davee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Γεια σας.προκειται να παρω μηχανακι κ το σκεφτομαι πολυ να παρω ninja 250kubika . 8α ειμαι ενταξει με αυτο σαν 1ο μου μηχανακι.? και αν καποιος εχει το σιγκεκριμενο μοντελο plz να μου πει αν το υποστιριζει να t παρω,κ τι μειονεκτιματα εχει το μηχανακι.Δυστυχως δεν εχω κανεναν στην πολη μ να εχει αυτο το μηχανακι,κ ετσι μονο απο φωτος το εχω δει! ty! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Λοιπον το μηχανακι ειναι πολυ καλη επιλογη, πολυ ωραιο γκαζι και πολυ καλο σχολειο για πρωτο μηχανακι! Εμφανισιακα ειναι σαν μεγαλο SS και ειναι πολυ ομορφο! Για μειονεκτιματα δεν ξερω να σου πω εκτος απο το οτι μπορει να ειναι λιγο δυσχριστο μες την κινιση της πολης αλλα δεν νομιζω να μην πρεπει να το παρεις για αυτο το λογο (εκτος αν το θες μονο για μες την πολη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 στα - είναι τα φρένα του τα εργοστασιακά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Επίσης (-) είναι και τα λάστιχα.Η γνώμη μου είναι ότι αν θες να συνεχίσεις και με άλλα ss,τότε είναι μεγάλο σχολείο,αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν τα ss τότε ίσως να κοιτάξεις και κάτι σε εντούρο,μοταρντ(?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Πάρτο. Δε θα το μετανιώσεις. Πολύ καλό εργαλείο. Το μόνο που με χαλάει είναι η αισθητική του πίνακα οργάνων. Τι κάθομαι και λέω..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Πάρτο, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 στα - είναι τα φρένα του τα εργοστασιακά... Δεν το νομίζω!..Πιστεύω ότι έχει πολύ καλά φρένα για τη δυναμή του! Δοκίμασα και κάτι άλλα τακάκια τώρα sbs,καλά μου φάνηκαν! Επίσης (-) είναι και τα λάστιχα.Η γνώμη μου είναι ότι αν θες να συνεχίσεις και με άλλα ss,τότε είναι μεγάλο σχολείο,αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν τα ss τότε ίσως να κοιτάξεις και κάτι σε εντούρο,μοταρντ(?) Εδώ ναι τα λάστιχα είναι πολύ χάλια και θα πρέπει να προσέχεις πολύ μέχρι να τα αλλάξεις!..αλλά σαν νέος οδηγός.χτύπα ξύλο, αν σου συμβεί κάτι τα λάστιχα θα είναι τα τελευταία που θα φταίνε! Επίσης στα - είναι και το look της εξάτμισης! :P Γι'αυτό και την άλλαξα! :D Και τώρα σοβαρά είναι ένα πολύ καλό 250άρι street μηχανάκι με εμφάνιση που παραπέμπει σε ss(fairing=πέφτεις πλερώνεις πολλά ευρώπουλα),πολύ καλή κατανάλωση και αυτονομία,δεν λέει όχι σε ταξιδάκια ακόμα και μακρινά,ικανοποιητικές επιδόσεις για 250cc Αυτά!...δεν ξέρω τι άλλο να πω! Εγώ πάντως ποτέ δεν μετάνιωσα που την πήρα,εκτός λίγο που δεν την πήρα μεταχειρισμένη!..Θα γλίτωνα κανά 1000άρικο και θα ήταν σαν καινούρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Κ εγω εχω την ιδια απορεια με τον φιλο που ανοιξε το θεμα.... Μ'αρεσει παααρα πολυ σε εμφανιση κ λογω ηλικειας μπορω να παρω το πολυ μεχρι 250cc. Απο την αλλη ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου 5500€ για 250αρι... Ασε κ ποσα θα πληρωσω για πλαστικα οταν πεσω (το περιμενω κ αυτο). Οποτε εψαξα λιγο παραπανω κ βρηκα το Honda CBF 250cc με 2500€! Δεν καταλαβα καλα αν εχει κυκλοφορησει στην αγορα....θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει κ μενα επι της ευκαιριας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Για τις πτώσεις υπάρχουν πάντα και τα μανιτάρια,γλιτώνουν πολλά €,το έμαθα από πρώτο χέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 NINJA 250R 4790 SPORT 249 1 4T Δ.Α. 6 AΛ Δ.Α. 169 2 NINJA 250R GP 4890 SPORT 249 1 4T 33 6 AΛ Δ.Α. 169 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Απο βδομαδα εχω παει για test ride στην αντιπροσοπεια γιατι το ζαχαρωνω ασχημα σε κανα μηνα! Αλλα μεταχειρα θα το παρω γιατι εχει πεσει στα 3.500€. Οσο για τα πλαστικα ειδα τι παιζει στο ebay και με 300€ περνεις κιτ και με ωραια γραφικα μαλιστα(monster κ'ετσι)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Για μειονεκτιματα δεν ξερω να σου πω εκτος απο το οτι μπορει να ειναι λιγο δυσχριστο μες την κινιση της πολης δεν ισχυει αυτο που λες φιλε ! το νιντζακι εχει ορθια θεση οδηγησης . εχει ΕΜΦΑΝΙΣΗ supersport και πιο turing θεση οδηγησης . π.χ. στυλ Z750 ER6 και τετοιο στυλ . στα - είναι τα φρένα του τα εργοστασιακά... οτι θελουμε λεμε απλα ... τι να πω ! μετα θα πας πουνε το cryptonX ειναι και καλυτερο . Επίσης (-) είναι και τα λάστιχα παρα πολυ σωστος και προτεινω bridgestone BT090 Το μόνο που με χαλάει είναι η αισθητική του πίνακα οργάνων. Τι κάθομαι και λέω..... σωστο και αυτο γιατι αν δεις τα οργανα π.χ. απο R125 θα πεις τι μουφα που ειναι αυτα του νιντζα . αλλα αυτα εχει και δεν αλλαζουνε εκτος αν θες να βαλεις κανενα κοντερ KOSO ψηφιακο που το εχει κανει ενα παιδι καλες αγορες ! ! ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Με κανα 2 μετατροπες εμφανισιακα το μηχανακι γινεται σκετη κ@υλ@!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) για δες και τον δικο μου "κολο" Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον litespeed 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εγω παντος μολις το παρω το με το καλο το μηχανακι εχει φαει σουτ ο λασποτηρας απο πισω κ εχει μπει ενα ωραιο κιτακι απο το ebay με 120€ + μια GP short type εξατμισουλα (μιας κ ειναι κ φτηνη και φευγει η μαμα κουμουτσα).Τσιμπησες και το ποντακι σου γιατι μου αρεσε!!! να σου πω τα φλας που ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 πάρτο είναι καλό μηχανάκι. όσοι το έχουν πάρει από εδώ μέσα, έχουν φάει σούπα. ότι πρέπει για πρώτο μηχανάκι, σωστό σχολείο, γιατί όπως λένε αν δεν πέσεις δεν θα μάθεις. Και ξέρεις, στη σούπα με τόση πλαστικαδούρα, παίρνεις άλλο ένα μηχανάκι με τα λεφτά που θα θές να το φτιάξεις. Κοίτα κανά εντούρο ή μοταρντ στα 250 λέω εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εγω παντος μολις το παρω το με το καλο το μηχανακι εχει φαει σουτ ο λασποτηρας απο πισω κ εχει μπει ενα ωραιο κιτακι απο το ebay με 120€ + μια GP short type εξατμισουλα (μιας κ ειναι κ φτηνη και φευγει η μαμα κουμουτσα). Τσιμπησες και το ποντακι σου γιατι μου αρεσε!!! να σου πω τα φλας που ειναι? κολοφαναρο με φλας μεσα ολα led . πιστευω ειναι αστειο να δωσεις 120 ευρο για κιτ . εγω τον εβγαλα τον λασποτηρα τον εκοψα οπως θελω εφτιαξα μερικες ετελειες της kawasaki και τον εβαψα μαυρο . απο βδομαδα θα μπει και αυτοκολλητο monster energy στο undertail . sorry κιολας αυτοι οι ποντοι τι ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 sorry κιολας αυτοι οι ποντοι τι ειναι ? στον λογαριασμο σου κατι +1 +2 +3 κατω απο την εικονητσα σου!κατι τετοιο εννοω και η πινακιδα καρφωμενη στον θολο της μηχανη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 στον λογαριασμο σου κατι +1 +2 +3 κατω απο την εικονητσα σου! κατι τετοιο εννοω και η πινακιδα καρφωμενη στον θολο της μηχανη! αθηνα μενεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ναι τοτε δεν θα στο ελεγα να την βαλεις στον θολο . σε γραφουνε ανετα ! καντην οπως εμενα με 0 κοστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Μην μου χαλατε την ζαχαρενια μου :( Καλα κατσε να το παρω και βλεπω τι μοντες θα του κανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ποιος λέει μαλακίες ό,τι δεν έχει φρένα η μηχανή? Όλα +++ είναι εκτός απ τα λάστιχα της και για οποιον ενδιαφέρεται το κοντέρ που πέρνεις ένα RX2 Koso αν το λέω σωστά και είσαι κύριος! Να την πάρεις την κοπέλα! Πάει παντού,άνετα,γρήγορα και δεν σε πατάνε τα παπιά.! χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 πάρτο είναι καλό μηχανάκι. όσοι το έχουν πάρει από εδώ μέσα, έχουν φάει σούπα. Και τι φταίει γι' αυτό; Το κράτημά του; Για τα λάστιχα είπαμε, πρέπει να αλλαχτούν αμέσως, υπάρχει όμως και κάτι άλλο που προκαλεί τις σούπες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 πάρτο είναι καλό μηχανάκι. όσοι το έχουν πάρει από εδώ μέσα, έχουν φάει σούπα. ότι πρέπει για πρώτο μηχανάκι, σωστό σχολείο, γιατί όπως λένε αν δεν πέσεις δεν θα μάθεις. Και ξέρεις, στη σούπα με τόση πλαστικαδούρα, παίρνεις άλλο ένα μηχανάκι με τα λεφτά που θα θές να το φτιάξεις. Κοίτα κανά εντούρο ή μοταρντ στα 250 λέω εγώ εγω πιστευω δεν φτεει το νιντζακι αλλα ο οδηγος . και εγω εχω πεσει αλλα αν ειναι η πρωτη σου μηχανη δεν βλεπω κατι περιεργο ... αμα θελει το παιδι ταξιδακια δεν μπορει να παει σε αλλο μηχανακι αμα εχει μικρο διπλωμα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες