liakos30 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για σε ολους.θα η8ελα να μα8ω αν γνωριζει καπιοσ φηλοσ να μου πει τισ διαφορες του modenas xcite 135 και kawasaki zx130???ευχαριστω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2010 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 καμια απολυτως το μονο που διαφερει ειναι η μαρκα ειναι δυο ακριβως ιδια παπια πολυ καλα και τα δυο 130 κυβ. ειναι και τα δυο το μοντενας γραφει 135 αλλα ειναι 130 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Εγώ έχω το xcite κ είμαι ευτυχείς κάτοχος! Η διαφορά είναι οτι το μοντένας έχει πίσω δισκόφρενο ενώ το καβασάκι όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 στα αγγλικα (καπως) καπου λεει και τις διαφορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 ειχε ανοιχτει ενα αλλο παρομοιο θεματακι νομιζω...και ειχα διαβασει απο καποιον συμφορουμιτη πως η μοντενας εχει παρει τον κινητηρα στο x-cite απο την kawasaki..οποτε ιδια πραγματα ειναι..η μονη διαφορα που εχω ακουσει και νομιζω την λεει και στο παραπανω βιντεο ειναι η ποιοτητα των πλαστικων η οποια ειναι καλυτερη για το kawasaki..το ενα 130 το αλλο 135 επισης το x-cite οπως προαναφερθηκε εχει πισω δισκοφρενο ενω το ZX εχει ταμπουρο..πολυ ομορφα μηχανακια και τα 2..για μενα ομως το ΖΧ λογω του οτι δεν εχει πολλα πολλα αυτοκολλητα οπως το x-cite και βγαινει και σε παραδοσιακο χρωμα για την καβασακι δηλαδη το πρασινο το ανοιχτο που τα σπαει! κατι ακομα..το καβασακι βγαινει με ζαντα ή ακτινα το μοντενας? γιατι μονο με ζαντα εχω δει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες