Jump to content
poulakis10

εχω διπλωμα 50cc και οδηγω 125cc

Recommended Posts

poulakis10 εγω εκανα χειροτερα απο σενα ισως τωρα ομως που ειμαι 47 ξερω τα λαθοι μου και πρεπει να σε συμβουλευσω και να προσπαθησω να σου πω αυτα που εμενα κανεις δεν μου ειχε πει!!!!!στο χερι σου ειναι να τα ακουσεις η οχι.εσυ στην ηληκια που εισαι να ακους τους μεγαλυτερους,να κρατας αυτα που νομιζεις οτι ειναι σωστα και τα αλλα οχι!τωρα σχετικα με μεσον που εθεσες και επειδη ειμαι μεσα στα πραγματα να ξερεις οτι οταν θα φταις εσυ σε ενα τροχαιο κανεις δεν σε γλυτωνει ουτε και ο αρχηγος της στυνομιας!κανενας δεν βαζει το κεφαλι του στον ντορβα να το φαει για να σε καλυψει οταν εχεις αδικο,ουτε και ειναι διατεθημενος να παει φυλακη για τον καθενα ουτε και για τον ιδιο του τον αδερφο!!!!να εισαι σιγουρος γιαυτο!!!!!!εγω δεν θα ξαναγραψω πιστευω οτι εισαι καλο παιδι σεβεσε τους γονεις σου και γιαυτο και ανοιξες την συζητηση ρωτωτας πως οδηγεις 125 ενω εχεις για 50 διπλωμα.νασαι παντα καλα να προσεχεις και παντα ορθιος!!!!!!καλα χιλιομετρα να εχεις!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι ναι ολοι οι ΕΛ.ΑΣ ειναι σοι σου...δεν νομιζω να ειναι ομως και ενας απο τους επικεφαλης του υπουργειου δημοσιας ταξης.....φιλαρακια με προκαλεσε οτι θα ερθει να με τρακαρει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα πως αναπαραγεται-εξηγειται η καταντια! αυτου του τοπου, εδω και αιωνες..

(Kαι θα συνεχισει για δεκαετιες ακομα, αν αυτα ειναι λογια 17χρονου.. :/ )

και του δωσανε και ποντακι για την απαντηση του αυτη.. ευγε..

συγχαρητηρια στην μαμα και στο μπαμπα για την παιδεια που σας δωσανε..

ναι ναι ολοι οι ΕΛ.ΑΣ ειναι σοι σου...δεν νομιζω να ειναι ομως και ενας απο τους επικεφαλης του υπουργειου δημοσιας ταξης.....φιλαρακια με προκαλεσε οτι θα ερθει να με τρακαρει....

Σου ειπαμε με 20 διαφορετικες προσεγγισεις οτι κανεις υψιστη μαλακια και αυτο που σε μαρανε ειναι ο εγωισμος σου.

Συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο με τα κονε, λες και θα σε σωσουν.

Παντως οποτε θες ελα να τρακαρουμε και φερε και το κονε να σε σωσει.

Νομιζω οτι το δικαστηριο θα λαβει σοβαρα την τοποθετηση του επικεφαλους δημοσιας ταξης, πανω σε ενα τροχαιο με εναν πιτσιρικο χωρις διπλωμα.

Ισως να σου δωσω και αποζημειωση, αν εχεις τετοια κονε. Σε συμφερει σου λεω, ελα να τρακαρουμε.

(παντως σοβαρα εχω ολη την Τ.ΕΛ.ΑΣ στο σοι μου)

Παντως να κανω και μια σοβαρη ερωτηση.

Αφου ρε αδερφε κυβερνας την χωρα μεσω των κονε σου, γιατι εχεις τοση ανησυχια αν θα σε γραψουν για διπλωμα?

:oops: 1-0.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα