gkatsogr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χρονιά πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη! Ψάχνομαι για την αγορά του Ζ750 2010 μοντέλο με ABS και η τιμή που έχω πάρει απο 2 καταστήματα (αντιπροσωπεία & ένα μαγαζί πάνω στην Θηβών) είναι η κλασσική που δίνει η αντιπροσωπεία.(8.690€) Απλά μετά αλλάζουν μόνο οι τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται για το θέμα των δόσεων. Ψάχνοντας λίγο στο net έπεσα σε αυτό το link --> http://motohouse.car.gr/bikes/view/484045/ και μου έκανε εντύπωση η τιμή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία απο την εν λόγω εταιρία. Περισσότερο οι φίλοι απο Θεσσαλονίκη. Και τέλος που μου προτείνετε να πάω για ψάξιμο. Την Τετάρτη θα πάω στον Βύνιο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2010 από τον gkatsogr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 παιζει να ειναι στοκ και να βαλανε 10 για να φυγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Χρονιά πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη! Ψάχνομαι για την αγορά του Ζ750 2010 μοντέλο με ABS και η τιμή που έχω πάρει απο 2 καταστήματα (αντιπροσωπεία & ένα μαγαζί πάνω στην Θηβών) είναι η κλασσική που δίνει η αντιπροσωπεία.(8.690€) Απλά μετά αλλάζουν μόνο οι τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται για το θέμα των δόσεων. Ψάχνοντας λίγο στο net έπεσα σε αυτό το link --> http://motohouse.car...es/view/484045/ και μου έκανε εντύπωση η τιμή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία απο την εν λόγω εταιρία. Περισσότερο οι φίλοι απο Θεσσαλονίκη. Και τέλος που μου προτείνετε να πάω για ψάξιμο. Την Τετάρτη θα πάω στον Βύνιο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Χριστος ανεστη κιολας πρωτα απο ολα Η μονη λογικη εξηγηση για την τιμη ειναι οτι πιθανον να ειναι παραεισαγωγης γιαυτο και πιο χαμηλη....μια δευτερη σκεψη ειναι να ΜΗΝ ειναι 2010 μοντελο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkatsogr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Έχει γράψει ότι το έχει και σε λευκό.(Σε λευκό το θέλω) Άν δεν κάνω λάθος μόνο το μοντέλο του 2010 βγαίνει σε λευκό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχει γράψει ότι το έχει και σε λευκό.(Σε λευκό το θέλω) Άν δεν κάνω λάθος μόνο το μοντέλο του 2010 βγαίνει σε λευκό! με ενα γρηγορο ψαξιμο στο γκουγκλ οντως το λευκο το εχουν ως μοντελο του 2010 μονο...αν εισαι θεσσαλονικη πηγαινε κοντα να ρωτησεις τι παιζει..αλλιως αν μπορει καποιος αλλος να το κανει για σενα..ή ριξε τηλ στον τυπο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Τσίμπα το Όσο πιο Γρήγορα Μπορείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Τσίμπα το φίλε! Το θέλω βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Πιθανον να ειναι παραεισαγωγης. Και στην αθηνα εχει μηχανακια που φερνουν παραεισαγωγης, ρωτα καποιους αθηναιους να σου πουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν εγγύηση όμως απ όσο ξέρω.. Καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν εγγύηση όμως απ όσο ξέρω.. Καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα.. +10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 EIΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ μεταξυ μας...γτ δε περιμενεις να παρεις το καινουριο μοντελο 750? ή αν θες το συγκεκριμενο, γτ δε το παιρνεις μεταχειρισμενο με 5,5- 6 χιλιαρικα? επειδη εχω Ζ στο λεω, τι θα εκανα στη θεση σου... αν θες βοηθεια για να βρεις μεταχειρισμενο μη διαστασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkatsogr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καινούριο Ζ? Νόμιζα οτι το τελευταίο είναι του 2010 που βγαίνει σε λευκό. Αυτό που θέλω να πάρω δηλαδή! Αυτό που λές εσύ για πότε έχει ανακοινωθεί? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2010 από τον gkatsogr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 φιλε αν ειναι λευκο τοτε ειναι 2010 μοντελο.αρα παραεισαγωγης.προσεχε ομως με αυτους τους εμπορους εγω βρηκα σε μαυρο 08 μοντελο με 1800 χιλιομετρα και ABS.την τιμη την κατεβασα στα 5.700 απο 6.000 που ζητουσε η μηχανη ειναι μπιμπελο και θα την αγορασω με λιγα λογια ευκαιριες υπαρχουν αρκει να εχεις ορεξη να ψαξεις ενταξει εγω κοβω φλεβες για το μπλε.αυτο ειναι μαυρο αλλα τετοια ευκαιρια δεν την χανεις πιστεψε με......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Αυτό στο λινκ που έβαλες είναι '08... δεν είνια '10... τα παραεισαγωγής έχουν κ αυτά εγγύηση... την οποία δε νομίζω να χρειαστείς ποτε! χαχαχαχα!!! Θα συμφωνίσω με τον Τάσο που σου λέει για μεταχειρισμένο... και θα διαφωνήσω για Ζ750... καλύτερα το 1000. Εμένα μου έφυγε ένας σκασμός λεφτά για να κάνω το 750 μηχανάκι... και εινια λεφτά που δε θα πάρω πίσω ΠΟΤΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Αυτό στο λινκ που έβαλες είναι '08... δεν είνια '10... τα παραεισαγωγής έχουν κ αυτά εγγύηση... την οποία δε νομίζω να χρειαστείς ποτε! χαχαχαχα!!! Θα συμφωνίσω με τον Τάσο που σου λέει για μεταχειρισμένο... και θα διαφωνήσω για Ζ750... καλύτερα το 1000. Εμένα μου έφυγε ένας σκασμός λεφτά για να κάνω το 750 μηχανάκι... και εινια λεφτά που δε θα πάρω πίσω ΠΟΤΕ! Γιωργο (Vourkoufales) θεωρω πως το 750 καλυπτει το 80% των αναβατων που αγοραζουν το συγκεκριμενο μηχανακι. Μονο αν το στιβεις πραγματικα, θα φτασει στα ορια του και θα φερει στην επιφανεια τις αδυναμιες του. Κατα τη γνωμη γυμνο και 1000 ειναι υπερβολη!. Πολλη και ανεκμεταλλευτη δυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 εγω ψηφιζω ελαφρως μεταχειρησμενο, οι καιροι ειναι δυσκολοι, η τιμη που θα το παρεις δεν εχει καμια σχεση με το καινουργιο και στο κατω κατω αν χρειαστει να το δωσεις δε θα χασεις πολλα Ε. ετσι και αλλιως γιαπωνεζικο ειναι, αξιοπιστο ειναι βρες ενα μαμα με λιγα χλμ και δε θα χεις προβλημα κανενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 συμφωνω κι εγω με τον τασο.αν θεσ χιλιαρι πανε καλιτερι σε αλλη κατηγορια και τα 750 αν το σκεφτεις ειναι αρκετα αλλα πλεον εγιναν μοδα αυτα τα κυβικα και αρχισαμε να τα συνιθηζουμε τα νουμερα τους σε αυτη την κατηγορια παντως μπορεις να δεις και το triumph street triple οπως και το yamaha FZ8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες