Jump to content
ghostkon

γεια χαρα σε ολους

Recommended Posts

Καλός τον, τον γρήγορο, καλή διαμονή

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες και από εμένα, επίσης newton στο forum αλλά και στα 2κυκλα! Όντως το βίντεο best και ήμουν και φρέσκος γιατί μόλις είχα δει και το Ghost Rider "The Final Ride" !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωςηρθες αδερφε. Τον δρομο Αθηνων-Κορινθου τον εχω κανει παρα πολλες φορες και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι ουτε για την μιση απο την ταχυτητα που πηγαινες ειδηκα με κατι ανωμαλιες στο οδοστρωμα που με τετοιες ταχυτητες που πηγαινες μπορουν να σε απογειωσουν στο δευτερολεπτο, και αυτο δεν ισχυει μονο γι αυτον τον δρομο αλλα και για ολους τους ελληνικους δημοσιους δρομους, σε συναρτηση με την παιδεια μας. Περισσοτερο προσοχη αδερφε, και αν θελεις να τα δωσεις ολα σε πιστα. Δεν σου κανω τον δασκαλο, αλλα φιλε μου με χαλαει λιγο να βλεπω νεους ανθρωπους να ρισκαρουν τοσο πολυ. Φιλικα παντα.

Υ.Γ. Αν θελεις να απολαυσεις διαδρομη πηγαινε απο τον παλιο Αθηνων- Κορινθου. Πανεμορφο τοπιο. Τον τελευταιο καιρο ολο απο αυτον παω με το τουτου.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Επ αφορμη με το συγκεκριμενο βιντεακι παιδια, με χαλαει αφανταστα να βλεπω τετοιου ειδους βιντεο σαν υπογραφες. Αυτο αποτελει ενα δημοσιο φορουμ, μπαινουν νεοι ανθρωποι χωρις παιδεια και οι οποιοι μολις τα βλεπουν αυτα τεινουν να τα υοθετησουν. Δεν λεω οτι δεν θα τα δουνε απο καπου αλλου, αλλα ενα σοβαρο μοτοσυκλετιστικο φορουμ θα πρεπει οχι μονο να τα απαγορευει αλλα και να τα κραζει, και να δινει τις σωστες βασεις και καθοδηγητικες πορειες για το τι σημαινει μοτοσυκλετισμος. Αλλα το μονο που ξερουμε ειναι να γραφουμε κανα rip αν χανετε κανενας συναδερφος. Δεν ειμαι Παναγια, αλλα αν κανω μ@λακιες τουλαχιστον δεν τις επιδεικνυω κιολας. Αυτα.

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα