god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 γεια σας παιδια.νεος στο forum και μολις απεκτησα το διπλωμα μου..α1 κατηγορια.ειμαι 18 μισι χρονων.εχω τον εξης προβληματισμο.ΤΗ μηχανη να παρω????δεν ειχα προηγουμενο δικο μου μηχανακι αλλα οδηγω καθημερινα ενα 50ρι αλλα οδηγω και συχνα ενα xmax 250..ομως εχω ερωτευτει στην κυριολεξια καποια οπως ενα vstrom 650!!!!ξερω μεγαλο.αποτομο,πολλα κυβικα αλλα ειναι ερωτας...σιγουρα καποιοι το εχετε παθει...δεν τ παιζω χερας η ξερολας η καλογκαζακιας...δν 8ελω κοντρες απλα την θελωωω..ποια ειναιη γνωμη σας??θελω να τις ακουσω ολες!! Υ.Γ:1)εχω ηδη εξοπλισμο 2)μιλαω παντα για αγορα μεταχειρισμενης 3)τα αλλα μοντελα ειναι:versys,transalp 3)το υψος μου ειναι 1,83 και ειμαι 85 κιλα.. σας παρακαλω βοηθηστε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 χωρις να σε παρω στο λαιμο μου νωμιζω η transalp 400 σε καλυβει για το διπλωμα λογο του οτι βγαζει λιγοτερο απο 0,16 και λογικα μετα πας σε μεγαλυτερα και νομημα με την ασφαλεια να σε καλυβει. Αλλιως ειναι να ξες οτι οτι και να γινει εισαι καλυμενος και αλλιως ειναι να φοβασαι μπατσους και ασφαλειες γιατι εσυ μπορει να προσεχεις..ο αλλος ομως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 καλώς τον! τα κιλα και το υψος ειναι μια χαρά για αυτό που ζητάς...! η γνώμη μου ειναι να πάρεις μια ΤΡΑΝΣΑΛΠ 400 που θα σε φέρει κοντά σαυτο που γουστάρεις ΟΝ-ΟFF και θα εισαι και νομιμος αφου οδηγιέται με Α1! θα κανεις και τα ταξιδακια σου και θα σαι και μακρια απο συνεργεια! ΔΕΝ εχει την δυναμη που θα σε τρομαξει αλλα μαλλον την δύναμη που θα σου μαθει! ειναι καλό σχολείο για μεγαλύτερη μηχανη! ριξε και μια ματια εδώ αν θες ΤΑ400 ειναι το δικό μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 Παλικάρι καλώς ήλθες και με τις υγείες σου το δίπλωμα. Φαντάζομαι ότι ξέρεις, ότι με όλες αυτές τις μηχανές που αναφέρεις, θα είσαι παράνομος. Ξέρω ότι δεν κρατιέσαι και θέλεις να οδηγήσεις μεγάλη μηχανή. Όλοι από αυτή την ηλικία περάσαμε. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο (ώστε να μην χάσεις πολλά χρήματα) μικρό που να πληροί τις προδιαγραφές του διπλώματος, να το κρατήσεις δυο χρονάκια, να μάθεις, και μετά πηγαίνεις σε όποια γουστάρεις. Μην βιάζεσαι. Πάντως, ότι και να σε φωτίσει ο Θεός να κάνεις, σου εύχομαι ασφαλή χιλιόμετρα, και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 το ξερω και εχεις δικιο...απλα ολοι μου λενε να παρω scooter..αλλα δεν θελω!!ξερεις ειναι αθτο το αισθημα να καβαλας εσυ κατι και να βλεπεις τον αλλο και να ζηλευεις..ξερεις τωρα..παντως αν καταληξω σε μια vstrom η σε mia versys θα με δυσκολεψει??ωραιο και το ta400 σου αδελφε!!αλλα και αυτο 40 αλογα δεν ειναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 το ξερω και εχεις δικιο...απλα ολοι μου λενε να παρω scooter..αλλα δεν θελω!!ξερεις ειναι αθτο το αισθημα να καβαλας εσυ κατι και να βλεπεις τον αλλο και να ζηλευεις..ξερεις τωρα..παντως αν καταληξω σε μια vstrom η σε mia versys θα με δυσκολεψει?? δεν ξερω αν σε δυσκολεψει αλλα παντως θα εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι πληρωνεις οτι και να γινει...και δεν θα σε αφησει να χαλαρωσεις να απολαυσεις το ταξιδι,,, γιατι να μην δεις την transalp 400 η το xt μεχρι 500 που ουτε παρανομος εισαι ουτε ασχημα μηχανακια ειναι ...κοιτα και το anhelo to 250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 εχετε δικιο.αλλα ειναι και η κερατενια η επιθυμια..που στ τελος μαλλον θα τη δαμασω!!δλδ εσεις λετε για τα400 η χτ500...εχετε καμια υποπσην σας?ειδα μια τα400 ενους παλικαριου απο πανω και ειναι και αυτη...πολυ ομορφη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 το ξερω και εχεις δικιο...απλα ολοι μου λενε να παρω scooter..αλλα δεν θελω!!ξερεις ειναι αθτο το αισθημα να καβαλας εσυ κατι και να βλεπεις τον αλλο και να ζηλευεις..ξερεις τωρα..παντως αν καταληξω σε μια vstrom η σε mia versys θα με δυσκολεψει?? ωραιο και το ta400 σου αδελφε!!αλλα και αυτο 40 αλογα δεν ειναι?? το ΤΑ400 οδηγιέται με Α1 αδερφε! και ολα Καλα ΝΑΟΥΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 το ξερω και εχεις δικιο...απλα ολοι μου λενε να παρω scooter..αλλα δεν θελω!!ξερεις ειναι αθτο το αισθημα να καβαλας εσυ κατι και να βλεπεις τον αλλο και να ζηλευεις..ξερεις τωρα..παντως αν καταληξω σε μια vstrom η σε mia versys θα με δυσκολεψει?? Προσωπικά (1,80) όταν κάθισα σε μια V-Strom και σε μια GSR, ένιωσα τεράστια η διαφορά. Σαφώς ένιωθα πολύ μεγαλύτερη σιγουριά στην GSR. Πατούσα πολύ καλύτερα κάτω. Και σαν αρχάριο πιστεύω, θα πρέπει να πατάς καλά κάτω. Δοκίμασέ τες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 τετοια λεγε μου!!!ξερω περιεργο για 18 αρη να του αρεσουν on-off αλλα ειναι πολυ επιβλητικες..και το transalp σου ανηκει σαυτη την κατηγορια...respect λοιπον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) τετοια λεγε μου!!!ξερω περιεργο για 18 αρη να του αρεσουν on-off αλλα ειναι πολυ επιβλητικες..και το transalp σου ανηκει σαυτη την κατηγορια...respect λοιπον!!! γιατι περιεργο για 18αρη να γουστερι ΟΝ-ΟΦΦ; τι σχεση εχει αυτο; Αν θες να το δεις/καβαλησεις απο κοντα εδω ειμαστε... απο που εισαι ??? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2010 από τον SONY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 για ποια gsr αναφερεσαι??μενω αθηνα!!εσυ απο που εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 μενω αθηνα!!εσυ απο που εισαι? Σαλονικα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 τωρα...μου φτιαξες την διαθεση..μαχαιρι στην καρδια!!στεγνα ομωςςς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 τωρα...μου φτιαξες την διαθεση..μαχαιρι στην καρδια!!στεγνα ομωςςς... οχι αδερφε! μη λες τετοιες κουβεντες...ελα μια βολτιτσα τωρα που ζεσταναν και οι καιροι και κερναω και βολτα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 εχω πιασει δουλεια σε μια κολοεταιρια και μας πανε γαμ@@@@α..που καιρος για βολτες??-αν και δν εχω παει σαλονικα και θα θελα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 αντε λοιπον...θα ρθεις για βολτα και θα φυγεις με μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 Παντως ετοιμος για ΤΑ εισαι...Ψαξε στο ιντερνετ παιζουνε μερικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
god7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 ευχαριστω ρε σεις παντως....!!!οπως και να χει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες