Jump to content
Sign in to follow this  
nicos

Cagiva

Recommended Posts

το cagiva ειναι κατι αντιστοιχο με το rs 125...οποτε σαν 2χρονο απαιτει πολυ φροντιδα...αν θες να παρεις κατι που να σε καλυπτει το α1 παρε καλυτερα ή το Ninja 250r ή wr250x

αααα.το ξεχασα,αντιπροσωπια υπαρχει και ειναι η hellinmoto

Τροποποιήθηκε από τον alexderbi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το cagiva ειναι κατι αντιστοιχο με το rs 125...οποτε σαν 2χρονο απαιτει πολυ φροντιδα...

και γιατι απαιτει πολυ συντηρηση?αντιθετως δεν απαιτει καθολου ,ειναι μηχανακι δρομου ,μην το συγκρινεις με motocross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γιατι απαιτει πολυ συντηρηση?αντιθετως δεν απαιτει καθολου ,ειναι μηχανακι δρομου ,μην το συγκρινεις με motocross

ααα οκ λαθος μου τοτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρα προελευσης τους? το μονο που εχω δει ειναι ενα που μοιαζει με τον παλιο πηγασο και ενα σαν ΧΤ ας το πω 610 κυβικα αν θυμαμαι καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα cagiva ειναι ιταλικα μηχανακια και αντιπροσωπευονται απο την italomoto για την οποια δεν ξερω τιποτα αλλο. Εγω ημουν κατοχος ενος supercity 125 (και ειμαι ακομα δηλαδη) που φαοραει τον ιδιο κινητηρα αν θυμαμαι καλα. Ο κινητηρας λοιπον ειναι κατι σαν διακοπτης. Στις χαμηλες στροφες κοιμαται τον υπνο του δικαιου και μετα ξεσπαει γ@μιοντας. Σαν ποιοτητα ειναι η κλασικη ιταλικη δηλαδη αν το παραμελησεις τον ηπιες. Τα περιφεριακα του ειναι κλασεις πανω απο αντιστοιχα και η σχεδιαση του θαυμα. Θελει προληπτικα πιστονι καθε 25000 χλμ (οπως σχεδον ολα τα μικρα διχρονα) και παντα καλο λαδι μιξης. Αυτα τα ολιγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα cagiva ειναι ιταλικα μηχανακια και αντιπροσωπευονται απο την italomoto για την οποια δεν ξερω τιποτα αλλο. Εγω ημουν κατοχος ενος supercity 125 (και ειμαι ακομα δηλαδη) που φαοραει τον ιδιο κινητηρα αν θυμαμαι καλα. Ο κινητηρας λοιπον ειναι κατι σαν διακοπτης. Στις χαμηλες στροφες κοιμαται τον υπνο του δικαιου και μετα ξεσπαει γ@μιοντας. Σαν ποιοτητα ειναι η κλασικη ιταλικη δηλαδη αν το παραμελησεις τον ηπιες. Τα περιφεριακα του ειναι κλασεις πανω απο αντιστοιχα και η σχεδιαση του θαυμα. Θελει προληπτικα πιστονι καθε 25000 χλμ (οπως σχεδον ολα τα μικρα διχρονα) και παντα καλο λαδι μιξης. Αυτα τα ολιγα

ευχαριστώ πολύ για το review σου... πάρε και ποντάκι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειπες ομως αν μιλαμε για καινουργιο η μεταχειρισμενο. Αν μιλαμε για καινουργιο θα ψηφισω ασπρο η ολομαυρο. Τελειως γκ@υλες!

ds_527.jpg

ds_591.jpg

Αν μιλαμε για μεταχειρισμενο, πολυ πολυ προσοχη και θα θεωρουσα απαραιτητο να το δει καποιος μηχανικος γιατι αν ο τυπος δε το προσεχε δυστυχως δεν αξιζει να το παρεις...

Παντως και το παλιο ειναι :dribble:

Cagiva_Mito_Evo.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα