hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Τυπικες ζημιες Παναγιωτη, τιποτα παραπανω. Ετσι φαινεται εκ πρωτης οψης. Οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 κλασσικη περιπτωση βλαβης :P Εσυ να εισαι καλα και τα σιδερα φτιαχνονται :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Πρώτα από όλα, ευτυχώς είσαι καλά!!! :) Σε παρακαλώ πολύ άκουσε, κι αν θέλεις κάνε, τα εξής: Κάνε ένα καλό δώρο στην κοπέλα!!! Σπανίζουν οι άνθρωποι που βοηθούν και πρέπει να ανταμείβονται, να βλέπουν ότι κάποιος τους ευγνωμονεί για την καλοσύνη τους!!! Σκίσε κι από όλους εμάς όσο πιο πολύ μπορείς τον κερατά που σε άφησε στο δρόμο!!! Τα γαϊδούρια πρέπει επίσης να βλέπουν ότι οίκτο δεν έχει για όποιον παρατάει άνθρωπο στην άσφαλτο!!! +1 και από εμένα αδελφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Τυπικες ζημιες Παναγιωτη, τιποτα παραπανω. Ετσι φαινεται εκ πρωτης οψης. Οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε. όπως και να έχει δεν ξέρω αν πήρε πλαίσιο ακόμα το καλό είναι οτι το μοτέρ λειτουργεί κανονικά :) αλλά και για να φτιαχτεί θέλει λεφτά και ακόμα έχω 9 δώσεις να δώσω για να το ξεχρεώσω οπότε θα αργήσει να το φτιάξω κλασσικη περιπτωση βλαβης :P Εσυ να εισαι καλα και τα σιδερα φτιαχνονται :D i know για αυτό και έχω ακόμα καλή διάθεση γιατί ήταν άσχημο τρακάρισμα και το μόνο που με νοιάζει είναι οτι δεν έπαθα τίποτα για τα υπόλοιπα στα @@ μου θα τα φτιάξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ολικη δεν ξερω αν βγαινει, καθως η επισκευη πρεπει να ξεπερνα συνηθως τουλαχιστον το 70% της εμπορικης αξιας της μηχανης. εαν η μηχανη ειναι λιγοτερο απο 2 ετων τοτε επ ουδενι μην δεχτεις μεταχειρο ανταλακτικα. Η Ing εχει παυσει τις νεες ασφαλιστικες εργασιες στην Ελλαδα και παγκοσμια, οπότε κατα πασα πιθανοτητα το χαρτοφυλακιο εξυπηρετηται απο αλλη ασφαλιστικη και νομιζω οτι ειναι η International Hellas. Θα στο επιβεβαιωσω την Τριτη αυτο. Μιλα με τον ασφαλιστη σου για να κανεις και εσυ αρνητικη δηλωση. Φυλακη δεν θα τον βαζαν ουτως η αλλως. Η ποινη φυλακισης ειναι με αναστολη ή εξαγορασιμη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον taskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 το μηχανάκι είναι 5 μηνών τώρα δεν ξέρω αν η ζημιά περνάει τα 4.800€ που κάνει το μηχανάκι αλλά σίγουρα είναι κοντά σε αυτό το νούμερο αν βάλεις οτι χρειάζεται κουστούμι, ντεπόζιτο, όλο το μπροστινό, μαρσπιέδες, σταντ, ρόδα, φανάρια ίσως και το ψυγείο γιατί έκανε ένα βαθούλωμα και δεν ξέρω και αν θέλει και calibra το πλαίσιο σίγουρα είναι πολλά τα λεφτά με τον ασφαλιστή μιλάει η δικηγόρος μου τώρα δήλωση θα κάνω σε λίγες μέρες γιατί περιμένω την κατάθεση της κοπέλας που τώρα μου τα μασάει για να δω τελικά τι θα πει γιατί στο τέλος με βλέπω να βγαίνω και φταίχτης :S και πού θα βρω τόσα λεφτά να τα πληρώσω όλα δεν ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protech 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 πωπω η κοπελα σε γλιτωσε φιλε.. δεν το ξερα οτι η τροχαια σε βαζει να πληρωσεις λεφτα οταν σου παιρνει τη μηχανη καλα ο γερος απεριγραπτος μαδισε τον ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.φιλαρακι εσυ να εισαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 περαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Petros_Stlds 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Καλησπέρα ήταν ένα ωραίο πρωινό σήμερα που ξεκίνησα να πάω για δουλειά και τελικά έχασα την παρθενιά μου :P κατεβαίνοντας το 12ο χιλιόμετρο Εθνικής-Λαμίας προς κέντρο ( ανάμεσα μεταμόρφωση - αττική οδό ) είμαι αριστερή λωρίδα βγαίνω μεσαία να κάνω μια προσπέραση πάω να μπω αριστερά πάλι και έναν παππούς με δανικό αυτοκίνητο στρίβει από τη μεσαία αριστερά χωρίς φλας και χωρίς προφανώς να με δει αποτέλεσμα είναι να τσαρουχώσω εγώ το ninjaki αλλά για κανένα λόγο έτσι όπως πετάχτηκε μπροστά μου δεν σταμάταγα οπότε σκάω πίσω του αριστερά... η συνέχεια γνωστή για αρκετούς :P τούμπες κολοτούμπες σύρσιμο για αρκετά μέτρα, πατάω στα πόδια μου και πηδάω σαν τα κατσίκια στο διάζωμα μπας και σωθώ και δεν με πατήσει κανένα αμάξι.. φόραγα κανονικά κράνος μπουφάν και ένα τζίν τραύματα έχω μόνο στα χέρια και αυτά στην πάνω μεριά γιατί φόραγα γαντάκια καλοκαιρινά μεν αλλά έκαναν την δουλίτσα τους το κακό ήταν οτι μου βγήκαν τα παπούτσια και τα κουτουπιέ μου έχουν αρκετές εκδορές αλλά θα ζήσω :lol: η συνέχεια μία κοπέλα από πίσω μου σταμάτησε γιατί χτύπησε την μηχανή και νόμιζε πως είχε πάρει εμένα από κάτω.... ο τύπος ( παππούς ) την έκανε :evil: αλλά τον βρήκανε οι μπάτσοι μετά από κανένα μισάωρο... η τύπισα από πίσω μου έδωσε κατάθεση και είπε οτι με έκλεισε ο άλλος και οτι δεν έφταιγα έδωσα και εγώ κατάθεση και έφυγα για ΚΑΤ με ασθενοφόρο μου κάνανε υπέρηχο στα @@ μου γιατί τα χτύπησα λίγο αλλά είναι οκ :mrgreen: ακτινογραφίες κλπ κλπ δεν έχω τίποτα η μηχανή είναι κάπου σε ένα πάρκινγκ της τροχαίας και θέλουν 108€ που την πήγαν και άλλα πόσα να την φέρουν.... ο τύπος έκανε αρνητική δήλωση οτι εγώ έτρεχα και έσκασα πάνω του αλλά ο μπάτσος έγραψε οτι έγινε και εγκατάλειψη και μου είπε μπορώ να του κάνω μήνυση αφού γύρισα σπίτι έβαλα την δικηγόρο μου και ξεκίνησε διαδικασίες βρήκε τα στοιχεία του τύπου και από αύριο που θα πάω στην τροχαία να πάρω τα χαρτιά μου θα ξεκινήσει διαδικασία να το πάμε δικαστικός το όλο συμβάν το βλέπω σαν εμπειρία και ακόμα γελάω γιατί πάνω απο όλα δεν έπαθα κάτι και είμαι οκ εκτός από τα καψίματα και τις γρατσουνιές, ο εξοπλισμός μου βγήκε άχρηστος αλλά έχω τσακάλι δικηγόρο που είναι και γνωστή και μου είπε θα του πάρουμε μέχρι και για τις κάλτσες φάση... το μόνο που με στεναχώρησε είναι οτι μένω πολύ μακριά από την δουλειά και η μηχανή με βόλευε απίστευτα και ξέρω οτι θα φάει πολύ καιρό το δικαστήριο αλλά δε πα να γά... περιμένω να βρω ευκαιρία να δω το μηχανάκι σε τι κατάσταση βρίσκετε και αν φτιάχνετε και πόσα θα χρειαστεί για να δω αν θα μπω στην διαδικασία η αν θα πάω να πάρω κανένα 636 :P δεν μου έφυγε το μικρόβιο και θέλω πάλι σαν τρελός να ανέβω να πάω βόλτες, αν η μηχανή ήταν οκ θα πήγαινα μόνος μου στο κατ :lol: καλά μας ξεμπερδέματα τώρα και ο Θεός μαζί μας :P Το μικροβιο φιλε δεν φευγει με τιποτα πριν 6 μηνες ειχα και εγω ενα ψιλο ατυχημα....Επεσα πανω σε ενα αυτοκινητο γιατι ο τυπος που το οδηγουσε ειχε αναψει φλας για να στριψει αλλα ειχε αραξει στην μεση του δρομου και ειχε πιασει κουβεντα με τους περαστικους....και δεν προλαβα να τον αποφυγω και τον χτυπησα....ευτυχως δεν συρθηκα πολυ στην ασφαλτο αλλα το κακο ειναι οτι δεν φορουσα μπουφαν και γαντια (τι να τα κανω πες με το runner αλλα παντα χρειαζονται)φορουσα ομως κρανος και σωθηκα...με σπασμενο χερι ειχα ανεβει σε μηχανακι και χωρις κρανος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 περαστικα ευχαριστώ Το μικροβιο φιλε δεν φευγει με τιποτα πριν 6 μηνες ειχα και εγω ενα ψιλο ατυχημα....Επεσα πανω σε ενα αυτοκινητο γιατι ο τυπος που το οδηγουσε ειχε αναψει φλας για να στριψει αλλα ειχε αραξει στην μεση του δρομου και ειχε πιασει κουβεντα με τους περαστικους....και δεν προλαβα να τον αποφυγω και τον χτυπησα....ευτυχως δεν συρθηκα πολυ στην ασφαλτο αλλα το κακο ειναι οτι δεν φορουσα μπουφαν και γαντια (τι να τα κανω πες με το runner αλλα παντα χρειαζονται)φορουσα ομως κρανος και σωθηκα...με σπασμενο χερι ειχα ανεβει σε μηχανακι και χωρις κρανος.... ελπίζω να μην περιμένεις μπράβο με όλα αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Περαστικά ρε φίλε! Μου ήρθε κάπως ξαφνικό όταν το διάβασα, είναι η αλήθεια. Ελπίζω να ξεμπερδεψεις γρήγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Περαστικά ρε φίλε! Μου ήρθε κάπως ξαφνικό όταν το διάβασα, είναι η αλήθεια. Ελπίζω να ξεμπερδεψεις γρήγορα! Ευχαριστώ γρήγορα δεν βλέπω να ξεμπερδεύω γιατί ο γέρος έκανε αρνητική 70 χρονών δεν κατάλαβε καν τι έγινε και τώρα λέει οτι φταίω εγώ η άλλη κάνει οτι δεν ξέρει τώρα και άστα να πάνε... τέσπα θα δούμε... μια ερώτηση σοβαρά τώρα υπάρχει τρόπος να δούμε αν το μηχανάκι στράβωσε/έκοψε πλαίσιο ακόμα δεν μπορώ να του βάλω χέρι οπότε τι να προσέξω που να το μαρτυράει ? υπάρχουν σημάδια κλειδιά η πρέπει να πάει καλίμπρα οπωσδήποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 υπάρχουν σημάδια κλειδιά η πρέπει να πάει καλίμπρα οπωσδήποτε Για το σιγουρο, καλιμπρα. Μπορει με το ματι να μη φαινεται κατι αλλα οταν μετρηθει να ειναι σκατε-ολε. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ωραία οπότε αναμονή κανα 2μηνο+ το μηχανάκι :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ευτυχως που εισαι εσυ καλα και τα σιδερα φτιαχνονται. Οταν λες οτι η αλλη κανει οτι δεν ξερει εννοεις πως η μαρτυρας που ηταν εκει τωρα ισχυριζεται πως δεν ξερει? Οσο για τον μπαρμπα που εκανε αρνητικη δηλωση σκιστον. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2010 από τον streetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ναι όταν την πήρε τηλέφωνο η δικηγόρος μου της έλεγε οτι δεν θυμάται και οτι είναι συνεχισμένη κλπ κλπ και τις έδωσε στο τηλέφωνο τον άντρα της που δεν ήταν καν εκεί :S ενώ το απόγευμα μετά το τρακάρισμα με πήρε να δεί αν είμαι καλά και όταν την ρώτησα μου είπε μόνη της οτι αυτός θυμάται που ήταν μεσαία λωρίδα και όταν πήγα να μπω αριστερά με έκλεισε τεσπα δεν ξέρω τι να πω τώρα γενικά είναι δύσκολα έτσι από ότι μου λέει και η δικηγόρος και το αμάξι που οδήγαγε ο άλλος ήταν αλλουνού και έκανε και αρνητική δήλωση οτι έπεσα πάνω του στην τροχαία λένε οτι εγώ τον χτύπησα στο πίσω αριστερό φανάρι μετά έμαθα οτι και καλά όλος ο κώλος του αυτοκινήτου έγινε σκατά και οτι πήρε και σασί και γενικά μια μου λένε έτσι μια γιουβέτσι οπότε το βλέπω να τραβάει χρόνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 με μαρτυρα υπερ σου την κοπελα πιστευω θα σε αποζημιωνε τωρα με ουδετερο/κανενα μαρτυρα ησουν πισω..αρα φταις εσυ..θα πουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ναι τα ξέρω τέσπα τώρα από τα αρχ@#$!α τις άλλης κρέμομαι να τα θυμηθεί και να μην κάνει την ανήξερη οπότε... καθαρά θέμα τύχης είναι και αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 γαματα...ταλαιπωρια...φιλε...αφου εισαι ατοφιος αυτο μετραει ομως. Αν σου κανει αρνιτικη δηλωση...καλη τριετια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gazer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Αυτός τον κωλόγερο αν τον δεις στο δικαστήριο ή οπουδήποτε χώστου κανένα μπουνίδι ξεγυρισμένο και από μένα, πραγματικά μόνο που το διάβασα εκνευρίστηκα απίστευτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 news from the field :P το μηχανάκι έκοψε πλαίσιο από την στούκα ( τουλάχιστον έτσι κατάλαβα γιατί δεν ήταν ο μηχανικός και στο τηλ μου μίλησε μία άλλη ) κρατάω μια επιφύλαξη στο έκοψε ή στράβωσε αλλά το αποτέλεσμα είναι οτι το βγάζουν για αντικατάσταση ελπίζω στην ασφαλιστική του άλλου ( ING ) να είναι έξυπνοι και να μην το πάνε δικαστικά γιατί θα χάσουν παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Και τι θα κάνεις τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Το θεμα ειναι να μην παει δικαστικα το ζητημα για να τελειωνεις μια ωρα αρχιτερα Πανο. Δεν ειδες εδω τι εγραψα? Δυο χρονια και τωρα παει να γινει δικη, φαντασου να παρει αναβολη η υποθεση... Εισαι εσυ διατεθιμενος να ξεμεινεις 2+χρονια απο μηχανακι? ΥΓ: ελα σε επικοινωνια με την ασφαλεια του τυπου να παει να ελεγξει πραγματογνωμονας το μηχανακι, να παρει φωτογραφιες (τραβα κι εσυ μπολικες-μπολικες απο ολες τις πλευρες, εστιασε και στις ζημιες) και ψαξε μηπως το σπρωξεις ολο μαζι για ανταλλακτικα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Και τι θα κάνεις τώρα? θα περιμένω να τα βρούν οι ασφαλιστικές ελπίζοντας να μην πάνε δικαστικά γιατί θα χάσει παραπάνω η δική του και εγώ θα τρέχω χρόνια εμένα με νοιάζει να πάρω πάλι μηχανάκι Το θεμα ειναι να μην παει δικαστικα το ζητημα για να τελειωνεις μια ωρα αρχιτερα Πανο. Δεν ειδες εδω τι εγραψα? Δυο χρονια και τωρα παει να γινει δικη, φαντασου να παρει αναβολη η υποθεση... Εισαι εσυ διατεθιμενος να ξεμεινεις 2+χρονια απο μηχανακι? ΥΓ: ελα σε επικοινωνια με την ασφαλεια του τυπου να παει να ελεγξει πραγματογνωμονας το μηχανακι, να παρει φωτογραφιες (τραβα κι εσυ μπολικες-μπολικες απο ολες τις πλευρες, εστιασε και στις ζημιες) και ψαξε μηπως το σπρωξεις ολο μαζι για ανταλλακτικα. ;) πραγματογνώμονας του παππού ( ING ) πήγε και την είδε και θα πάει ξανά για να δεί και το πλαίσιο προς θεού είπα οτι δεν θέλω να γίνω πλούσιος επειδή ένας έκανε μια μαλακία και δεν κοίταξε όταν έστριβε μπορεί να το είχα κάνει και εγώ άνθρωποι είμαστε και επειδή έχω κάνει και εγώ πατάτες στο δρόμο δεν κρίνω κανέναν το μόνο που κατακρίνω είναι η ηλικία του που δεν έπρεπε να οδηγάει εννοείτε οτι αν μου πουν οτιδήποτε από 5.000€ και πάνω θα πω ναι και το θέμα λήγει εκεί και εγώ να ξεμπερδεύω θέλω γιατί και τώρα υποχρεωμένος είμαι στον εργοδότη μου που μου δανείζει το παπάκι του και βγήκα και χρεωμένος από γερανούς συνεργεία δικηγόρους μηχανή που δεν έχω και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο το μηχανάκι είναι σε συνεργείο το είδε μία φορά πραγματογνώμονας ο μηχανικός περιμένει προσφορά για τα ανταλλακτικά αλλά είδε οτι το πλαίσιο δεν είναι οκ και θα φέρει πραγματογνώμονα να το δει πάλι για να το βγάλουμε ολική μετά αν μου το δώσου και δεν το ζητήσει η ασφαλιστική του θα το ψάξω να το δώσω για ανταλλακτικά ούτως ή άλλος μοτέρ και το ψαλίδι με την πίσω ρόδα έμειναν ζωντανά και κάτι μπλιμπλίκια εύχομαι να τα βρουν οι ασφαλιστικές να πάρω ένα μηχανάκι να κάνω την δουλειά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale21 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Φιλε μου σιδερενιος κ ευχη μου να ξεμπερδεψεις συντομα....Δυστυχως η νοοτροπια στην Ελλαδα του οταν κανει καποιος κανει την μλκια κανει την παπια ειναι αυτη που θα μας κραταει σαν οδηγους κ σαν οδηγικη συμπεριφορα πισω πολλα χρονια...Να ρωτησω κατι επειδη δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος....Αν κινουσουν σε κεντρικη οδο εχεις ψαξει να δεις αν ο δρομος εκει εχει καμερα που λειτουργει μπας κ πεσει λιγο φως στο θεμα...Επαναλαμβανω δεν γνωριζω που ειναι το σημειο γι αυτο κ ρωτω....Απλα αν υπαρχει καμερα ισως να βοηθηθεις....Ψαξτο λιγο...Το λεω επειδη η κοπελα μου ειχε ατυχημα προχθες στο οποιο της πεταχτηκαν πεζοι,τις χτυπησε με 30 χλμ τις εκαναν ζημια μεγαλη στο αμαξι,παραδεχτηκαν το λαθος τους αλλα καλου κακου θα ζητηθει το βιντεο μπας κ αλλαξουν αποφαση ετσι για να υπαρχει αποδεικτικο στοιχειο....Καλη υπομονη φιλαρακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες