Jump to content
rene

Γεια σας κ απο μενα!

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ ολους για το καλωσορισμα σας!!!! Λοιπον εχουμε κ λεμε, ειμαι Σκορπινα, απο μουσικη ακουω λιγο απ ολα, θελω να πιστευω οτι γνωριζω αρκετα σχετικα με τα μηχανικα της γριας μου ( :P ) ,μ'αρεσουν οι Ducati αλλα βολτες παω μονο οταν οδηγω εγω :shades: κ οντως η γρια μου σερνει βαρια ιστορια πισω της κ τραβαει τα βλεματα απο οσους ξερουν κ ειδικα απο οσους το εχουν οδηγησει! Ελπιζω να μην ξεχασα κατι απ οσα με ρωτησατε...!!! :rolleyes:

Σας ευχαριστω πολυ ολους για το καλωσορισμα σας!!!! Λοιπον εχουμε κ λεμε, ειμαι Σκορπινα, απο μουσικη ακουω λιγο απ ολα, θελω να πιστευω οτι γνωριζω αρκετα σχετικα με τα μηχανικα της γριας μου ( :P ) ,μ'αρεσουν οι Ducati αλλα βολτες παω μονο οταν οδηγω εγω :shades: κ οντως η γρια μου σερνει βαρια ιστορια πισω της κ τραβαει τα βλεματα απο οσους ξερουν κ ειδικα απο οσους το εχουν οδηγησει! Ελπιζω να μην ξεχασα κατι απ οσα με ρωτησατε...!!! :rolleyes:

Ειδες μπηκα στο φορουμ σας κ σας εκανα να γελατε!!! :D

οχι καλε..γιατι το λες αυτο; :mB_kalo_e:

:tomato:

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλως ηρθες κοπελια,για πες μας περισσοτερα για σενα,ζωδιο,τι μουσικη σου αρεσει και φυσικα μια φωτο ωστε να παρουμε μια αποψη βρε αδερφε.

καλη συνεχεια κατα τα αλλα

:2funny: :2funny: :2funny:

............................

Ξεχασες να πεις "Exω και Ducati παμε μια βολτα" :_zeppelin:

Είσαι με τα καλά σου; Θες να πέσει σε καμιά που ξέρει πέντε πράγματα και να του πεί "εντάξει φίλε, αλλά εγώ δεν σπρώχνω..............":P

Άσε που μπορεί να βρεθεί και κάνας άλλος να αντιπροτείνει: "έχω τρείς HONDA, με ποιά τραβάει βόλτα η ψυχή σου........" :whistling:

Όπως θα κατάλαβες κοπελιά, έπεσες σε παρέα με πολύ χαβαλέ και πείραγμα..........

Καλώς όρισες και καλές και όρθιες βόλτες.

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......ερχετε μια εποχη που ο μαιμουδιτσοs....παει με τη μαιμουδιτσα .......ο πεταλουδιτσοs με τη πεταλουδιτσα_unsure.gif

μη δουμε γυναικα σε αυτο το forum.........2funny.gif

..αντε καλωs ηρθεs καλα να περασειs εδωcheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διαπιστωσα ηδη, φιλε Παναγιωτη, οτι ειστε παρεα με πολυ γελιο κ χαβαλε κ μ αρεσει πολυ!!! Κουρσαρε... :mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e::worshippy: ! Καλως σε βρηκα κ σενα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα!!!! Μην το παιρνεις προσωπικα βρε BlackmanGR!!! Απλα μου αρεσε πολυ το ποστ του! χαχαχα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω ζηλειες :whistling:

αυτα γινονται οταν μπαινουν κοπελες στο φορουμ :bruce_h4h:

Σας το είπα και άλλη φορά:

Αυτές μέχρι και μουστάκι θα σας βάλουν να ξυρίσετε.................

http://www.youtube.c...h?v=mazI0voSz1A

:2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά όλα τα λεφτά όταν κατεβαίνει αφού το έχει κόψει! Και αυτό το γέλιο πολύ devil!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......ερχετε μια εποχη που ο μαιμουδιτσοs....παει με τη μαιμουδιτσα .......ο πεταλουδιτσοs με τη πεταλουδιτσα_unsure.gif

μη δουμε γυναικα σε αυτο το forum.........2funny.gif

..αντε καλωs ηρθεs καλα να περασειs εδωcheers.gif

έχω λιώσει λέμε......ο πεταλουδίτσος με την πεταλουδίτσα.

Καλώς όρισες και από μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα