EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Εδώ και μερικές μέρες ήμουν σε φάση ψαξίματος για νέο κράνος για να γλιτώσω πια από αυτό το φτηνιάρικο των 50 ευρώ που είχα πάρει. Λεφτά πολλά δεν έπαιζαν και έτσι είδα κάτι προσφορές στο fc-moto.de και τελικά παρήγγειλα το HJC IS 16 Abyss σε κόκκινο χρώμα. Θα είναι ασορτί και με το cryptonάκι μου . Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός με κράνη, υλικά κατασκευής κτλ κτλ, θα ήθελα να μου πείτε αν η επιλογή σε αυτά τα χρήματα είναι σωστή. Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ με τράβηξε το ότι έχει και αντιλιακή ζελατίνα. Εάν έχετε κάτι να αντιπροτείνετε κάντε το γρήγορα για να αλλάξω την παραγγελία. Σας ευχαριστώ όλους. Ι.Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Καλό φαίνεται. Δεν κατάλβα αν είναι carbon βασικά, πάντως από αυτά που γνωρίζω τα carbon κράνη θεωρούνται τα πιο ασφαλή/ελαφριά. Πάντως επειδή και γω πρόσφατα έψαχνα είχα σαρώσει το νετ και είχα καταλήξει στο fc moto και HJC απλά είδα μια ευκαιρέια αλλού και το τσίμπησα εδώ το όλο story Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Με γειες με γειες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 To πηραμε ως δευτερο και εμεις, εχθες το βραδυ απο την κολορι εδω!!170 ευρω πηγε, τωρα ποσο θα σου ερθει εσενα με τα μεταφορικα κλπ δεν ξερω, ουτε ποσο θα καθυστερησει!!Καλο κρανακι φαινεται και για τα λεφτα του πολυ ποιοτικο!Εμενα δεν μου αρεσε που ΔΕΝ ειχε D ring και που ειε την ζελατινα την εσωτερικη!!Δεν λεω ευκολια και τα δυο, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...Το λουρακι παιζει να σπασει σε ενδεχομενη γερη πτωση εναντι ενως D ring και η ζελατινα εχω την εντυπωση, πως μετα απο κανα χρονο δυο συνεχομενης χρησης του κρανους θα τα παιξει... Επισημαινω πως τα δυο αρνητικα που ανεφερα δεν τα λεω για το συγκεκριμενο κρανος μονο, αλλα γενικα σαν πραγματα που αν ειχε το κρανος που γλυκοκοιταζα, θα το σκεφτομουν πολυ καλυτερα να το αγορασω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread, παραθέτω πιο κάτω κάποια κράνη που ξεχώρισα από το stelpet.gr είτε λόγω κόστους είτε look.. θα ήθελα να μου πείτε πιο θα ήταν καλύτερο! (Καθ'ότι ολίγον τι άσχετος με το σπορ) Τα κράνη με thumbs up είναι αυτά που μου αρέσουν περισόττερο. Περιμένω είτε εναλλακτικές σας προτάσεις ή προτιμήσεις σας από τη παρακάτω λίστα! Nolan N85 Circle Τιμή: €267 KBC VR2-R Lady killer Τιμή: €263 KBC VR-2 Reaper Τιμή: €253 Nolan N85 Classic Τιμή: €229 Scorpion Exo-750 black Solid Τιμή: €224 AGV K4 Solid Τιμή: €219 KBC Force RR Speed demon Τιμή: €192 KBC XP3 Road warrior Τιμή: €192 Scorpion Exo-450 The one Τιμή: €183 Nolan N62 Classic Τιμή: €162 AGV K3 Solid Τιμή: €163 Lem Kinetic integral Τιμή: €158 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 HJC FG-15 KEVLAR SOLID BLACK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Για το Fg-15 έχω να κάνω μια παρατήρηση σε όσους το κοιτάν.Όταν φοραω το επιρύνιο η ζελατίνα θαμπώνει για πλάκα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αφήσουν λίγο ανοιχτή την ζελατίνα,αλλά όταν έχει κρύο είναι δύσκολα τα πράγματα.Κατά τα άλλα είναι μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Για το Fg-15 έχω να κάνω μια παρατήρηση σε όσους το κοιτάν.Όταν φοραω το επιρύνιο η ζελατίνα θαμπώνει για πλάκα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αφήσουν λίγο ανοιχτή την ζελατίνα,αλλά όταν έχει κρύο είναι δύσκολα τα πράγματα.Κατά τα άλλα είναι μια χαρά :huh: ???? Τι επιρυνιο σου εδωσαν;;Εμενα με το μεγαλο της HJC δεν θαμπωνει με τιποτα, παρα μονο στο κατω κατω σημειο (εκει που κουμπωνει το επιρυνιο και εχει ενα μικρο κενο) το οποιο σημειο ουτε καν το βλεπεις γιατι στο κρυβει το επιρυνιο...Χωρις το επιρυνιο ομως γινεται χαμος!!! Υ.Γ: Αν δεν εχεις σκυφτη μηχανη μην το παρεις το FG-15 μπαζει αερα απο το σαγωνι(και ας εχει υποσιαγωνο) και χτυπαει κατ ευθειαν στα ματια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Υ.Γ: Αν δεν εχεις σκυφτη μηχανη μην το παρεις το FG-15 μπαζει αερα απο το σαγωνι(και ας εχει υποσιαγωνο) και χτυπαει κατ ευθειαν στα ματια... Σωστό και αυτό, δεν είπα τι μηχανάκι έχω. Οδηγώ ένα Crypton X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 :huh: ???? Τι επιρυνιο σου εδωσαν;;Εμενα με το μεγαλο της HJC δεν θαμπωνει με τιποτα, παρα μονο στο κατω κατω σημειο (εκει που κουμπωνει το επιρυνιο και εχει ενα μικρο κενο) το οποιο σημειο ουτε καν το βλεπεις γιατι στο κρυβει το επιρυνιο...Χωρις το επιρυνιο ομως γινεται χαμος!!! Υ.Γ: Αν δεν εχεις σκυφτη μηχανη μην το παρεις το FG-15 μπαζει αερα απο το σαγωνι(και ας εχει υποσιαγωνο) και χτυπαει κατ ευθειαν στα ματια... ακριβώς ίδιο με αυτό στην πάνω φώτο,ένα νομίζω υπάρχει,έχεις διαφορετικό?.Όσο για το υποσιαγώνο δεν μπαίνει και τόσο αέρας μιας και έχουμε και τα μπουφανάκια,πιστεύω ότι μπαίνει όσο πρέπει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες