koulouriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 γεια σας ξανα αγορασα ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ 50 κκ μεταχειρα πριν 2 μερες του τελιωσα το στροσιμο και μου εχω βαλει λαστιχα και εξατμηση! τι αλλο μπορω να το κανω απο φτιαξιματα? επισης εχω διπλωμα για 50αρι και δν θα ηθελα να το υπερκυβισω κι αν κανω κατι τετοιο θελω να μου πειτε πωσ να το κανω ωστε να μην το βλεπουν οι μπατσοι και να μην το καταλεβαινουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αν αλλαξεις κυλινδροπιστονο πανω στον κυλινδρο γραφει τα cc του κυλινδρου... Θα παρεις μια λιμα και θα το τρηψεις...βαφτο μετα κ με λιγη μαυρι μπογια αν ειναι απο μαντεμι κ ουτε γατα ουτε ζιμια ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερακι βαλτου μια φιλτροχοανη (αν εισαι επαρχεια και το βαζεις και χωμα ασε τον παπα) και μια εξατμισουλα αν σου περισεψει κανενα μαρουλι, να σπας τα νευρα των γυρων σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulouriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αν αλλαξεις κυλινδροπιστονο πανω στον κυλινδρο γραφει τα cc του κυλινδρου... Θα παρεις μια λιμα και θα το τρηψεις...βαφτο μετα κ με λιγη μαυρι μπογια αν ειναι απο μαντεμι κ ουτε γατα ουτε ζιμια ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερακι βαλτου μια φιλτροχοανη (αν εισαι επαρχεια και το βαζεις και χωμα ασε τον παπα) και μια εξατμισουλα αν σου περισεψει κανενα μαρουλι, να σπας τα νευρα των γυρων σου! σε επαρχια ειμαι αλλα δν το βαζω σε χωματα! εξατμηση εχω προτεκ ! επισης ολα αφτα ποσα περιπου κοστιζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 κυλινδροπιστονο απο μαντεμι κοντα στα 30€ κ ενα καλο καρμπυραερακι καμια 60αρα (αλλα μπορεις να βρεις κ μεταχειρισμενο)οι φιλτροχοανες ξεκιναν απο 3€ και φτανουν 5€ αυτες οι γαματες που βιδωνουν με αλλενακι να μην στις κλεβουν ευκολα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulouriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 κυλινδροπιστονο απο μαντεμι κοντα στα 30€ κ ενα καλο καρμπυραερακι καμια 60αρα (αλλα μπορεις να βρεις κ μεταχειρισμενο) οι φιλτροχοανες ξεκιναν απο 3€ και φτανουν 5€ αυτες οι γαματες που βιδωνουν με αλλενακι να μην στις κλεβουν ευκολα :P δλδ απο εκει που θα το αγορασω το κυλινδροπιστονο θα μου το τριψουν και θα το βαψουν? και αμα με ρωτησει ο αστυνομικος γτ δν φαινονται τα κυβικα τι θα τον πω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 κ μονο σου το κανει αυτος αφου στο εχουν βαλει... ευκολο ειναι! (εως γελειο) αφτερ μαρκετ γιατι το παλιο μου κολλησε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulouriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 κ μονο σου το κανει αυτος αφου στο εχουν βαλει... ευκολο ειναι! (εως γελειο) αφτερ μαρκετ γιατι το παλιο μου κολλησε! lol οκ φιλαρακι θενξ ειμαι λιγο ασχετος και γι αφτο ρωτααω γι συμβουλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) αφτερ μαρκετ γιατι το παλιο μου κολλησε! :_thumbsup: Καλά ρε κουλούρης σε 2 μέρες το έστρωσες ποσα χιλιόμετρα στρώσιμο του έκανες 100? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον AntouAnO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Σε επόμενο στάδιο πέρα από αυτά που ανέφερε ο BlackmanGR μπορείς να βάλεις πιο άγριο εκκεντροφόρο και ελατήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koulouriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 πριν 5 μερες το εχω συνολικα και οταν το πειρα ειχε 450 χιλιομετρα! Σε επόμενο στάδιο πέρα από αυτά που ανέφερε ο BlackmanGR μπορείς να βάλεις πιο άγριο εκκεντροφόρο και ελατήρια. http://www.car.gr/parts/view/619892/ kati tetoio? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Για να κάνεις το 50αρη σε 70αρη βγαίνουν έτοιμοι κύλινδροι που γράφουν πάνω 49 κυβικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 :_thumbsup: Καλά ρε κουλούρης σε 2 μέρες το έστρωσες ποσα χιλιόμετρα στρώσιμο του έκανες 100? μεταχειρισμένο το πήρε από ότι είπε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 αυτη η φιλτροχοανη τι κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 βαλε ενα μοτερακι 110 οπως εκανα εγω. θα σταματησουν τα τριξηματα και θα πηγαινεις 70-80 ΧΑΛΑΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Εσύ ρε sprinterman τι έκανες με τα χαρτιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Εσύ ρε sprinterman τι έκανες με τα χαρτιά? το μοτερ εχει αποδειξη αγορας δηλαδη ειναι στο ονομα αυτου που εχει το μηχανακι στο ανομα δηλαδη του πατερα μου. αλλα στα χαρτια ειναι 50αρι αν με σταματησουν τουλαχιστον θα μπορω να αποδειξω οτι το μηχανακι(αδεια) και το μοτερ(αποδειξη αγορας) δεν ειναι κλεμενο.και με την ταυτοτητα αποδυκνειω οτι ειμαι γιος του κατοχου διπλομα βγαζω τον ιουνιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 το μοτερ εχει αποδειξη αγορας δηλαδη ειναι στο ονομα αυτου που εχει το μηχανακι στο ανομα δηλαδη του πατερα μου. αλλα στα χαρτια ειναι 50αρι αν με σταματησουν τουλαχιστον θα μπορω να αποδειξω οτι το μηχανακι(αδεια) και το μοτερ(αποδειξη αγορας) δεν ειναι κλεμενο.και με την ταυτοτητα αποδυκνειω οτι ειμαι γιος του κατοχου διπλομα βγαζω τον ιουνιο :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες