μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 (τροποποιήθηκε) Το mybike ...το βλεπετε παραδιπλα...Φρεσκο ειναι 3.300km στο κοντερ...Το γουσταρω αλλά...μια ζωη on-off και το μικροβιο...δεν ξεπερνιεται παρά τα πλεονεκτηματα του ...νυν σε πολλά...Είμαι σε δίλλημα...Με δεδομενο οτι ακόμα δεν μπορώ(ακομα=μεχρι να πιάσω το....joker :( )να εχω 2 μοτοσυκλετες να...περιμενουν στο γκαραζ...για πείτε καμμια γνωμη...Παντου θελω να πηγαινει...και χωμα και ασφαλτο και ταξιδια και πολη και και...τελος παντως συμβιβασμους ολοι κανουμε...Και ΜΗΝ μου πειτε για άλλα μοντελα...please...Για να δω...βοήθεια κοινού!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2006 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Δεν ψηφιζω αλλα απανταω. Μεγαλο μειονεκτηκα του Cappo το μεγαλο κοστος συντηρησης (ρωτα επ αυτου να μαθεις) η ελειψη κεντρικης αντιπροσωπειας στην Ελλαδα (Εξαρτασαι απο τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια μονο) και η πολυ κακη μεταπωληση (αν δεν κατεβασεις αρκετα την τιμη....δεν "φευγει" Κατα τ αλλα πολυ καλη μοτοσυκλετα με πολυ καλη γεωμετρια,καλο γκαζι,ανεση,μεγαλες μουαγιεν ταξιδιου,ομορφο(σε μενα αρεσει τουλαχιστον),πολυ καλη καλυψη απο τον αερα,και γενικα ο κινητηρας του ειναι αξιοπιστος (χρονια τωρα στα Cappo και απο ποιο παλια στα Mille) "Γκαλακτικα" τα οργανα του (ειδικα το βραδυ) Χωροι για αναβατη συνεπιβατη και αποσκευες,καλες δυνατοτητες οφ ρουντ κινησης σε σχεση με πολλα μεγκα ον οφια,και ζαντες με ακτινες και ασαμπρελα λαστιχα (σαν των GS ενα πραγμα) Για το GS 1200 τα χουμε πει επανειλημενος.Ποιο ακριβο αλλα ισως το ποιο πετυχημενο mega on off αυτη την στιγμη,με νορμαλ εως μικρο κοστος συντηρησης,σοβαρη αντιπροσωπεια (αν και οχι απο τις καλυτερες),γκαζι,μεγαλες δυνατοτητες οφ (αν επιλεξεις τις ακτινωτες ζαντες κι οχι τις χυτες),ανεση,καλη καλυψη απο αερα (οπως το βιωσα κι εγω),αξιοπιστια,μεγαλες μουαγιεν ταξιδιου,νορμαλ καταναλωση καυσιμου(αναλογως των κυβικων) και τελος πολυ καλη μεταπωληση. Για το fazer δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Δεν το εχω οδηγησει ποτε.Εσυ θα το κρινεις αν πρεπει να μεινεις με αυτο ή να το αλλαξεις.Ζυγισε τι σου προσφερει αυτο και τι ενα mega on off και αποφασισε! Και στην τελικη...κανε οτι γουσταρεις...τι ρωτας? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Πρέπει να σε κάλυψε ο ALX, το μόνο που μπορώ εγώ να πω πως είχα fazer 7 χρόνια και οδηγώντας τώρα varadero σε καταλαβαίνω. Είναι διαφορετικά πράγματα. Εξαρτάται απο σένα τι θέλεις, αν σε ενοχλούν οι ανωμαλίες με την fazer μέσα στην πόλη, πως σου φαίνεται η θέση οδήγησης, αν παίρνεις συχνά συνεπιβάτη, πόσο νέος νιώθεις, πόσο θα σε ενοχλήσει να ανεβεί το κέντρο βάρους (πόσο μεγάλα πόδια έχεις), κλπ, κλπ. Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο ρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 προτείνω το GS...είναι το κορυφαίο ON-OFF και σε συνδυασμό με αυτά που έγραψε ο ALX περί αντιπροσωπείας-υποστήριξης, δεν νομίζω πως υπάρχει δίλημμα... οπότε............κράτα το Fazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Αν εχεις τα φραγκα το GS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 ...GS.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 ε..... σε σχεση με τα 3 ... GS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 (τροποποιήθηκε) krata to fazer kai agorase KAI ena monokilindro on-off!!Eisai kalimenos apo oles tis apopseis!!! Einai kati pou skeftomai kai egw na kanw kapoia stigmi giati stin kardia eimai streetas... Ase pou kata tin proswpiki mou gnwmi ta mega on-ff einai disxrista apo oles tis apopseis,plin isws taksidiou....Kai DEN pane xwma aneta opws isxirizontai polloi!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 από τον stzog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Δεν ψηφίζω.....και εγώ θα σου προτείνω.... κάνε ότι σου πει η συνοδηγός! Εάν αυτή είναι οκ, τότε θα είσαι και εσύ...... και μη ξεχνάς το γυναικείο μυαλό είναι φτιαγμένο για λεπτομέριες τις οποίες εμείς οι άντρες είτε τις αγνοούμε.....είτε δεν τις λαμβάνουμε υπόψιν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 krata to fazer kai agorase KAI ena monokilindro on-off!!Eisai kalimenos apo oles tis apopseis!!! Einai kati pou skeftomai kai egw na kanw kapoia stigmi giati stin kardia eimai streetas... Ase pou kata tin proswpiki mou gnwmi ta mega on-ff einai disxrista apo oles tis apopseis,plin isws taksidiou....Kai DEN pane xwma aneta opws isxirizontai polloi!!! <{POST_SNAPBACK}> Σχετικά με το "disxrista" τo Varadero δεν ήταν επιλογή μου (περισσότερο ένα πείραμα) και είναι αλήθεια ότι κάποιες στιγμές το βάρος του με τρομάζει. Στο χώμα το φοβάμαι λίγο παραπάνω. Μπορεί και να χρειάζομαι γυμναστήριο και ... ποιό μακρία πόδια (είμαι 1.79 αλλά τα πόδια μου δεν είναι δυστυχώς 1.79/2) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Φίλε atho, υποθέτω ότι για να έχεις το gs στις επιλογές, είσαι και διατεθημένος να μπεις στα οικονομικά ζόρια μιας τέτοιας αγοράς! Η μηχανή που έχεις πρέπει να την κοιτάς και να χαίρεσαι μεσα σου, να την καβαλάς και να είσαι σίγουρος ότι αυτό ήθελες μια ζωή..! Με λίγα λόγια αν θέλεις gs πάρτο αν θες το capo μην το σκέφτεσαι! Το θέμα είναι η μηχανή να σου εκπληρώνει ανάγκες και επιθυμίες! Αν το fazer δεν το κάνει προχώρα σε κάτι διαφορετικό!!! my opinion always! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 η αλήθεια είναι ότι συμφωνω με τον ALX για το κάπο. Το φειζεράκι είναι εντελώς άλλη μηχανή και πιθανώς και λίγο δυσχρηστο για μετακίνηση σε πολη (θελει στροφαρισμα) το GS απο την άλλη είναι πολύ επιτυχημενο (για αυτό και τα βλέπεις στο δρομο σα να τα δίνουν τσάμπα) και απο αξία μεταπώλησης είναι σχεδόν λεφτά στην τραπεζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 δεν ξερω τα οικονομικα,συμφωνω με τον Πορθο..Αν τα χωσεις τωρα στο GS (και στις βαλίτσες) δεν θα τα ξαναχωσεις σε αλλη μηχανη νομίζω,τουλ. για καποια αρκετα χρόνια... Απο και περα τα ?? rulez... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Ευχαριστω για τις γνωμες... Καποια στιγμη...προς τα εκει παει το θεμα(ρε μπας και το KTM 990adv...μπει κι αυτο στο...κολπο...;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Ρε Κώστα γιατί θελεις να πάς από street σε οn-off; Ρωτάω γιατί εγώ πάω να κάνω το αντίθετο. Σε τι δεν σε καλύπτει το Fazer; Πάντως από τα παραπάνω μηχανάκια που αναφέρεις δεν έχω οδηγήσει κανένα αλλά μου αρέσει εμφανησιακά το Capo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Αλεξανδρε.Ειχα απο το 1989 on-off...Εδω και 6 μηνες εχω street...Το fazer εχει εκπληρωσει αυτα που υποσχοταν πριν την αγορα.Το θεμα δεν ειναι τι κανει αλλά τι ΔΕΝ κανει.Εκει ειναι το κολλημα...Αν και εχει πολλα καλα και πλεονεκτει σε πολλα εναντι των on-off...με χαλαει που ΔΕΝ κανει αυτα που θελω να κανω κι εγω.Δηλαδη... Σουζες κανει-Εγω δεν κανω... Τεζα παει-Εγω δεν παω(...συνηθως)... Για αναστηματα μεχρι 1.80 ειναι τερας-Εγω δεν ειμαι(ουτε μεχρι 1.80...ουτε τερας...)... Sport ειναι και το δειχνει(προστασια απο αερα-νερο γιοκ...)-Εγω τρωω στη μαπα πολυ αερα και νερο... Σέλα εχει αλλά κυρίως για εναν-Εγω ειμαι ...δυο... Αναρτησεις εχει για να προσφερει αυτα που υποσχεται-Εγω στις λακκουβες...την ακουω Στριβει-επιταγχυνει-φρεναρει πολυ πανω απο τα on-off(οχι ολα)-Εγω ακολουθω...μόνο single...(δεν ειμαι single ομως...) Και τελος η συνηθεια τοσων ετων με τα on-off και η ιδιοτροπία οταν εβλεπα χωματοδρομους να ξεπεταγονται στη μεση της ασφαλτου...να στριβω πάντα...και να το χαιρομαι δεν υπαρχει πια... Δεν θελω το απολυτο on-off ουτε να μαχομαι με τη λασπη ή την κροκαλα(αν το ηθελα ...υπάρχουν πολλά ...καθαρα...)Θελω να παταει και χωματα και να πηγαινει και τις βολτες του σε καφε εδαφη και οχι μονο μαυρα... Θελω οταν εχω και δευτερο ατομο πανω(και...εχω)να μην κολλανε τα...μαλακα μορια στο ντεποζιτο... Θελω οταν ταξιδευω (μονός ή διπλος)να φτανουμε και οι δυο...ξεκουραστοι ακομα και μετα απο 1500km διαδρομης... Θελω να εχω ABS (ας λενε άλλα μερικοι...)γιατι νοιωθω πιο ασφαλης... Θελω μια μοτο που να μην σκεφτομαι να...την πουλησω μεσα σε 6 μηνες... Θελω μια μοτο που να κανει τα παντα που μποτω να κανω κι εγω...μαζι μου. Θελω οτι σκεφτομαι μοτοσυκλετιστικα,οτι βλεπω μοτοσυκλετιστικα...να μου κλεινει το ματι η μοτο και να...φευγουμε... Θέλω...πολλά; Δεν ξερω,αυτα θελω και ...το σκεφτομαι...ειδωμεν Υ.Γ.Οσο για την αντιστροφη επιλογη(απο on-off σε street ...)που σκεφτεσαι...σκέψου το καλα.Γιατι μπορει να εισαι καυλ#@%%##$%%μενος τωρα...αλλά οταν με το καλο...να ερθεις στα λογια μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Βέβαια τα on-off που σκέφτεσαι είναι από τα κορυφαία τουριστικά εργαλεία παγκοσμίως. (και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μου.) Όσον αφορά την άνεση σε ταξίδι με δύο άτομα μου κάνει εντύπωση που έχεις πρόβλημα ρε Κώστα γιατί η σέλα του Fazer δε μου φαίνεται τόσο άσχημη........ Επίσης είναι τετρακύλινδρο και δουλεύει ξεκούραστα χωρίς κραδασμούς. Επιπλέον έχει επάρκεια δύναμης. Η κάλυψη από τον αέρα βελτιώνεται εύκολα από μια ψηλότερη ζελατίνα και η ανάρτηση μπορεί να ρυθμιστεί στο πιο μαλακό. Για το χώμα πάω πάσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Βέβαια τα on-off που σκέφτεσαι είναι από τα κορυφαία τουριστικά εργαλεία παγκοσμίως. (και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μου.) Ετσι νομιζω.Λεμε να...καταληξουμε καπου...αν γινεται! Όσον αφορά την άνεση σε ταξίδι με δύο άτομα μου κάνει εντύπωση που έχεις πρόβλημα ρε Κώστα γιατί η σέλα του Fazer δε μου φαίνεται τόσο άσχημη........ Η κάλυψη από τον αέρα βελτιώνεται εύκολα από μια ψηλότερη ζελατίνα και η ανάρτηση μπορεί να ρυθμιστεί στο πιο μαλακό. Αλεξανδρε...μιλαω πάντα συγκριτικά με τα 2 on-off που με ενδιαφερουν...κι εκει παιζεις και...χανεις.Οχι οτι το fazer ειναι κακο... Για το χώμα πάω πάσο. Εγω να...δεις... :( <{POST_SNAPBACK}> ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Πρέπει να σε κάλυψε ο ALX, το μόνο που μπορώ εγώ να πω πως είχα fazer 7 χρόνια και οδηγώντας τώρα varadero σε καταλαβαίνω. Είναι διαφορετικά πράγματα. Εξαρτάται απο σένα τι θέλεις, αν σε ενοχλούν οι ανωμαλίες με την fazer μέσα στην πόλη, πως σου φαίνεται η θέση οδήγησης, αν παίρνεις συχνά συνεπιβάτη, πόσο νέος νιώθεις, πόσο θα σε ενοχλήσει να ανεβεί το κέντρο βάρους (πόσο μεγάλα πόδια έχεις), κλπ, κλπ. Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο ρώτα. <{POST_SNAPBACK}> To GS πρέπει να είναι περίπου 30 κιλά ελαφρύτερο απο το varadero και με χαμηλότερο κέντρο βάρους. Δεν ξέρω τι λέει το cappo απο βάρος αλλά φαντάζομαι το κέντρο βάρους του θα είναι περίπου μαζί με του varadero. έχει γράψει και πολύ καλά λόγια το moto για το GS. ψηφίζω GS και ... ζηλεύω... ... μια ζωή την έχουμε ... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 1200GS Κώστα έχω καταθέσει άποψη για το συγκεκριμένο μοτοσακό και στο παρελθόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Οπως παει η δουλεια...εκει το βλεπω...πότε δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 σύντομα Κώστα!!!!.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 GS πάρε να αράξεις στον θρόνο του καλύτερου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Καλά μόνο εγώ ψήφισα Aprilia; Πάντως αν διαθέτεις τα χρήματα για το GS δε σε βλέπω να ξαναλλάζεις μηχανή. Μετά απ' αυτήν το χάος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες