Jump to content
Sign in to follow this  
NERRY

Εβαλα στο ματι το Honda CB -1 400CC '94

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω κατι πολυ φθηνο για να αλλαξω κατηγορια και να μπω στον κοσμο της μοτοσυκλετας. Θελω κατι μεχρι 400cc κυβικα για να μην εχω πολλα εξοδα και μεχρι κοστος αγορας 1000 ευρω μονο.Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο. Επισης εχετε καποια αλλη προταση σε αξιοπιστο μηχανακι με λιγα χρηματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλο,χρυσο,ασπαστο αλλα οπως και να εχει ειναι 16 χρονων μηχανακι και οταν θελησεις να το δωσεις για να πας σε κατι ποιο καινουριο και βελτιωμενο θα μαρτυρησεις. Ασε που θα καιει τον αμπακο 4κ με καρμπυρατερ ειναι.

Γιατι δεν κοιτας κατι σε YBR125, CBF250 ή καποιο αλλο 250αρι με λιγοτερα χρονια στη πλατη του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θελω να σου χαλασω την διαθεση για να μην το παρεις αλλα δεν ειναι λιγο παλιο??? ασε που φορολογουντε οι παλιες μηχανες...αν ειμαι λαθος διορθωσε με συμφορουμιτη,αν θελεις την γνωμη μου παρε ενα μετα το 1999

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα το cb-1 αν δε κανω λαθος ειναι `89 μοντελο . Τ0 94 θα εινια προφανως η χρονια που βγηκε η πρωτη αδεια στην μπανανια μας , γιατι ολα αυτα τα 400αρια ειναι παραεισαγωγη.

Σκεψου καλυτερα - ψαξε αναλυτικοτερα.Κοιτα κ για κανα cb 400 που παιζουν ποιο λιγο καινουρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα το cb-1 αν δε κανω λαθος ειναι `89 μοντελο . Τ0 94 θα εινια προφανως η χρονια που βγηκε η πρωτη αδεια στην μπανανια μας , γιατι ολα αυτα τα 400αρια ειναι παραεισαγωγη.

Σκεψου καλυτερα - ψαξε αναλυτικοτερα.Κοιτα κ για κανα cb 400 που παιζουν ποιο λιγο καινουρια.

Ακριβως. Αν και ηταν πολυ καλο μηχανακι το cb-1 καλο θα ηταν να βαλεις κανα ψιλο ακομα και να παρεις cb 400 super four. Αγαπημενο μηχανακι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ειναι ισιο και ατρακαριστο δωστου 600 και παρτο.Ειναι ΧΟΝΤΑ και μαλιστα γιαπωνεζικης κατασκευης και αυτο ειναι επιπροσθετη εγγυηση.Θα σε βαλει ομορφα στον κοσμο της μοτο.Στο φιναλε αμα δεν σου κανει το πουλας 500.χοντα ειναι καποιος θα το παρει.

υγ. Μ αρεσει το PEPE που εχεις.Τι λεει σαν μηχανακι? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αρχή, έτσι όπως είδα τον τίτλο, νόμιζα ότι πας για 1400 κυβικά. Μετά πρόσεξα ότι το "1" πάει στο CB-1 tooth.gif

Λοιπόν, καταρχήν καλως όρισες στο mybike.

Το CB-1 είναι ένα κλασσικό τετρακοσάρι και όπως όλα τα τετρακοσάρια (που είχαν έρθει όλα από την Ιαπωνία ως μεταχειρισμένα) ήταν πολύστροφα τετρακύλινδρα μηχανάκια, με μπόλικη κατανάλωση, που για να αποδώσουν ήθελαν αρκετές στροφές (σ.α.λ.).

Το ότι είναι Honda και εξ Ιαπωνίας μάλιστα μπορεί να παραπέμπει σε αξιοπιστία αλλά σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο μηχανάκι το "παντρεύεσαι".

Προτίμησε κάποιο πιο σύγχρονο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς όρισες. Καλά χιλιόμετρα.

Για πες για το Pepe. Καλό είναι; Το βλέπω και κυκλοφορεί αρκετά πάντως. Διχρονάκι έτσι;

Λοιπόν, καταρχήν καλως όρισες στο mybike.

Μου φαινεται πως αρχισες να γερνας και επαναλαμβανεσαι blow.giftooth.gif

Αυτο για την καταναλωση δεν το ηξερα και η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να καιει πολυ. Απλα κοιταζω κατι τοοοσο φθηνο γιατι τωρα ανοιγει και ο καιρος και βιαζομαι να αρχισω τις βολτες! Αν παω σε κατι πιο ακριβο,θα παω στα 2500Ε αλλα με δοσεις και ειπα να το αποφυγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υγ. Μ αρεσει το PEPE που εχεις.Τι λεει σαν μηχανακι? rolleyes.gif

Ειναι ενα καλο οχημα για καθημερινη χρηση,και για φορτωμα. ειναι οικονομικο στην καταναλωση [ πρπ 5λιτρα/ 150χλμ] ανετο και ευκολο στην οδηγηση. Επισης στα υπερ του ειναι και το γεγονος οτι διαθετει μεγαλες ροδες. Στα μειον του ειναι οτι η μπαταρια αποφορτιζεται σχετικα γρηγορα αν μεινει ακινητο κανα 2ημερο το χειμωνα και οτι μεσα σε ενα χρονο μου εχει καψει 3 λαμπες.ακομα,επειδη το καλοκαιρι το ζορισα λιγο blush.gif τωρα εχει πεσει η αποδοση του και πιανει τελικη μεχρι 65 χ.α.ω. Αυτα για την ωρα,αν θυμηθω κατι θα το προσθεσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως εχει κανεις αποψη για το KLE; Αν ειναι οικονομικο σε καταναλωση και συντηρηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαινεται πως αρχισες να γερνας και επαναλαμβανεσαι blow.giftooth.gif

Πω ρε συ, όντως έχω αρχίσει να ψιλογερνάω.

Εεεεε, δε μου λες, για ποιό θέμα μιλάγαμε ? _zeppelin.giftongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα