HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Καλησπερα φιλοι μου Σημερα προσπαθησα να αλλαξω τα πισω τακακια στο 100cc Honda Soupra μου γιατι δεν μου επιαναν καθολου τα φρενα. Γλιστρουσαν παρα πολυ και δεν επιαναν(εχει κινδυνευσει αρκετες φορες). Οταν ανοιξα το πισω ταμπουρο ειδα οτι εχουν φαγωθει τελειως η αντισταση, δηλαδη το στεφανη που ειναι στη ζαντα και για αυτο δεν επιαναν. Τι μπορω να κανω??? Πως αλλαζετε αυτο??? Που θα το βρω?? τι κοστος εχει??? πρεπει να αλλαξω και ζαντα μαζι/?? Help!!!! plzzzzz :( :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 πρεπει να αλλαξεις το κεντρο της ροδας... καμια 20αρια γιουρος εχειαλλαζει το εσωτερικο του ταμπουρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 που το αλλαζουν αυτο??? ξερεις κανεναν μαστρορα ρε Black???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Σε οποιοδηποτε μαστορα κ να το πας θα στο αλλαξουν... Αν θυμαμαι καλα αυτο βιδωνει πανω στο κεντρο της ζαντας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 σωστός!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 στα .stelpet μου ειπαν 47€ η πισω ζαντα μαμα sourpa με τον κεντρικο αξονα. Πως σας φενεται η τιμη??? (το ρωταω διοτι δεν ξερω ποσο παιζουν στη αγορα) Τι να κανω?>? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 Σε οποιοδηποτε μαστορα κ να το πας θα στο αλλαξουν... Αν θυμαμαι καλα αυτο βιδωνει πανω στο κεντρο της ζαντας... νομιζω οτι αυτο το κεντρο ειναι για ζαντα με μπρατσα και οχι για αχτινοτη ζαντα... αλλα πανω κατω καπος ετσι θα διχνει... στα .stelpet μου ειπαν 47€ η πισω ζαντα μαμα sourpa με τον κεντρικο αξονα. Πως σας φενεται η τιμη??? (το ρωταω διοτι δεν ξερω ποσο παιζουν στη αγορα) Τι να κανω?>? εγώ λέω είναι καλή τιμή 47 ευρώ για την γνήσια ζάντα... αν δεν είναι η γνήσια ζάντα ( ή κάποια άλλη καλή μάρκα όπως UNION ) δεν αξίζει να δώσεις 47 ευρώ για κάτι " κακό " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 Καλά είναι. Δεν ξέρω αν την βρείς πιο φθηνά, αλλά το ποσό αυτό δεν είναι υπερβολικό πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το τα μπούρο.. εκτός εάν είναι τόσο χάλια.. εαν έχει απλα ενα δοντάκι γύρο γύρο.. να το φας λίγο με γυαλόχαρτο.. εάν δεν τα καταφέρεις πάνε την ζάντα στο μηχανουργείο.. οσο και έχει φαγωθεί.. το ρυθμίζεις οταν θα βάλεις καινούργιες σιαγόνες.. ( τακάκια έχουν τα δισκόφρενα ) ! απλά δες πως θα ρυθμίσεις την καστάνια στο πλάι.. tip : Πριν βάλεις τα καινούργιες σιαγόνες πανω να τις φάς λίγο με γυαλόχαρτο καθώς και το ταμπούρο.. και πρόσεχε γιατι μεχρι να πατήσουν καλά.. δεν θα πολυπιάνει το φρένο σου !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 νομιζω οτι αυτο το κεντρο ειναι για ζαντα με μπρατσα και οχι για αχτινοτη ζαντα... αλλα πανω κατω καπος ετσι θα διχνει... Οχι αυτο ειναι το κεντρο του ταμπουρου και αλλαζει, μεσα σε αυτο φρεναρουν τα τακακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 Οχι αυτο ειναι το κεντρο του ταμπουρου και αλλαζει, μεσα σε αυτο φρεναρουν τα τακακια. ναι αλλά αυτό εδώ που έχεις postάρει είναι για ζάντα bobo με μπράτσα... το παιδί έχει supra με ακτινωτές ζάντες... αυτό είπα... δεν είπα ότι έχεις postάρει λάθος εικόνα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 Απο μηχανακι κανονικο ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 υποψη οτι η ΤΙΜΗ που ανεφερα ειναι χωρις ρουλεμαν. Original Honda ζαντα χωρις ρουλ. με 47,50€ vs TEC ζαντα με Ρουλ 40€ Τι να προτειμησω κατα τη γνωμη σας???? (Τα ρουλ μπαινουν ευκολα αν αλλαξω ζαντα?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 τα ρουλεμαν νομιζω 3€ τα ειχα παρει οταν αλλαξα αξωνες... Δωσε 50€ και παρε την γνησια ζανταουλα να την κρατησεις αλλα 13χρονια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 τα εβαλες μονο σου Black??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Μονο το λάστιχο πηγα σε γνωστο να μου βαλει γιατι εφαγα 2 σαμπρελες απο τα νευρα μου επειδη δεν εμπενε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Στη τελικη πηγα και πηρα μια ζαντα TEC με ρουλ 35€ + μια αξατμηση μαμα με 15 (κινεζικο πραμα)... (Τσιφουτης!!!! ξερω....κριση βλεπετε!!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Στη τελικη πηγα και πηρα μια ζαντα TEC με ρουλ 35€ + μια αξατμηση μαμα με 15 (κινεζικο πραμα)... (Τσιφουτης!!!! ξερω....κριση βλεπετε!!!!) προς το τίποτα καλά είναι κι αυτά.... :) καλοχρισιμοποίητα να είναι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Σ ευχαριστω συναδελφε μοτεριστα nikosm1993!!! Παιδες και παλι μετα την αλλαγη της πισω ζαντας+τακακια το πισω ταμπουρο δεν πιανει "κοκαλο" το φρενο...τι λετε να φταιει.....παλι??? Εσας το πισω φρενο αν τρεχετε με 60klm-70klm και πατησετε μονο το πισω στα 4m σταματαει???? ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Σ ευχαριστω συναδελφε μοτεριστα nikosm1993!!! Παιδες και παλι μετα την αλλαγη της πισω ζαντας+τακακια το πισω ταμπουρο δεν πιανει "κοκαλο" το φρενο...τι λετε να φταιει.....παλι??? Εσας το πισω φρενο αν τρεχετε με 60klm-70klm και πατησετε μονο το πισω στα 4m σταματαει???? ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ!!!! Θέλεις να πεις οτι πριν κοκάλονε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) οχι φιλε μοτεριστα nxcbr ... επειδη εχω χασει λιγο τη αισθηση του πισω φρενου του ταμπουρου στο σουπρα (λογω χρησιποιησης του υπερτατου φρενου "ποδι εξω χρρρρρρ_φρενο")...λεω να μου πειτε να δω που κυμαινονται τα δικα σας αν ειναι οντως ετσι... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον HS ted Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Αν το πατήσω τέρμα κάτω εμένα κοκαλώνει. Για σφηξε λιγο την πισω βιδα που ρυθμιζεις την ευσθησια του ταμπουρου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HS ted 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 μεχρι που το σφηγγεις ρε Black...?? Αν το σφηξω κι αλλο ζοριζεται στο να γυρισει η ροδα...κανει ενα λεπτο ηχω σα να τρωγεται το τακακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Εσυ θα το καθορισεις το σφυξημο του! Καταρχας οταν ειναι ελευθερο το ποδοφρενο αυτο δεν πρεπει να φρεναρει! Αλλιως τρως τα τακακια ασκοπα + οτι ζορριζεις το μοτερ! Σφηξε ετσι ωστε οταν φρεναρεις να καταλαβαινεις οτι το ποδοφρενο φρεναρει και οταν ειναι πατημενο τερμα να μπλοκαρει τον τροχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) κατα αρχάς δες αυτό... κατα δεύτερον δες και αυτό το λαμάκι που το ΄λεει η φωτογραφία BUBUNGAN REMστην φωτο είναι χρωματισμένο θαλασσί μήπως θέλει λίγο γρασάρισμα (με προσοχή δεν θέλουμε να πάει γράσσο στο ταμπούρο). Νομίζω οτι σου κολάει το πατηθράκι (αυτό που πατάμε με το πόδι) του φρένου και όχι του ταμπούρου και τέλος δες και τον άξωνα απο το πεντάλ του φρένου μήπως θέλει λάδωμα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2010 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες