Jump to content
Alarm

Βολτα: Αθηνα - Λιμνη Δοξας - Καλαβρυτα. Σαββατο 10/4

Recommended Posts

ε λογικα θα μ κανει... τωρα κ ακριβως να μην ειναι δεν εγινε κ τπτ αρκει να μην γινω λουτσα σε περιπτωση βροχας...πτπτπτπτπτ να μην μας ματιασω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε μάγκες έχει κανείς κάνα σπρέι για αλυσίδες;;; και αν έχει μπας και μπορεί να το φέρει μαζί του γιατί στέγνωσα;;; χ

χάρη θα μου κάνετε μάγκες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μάγκες έχει κανείς κάνα σπρέι για αλυσίδες;;; και αν έχει μπας και μπορεί να το φέρει μαζί του γιατί στέγνωσα;;; χ

κατάλαβα θα βάλω τα σαμάρια να τα γεμίσω με διάφορα :P

θα φέρω εγώ δένδρε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατάλαβα θα βάλω τα σαμάρια να τα γεμίσω με διάφορα :P

θα φέρω εγώ δένδρε :_thumbsup:

να είσαι καλά παλικάρι μου... και φέρτε και κάνα fast για καλό και για κακό... εγώ θα έχω ένα δια παν ενδεχόμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω παντα μαζι μου , μην σε ανυσηχει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν ξερω αν εχω κ τπτ να φερω ρε παιδια αλλα υποσχομαι οτι next time θα συμβαλλω κ εγω!!!

αργει να ξημερωσει ακομα ε???? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν ξερω αν εχω κ τπτ να φερω ρε παιδια αλλα υποσχομαι οτι next time θα συμβαλλω κ εγω!!!

αργει να ξημερωσει ακομα ε???? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ρε κολοπηλαλα ο γείτονας για αύριο εντάξει εντάξει θα ξημερώσει αλλά αυτή η αδημονία σου μας προκαλεί ταραχή άντε τώρα να την ψωνίσουμε και εμείς (μερικοί δεν θέλουμε και πολύ) και να φιλάμε σκοπιά μέχρι το ξημέρωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αργει να ξημερωσει ακομα ε???? crazy.gifcrazy.gifcrazy.gifcrazy.gifcrazy.gif

αν σου πω οτι και εγω ειμαι ψηλοτρελαμενος?uglystupid2.gifuglystupid2.giftongue.gif να ο δευτερος

Τροποποιήθηκε από τον demplar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη βολτα παιδες!! και ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! για να δουμε μονο ευχαριστα, μετα την επιστροφη!! :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν σου πω οτι και εγω ειμαι ψηλοτρελαμενος?uglystupid2.gifuglystupid2.giftongue.gif να ο δευτερος

να μη νιωθω μοναξια δλδ ετσι??? χαιρομαι που ειμαστε πολλοι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη βολτα παιδες!! και ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! για να δουμε μονο ευχαριστα, μετα την επιστροφη!! :_thumbsup: :_thumbsup:

Φτου φτου, σκόρδα... :pray: :pray: :pray:

Τροποποιήθηκε από τον renovatio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι ημουν και εγώ πριν φύγω για το ΜΙΣΑΝΟ δεν ειχα κλεισει ματι ολη νυχτα :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συχωρήστε τώρα την ασχετοσύνη μου που δεν το ξέρω, αλλά τι είναι το ΜΙΣΑΝΟ??? Μέρος, τόπος, χωριό? Εδώ στην Ελλάδα? Παίζει να είναι Μιλάνο Ιταλία και να έχει γίνει τυπογραφικό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααα!!! Πίστα σιρκουι στην Ιταλία. Thanks αλαρμιε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτογραφικες(3),αδιαβροχο,σπρευ αλυσιδας,λαδακι για συμπληρωμα κι ο,τι αλλο μου ερθει αυριο το πρωι!Μηπως να βαλω το τριβαλιτσο??Χαχαχαχαχα!

ΥΓ)Ποιο παντελονι να βαλω?Το καλοκαιρινο η το χειμωνιατικο?

ΥΓ2)Εχουμε ξεφυγει τελειωςςςς! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμμμ εχει κανεις μπριζα να φερω πιστολακι για τα μαλλια :whistling:

κ εγω θα ειμαι αυριο στο ραντεβου αλλα δεν θα ακολουθησω ολη την βολτα γιατι μεχρι τις 1 πρεπει να ειμαι πισω αθηνα :thumbsdown: .... αλλα απτο ολοτελα!!!

Ερωτηση ... πως θα γνωριστουμε ??? θα κραταει κανεις κανα τριανταφυλλο...χα χα χα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως έχω ένα μίνι σπρέυ αλυσίδας πάντα μαζί, και θα έχω και το αδιάβροχο παντελόνι μαζί μου, αν και θα φοράω αλλό αδιάβροχο. Το νουμέρο ίσως είναι ένα θεματάκι. Είναι 3XL, :uglystupid2: σε κάποιους ίσως κάνει και για ολόσωμη..... :2funny: γιατί και σε μένα είναι λίγο μεγάλο. Α! Θα έχω και χτένα μαζί :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πετε σοβαρα τωρα.Παντελονι καλοκαιρινο να βαλω η να βαλω το χειμωνιατικο?Πιο πολυ στο χειμωνιατικο ειμαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω θα βαλω το χειμωνιατικο χωρισ επενδυση ..............................................αν βεβαια φυγω απο την εφημεριδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως καλοκαιρινό παντελόνι και χειμωνιάτικο μπουφάν με επένδυση την οποία θα αφαιρεσω όταν και αν ζεσταθώ. Άμα έχω τον κορμό ζεστό τα πόδια με το καλοκαιρινό δεν νομίζω να κρυώνουν και τόσο. Στην προηγουμένη στο Γαλαξίδι με τζιν είχα πάει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα