Jump to content
Sign in to follow this  
XTX

Λάστιχα για Transalp 650;

Recommended Posts

Θέλω να αλλάξω λάστιχα στο ΤΑ μου και δεν εχω καταλήξει ακόμη.

Τα θέλω για 90% ασφαλτο και 10% χώμα. Καθώς τα περισσότερα θα τα κανω

στην πόλη με ενδιαφέρει να ζεσταίνονται γρήγορα και να καρατάνε στο βρεγμένο.

Τι προτείνετε;

Αν προτείνει κανένας και κανα καλό συνεργείο Θεσσαλονίκη για να τα φορέσω και να αλλάξω αλυσιδογράναζα

ακόμα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

OK τσιφτηδες και εγω κατα κει εκλεινα. Δεν ειχα ακούσει τίποτα για DUNLOP και περίμενα καμία εντύπωση,

αλλά τώρα θα πάω για Anakee σύντομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα,με πρόλαβες για τα Dunlop! Λοιπόν,εγώ τα έχω βάλει εδώ και 3 βδομάδες (trailmax), ασφάλτινα λάστιχα,μέχρι τώρα με έχουν αφήσει ικανοποιημένο και σύμφωνα με τον μηχανικό μου πάντα λόγω των πολύ καλών αυλακώσεων που έχουν κρατάνε πολύ καλά στο νερό(δεν έχει τύχει να τα δοκιμάσω σε τέτοια κατάσταση ακόμη για να πω)...The choise is yours....(με τα περαστικά κλπ τιμή στα 240-250)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως βλεπω που ο κοσμος βαζει Anakee και αναρωτιεμαι.

Δεν το θεωρω καλο λαστιχο. Το ειχα στο Transalp γιατι ηταν φρεσκοφορεμενα απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη. Εχουν μαλακο σκελετο (ή τελος παντων, κατι εχουν μαλακο αν οχι σκελετο) και κουνανε! Αν δοκιμασεις να τα κυνηγησεις λιγο, κουνανε. Αν δεν τα πιεσεις ειναι ΟΚ, αλλα ολα τα λαστιχα ΟΚ ειναι αν πηγαινεις πολυ χαλαρα!!

Αυτα ισχυαν πριν απο τρια χρονια. Αν στην πορεια εχουν αλλαξει στο σκελετο και ειναι διαφορετικα λαστιχα με ιδιο ονομα, δεν το ξερω. Δεν θυμαμαι και καθολου πώς ηταν στο βρεγμενο. Αλλα εστη χωρα που ζουμε, στο βρεγμένο μονο το σταυρο σου μπορεις να κανεις. Τι να κανει το λαστιχο...

Τα metzeler tourance μου ειχαν φανει πολυ καλα τότε. Αλλα δεν εχω οδηγησει και δεν εχω αποψη για DUNLOP ή BRIDGESTONE.

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα Τοurance τα φόραγε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και να φανταστείς ότι σε 12000 είχαν...εξαφανιστεί.γλύστραγαν παντού και γενικά δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα σχόλια για τα συγκεκριμένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα