nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 ... αντιπροσωπία υπάρχει στην Ελλάδα??? Ζαχαρώνω άγρια ενα mito125 Για να ακούσω γνώμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) το cagiva ειναι κατι αντιστοιχο με το rs 125...οποτε σαν 2χρονο απαιτει πολυ φροντιδα...αν θες να παρεις κατι που να σε καλυπτει το α1 παρε καλυτερα ή το Ninja 250r ή wr250x αααα.το ξεχασα,αντιπροσωπια υπαρχει και ειναι η hellinmoto Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2010 από τον alexderbi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 το cagiva ειναι κατι αντιστοιχο με το rs 125...οποτε σαν 2χρονο απαιτει πολυ φροντιδα... και γιατι απαιτει πολυ συντηρηση?αντιθετως δεν απαιτει καθολου ,ειναι μηχανακι δρομου ,μην το συγκρινεις με motocross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 γενικά σαν μηχανάκι λέει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 και γιατι απαιτει πολυ συντηρηση?αντιθετως δεν απαιτει καθολου ,ειναι μηχανακι δρομου ,μην το συγκρινεις με motocross ααα οκ λαθος μου τοτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 χωρα προελευσης τους? το μονο που εχω δει ειναι ενα που μοιαζει με τον παλιο πηγασο και ενα σαν ΧΤ ας το πω 610 κυβικα αν θυμαμαι καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Τα cagiva ειναι ιταλικα μηχανακια και αντιπροσωπευονται απο την italomoto για την οποια δεν ξερω τιποτα αλλο. Εγω ημουν κατοχος ενος supercity 125 (και ειμαι ακομα δηλαδη) που φαοραει τον ιδιο κινητηρα αν θυμαμαι καλα. Ο κινητηρας λοιπον ειναι κατι σαν διακοπτης. Στις χαμηλες στροφες κοιμαται τον υπνο του δικαιου και μετα ξεσπαει γ@μιοντας. Σαν ποιοτητα ειναι η κλασικη ιταλικη δηλαδη αν το παραμελησεις τον ηπιες. Τα περιφεριακα του ειναι κλασεις πανω απο αντιστοιχα και η σχεδιαση του θαυμα. Θελει προληπτικα πιστονι καθε 25000 χλμ (οπως σχεδον ολα τα μικρα διχρονα) και παντα καλο λαδι μιξης. Αυτα τα ολιγα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Τα cagiva ειναι ιταλικα μηχανακια και αντιπροσωπευονται απο την italomoto για την οποια δεν ξερω τιποτα αλλο. Εγω ημουν κατοχος ενος supercity 125 (και ειμαι ακομα δηλαδη) που φαοραει τον ιδιο κινητηρα αν θυμαμαι καλα. Ο κινητηρας λοιπον ειναι κατι σαν διακοπτης. Στις χαμηλες στροφες κοιμαται τον υπνο του δικαιου και μετα ξεσπαει γ@μιοντας. Σαν ποιοτητα ειναι η κλασικη ιταλικη δηλαδη αν το παραμελησεις τον ηπιες. Τα περιφεριακα του ειναι κλασεις πανω απο αντιστοιχα και η σχεδιαση του θαυμα. Θελει προληπτικα πιστονι καθε 25000 χλμ (οπως σχεδον ολα τα μικρα διχρονα) και παντα καλο λαδι μιξης. Αυτα τα ολιγα ευχαριστώ πολύ για το review σου... πάρε και ποντάκι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Δεν ειπες ομως αν μιλαμε για καινουργιο η μεταχειρισμενο. Αν μιλαμε για καινουργιο θα ψηφισω ασπρο η ολομαυρο. Τελειως γκ@υλες! Αν μιλαμε για μεταχειρισμενο, πολυ πολυ προσοχη και θα θεωρουσα απαραιτητο να το δει καποιος μηχανικος γιατι αν ο τυπος δε το προσεχε δυστυχως δεν αξιζει να το παρεις... Παντως και το παλιο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες