειχα διαβασει. Ισχυει ή λεω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Ρε παιδες οντως σας εχουν αργησει λιγο... μηπως παιζει τιποτα επειδη ειναι πολλα κομματια? Εγω ειδα πως σας καθυστερουν κ επηξα ... αλλα σταθηκα τυχερος κ ηρθαν τσακ μπαμ!!! Καλη υπομονη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 08-04-2010 14:00 Delivery Agent - GREECE NIF INBOUND SCAN DAMAGED NO FURTHER ACTION ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Ελλαδάρα!!! Καλοφόρετα μαν! Έχω τα ίδια.. δεν είναι και μαμώ τις ποιότητες, όμως κάνουν την δουλειά τους καλά και είναι φοβερά οικονομικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Ομορφα πραγματα και περιποιημενα! Νομιζω οτι καλο ειναι το μηχανακι να ειναι μονιμα στα paddock για να γλιτωνεις απο παραμορφωση των ελαστικων, κατι τετοιο ειχα διαβασει. Ισχυει ή λεω? Σε περιπτωση που μεινει ακινητο για μεγαλο χρονικο διαστημα η διαφορα ειναι εμφανης και εχει να κανει με το ζυγισμα του τροχου. Αγορασα το 919 με εμπρος ελαστικο που ειχε δεν ειχε 500 χιλιομετρα. Και ομως επειδη ο προηγουμενος ολο το χειμωνα το ειχε και καθοταν το μηχανακι απεκτησε μονιμη παραμορφωση το ελαστικο και απο τα 100 στα 60 ειχε τρεμουλο. Μολις το αλλαξα τελος ολα. Καρφι ευθεια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Σε περιπτωση που μεινει ακινητο για μεγαλο χρονικο διαστημα η διαφορα ειναι εμφανης και εχει να κανει με το ζυγισμα του τροχου. Αγορασα το 919 με εμπρος ελαστικο που ειχε δεν ειχε 500 χιλιομετρα. Και ομως επειδη ο προηγουμενος ολο το χειμωνα το ειχε και καθοταν το μηχανακι απεκτησε μονιμη παραμορφωση το ελαστικο και απο τα 100 στα 60 ειχε τρεμουλο. Μολις το αλλαξα τελος ολα. Καρφι ευθεια!!!!! Δε θυμαμαι τετοιες λεπτομεριες Πετρο αλλα και μονο αυτο που λες, μου αρκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 και για τα λάδια είναι καλό να κάθονται οριζόντια μέσα στο μοτέρ και για τις φλάτζες και αν το μπρωστά σταντ έπιανε από την τιμονόπλακα θα ήταν καλό για τις μπροστά αναρτήσεις γιατί θα είναι αποφορτισμένες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Μπροστα στηριξη.... Πισω στηριξη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 το μπροστά το βάζεις λάθος... πρέπει να πιάνει στο τέλος τις μπότας από το καλάμι όχι στην ακτίνα της δαγκάνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theo182 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 να κάνω μια ερώτηση(παίζει να είναι μαλακία)? αυτα τα σταντ πρέπει να έχει μανιτάρια για να τα βάλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 good!!!!!....μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 να κάνω μια ερώτηση(παίζει να είναι μαλακία)? αυτα τα σταντ πρέπει να έχει μανιτάρια για να τα βάλεις? όχι το μπροστά πιάνει από τις μπότες και το πίσω έχει κάτι L που πιάνουν το ψαλίδι μόνο αν έχεις μπανάνα ψαλίδι μπορεί να χρειάζεσαι μανιτάρια εκεί δεν ξέρω να σου πω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 το μπροστά το βάζεις λάθος... πρέπει να πιάνει στο τέλος τις μπότας από το καλάμι όχι στην ακτίνα της δαγκάνας το εκανα κ ετσι οπως λες αλλα δεν με ικανοποιησε η στηριξη του... αυτο ειναι μια προχειρη λλυση ... κατι θα βρω να κανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Να σε ρωτήσω κάτι! Είναι ανθεκτικά? Εννοώ, μπορείς να κάτσεις πάνω στη μηχανή χωρίς να λυγίσουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Να σε ρωτήσω κάτι! Είναι ανθεκτικά? Εννοώ, μπορείς να κάτσεις πάνω στη μηχανή χωρίς να λυγίσουν? Δεν μασάνε. Εντάξει σε σύγκριση με κάποια που κοστίζουν 150-200 ευρώ φαίνεται ότι είναι λιγότερο ποιοτικά, όμως αντέχουν μια χαρά. Που και που είναι καλός ένας έλεγχος στις βίδες, έτσι για να είμαστε σίγουροι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Θέλω να αγοράσω Stand μπρος πίσω , τι πρότεινετε και απο πού ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες