ttitos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 βρε συ νεκταριε συγνωμη κιολας αλλα ποιος ο σκοπος του συγκεκριμενου thread? να πεις οτι εχεις βαλει 2-3 κομματια πλαστικο στα ηδη υπαρχοντα κ να βγουν ολοι κ να σου πουν "ουαου!!super!!dupper!!" κ αλλα τετοια?τον τελευταιο καιρο μια με τις μετατροπες που εχεις κανει(δαγκανες,μπροστινα,σιτακια στους αεραγωγους κ αλλα πολλα)μια τωρα το εχουμε δει κ ξαναδει το "τουμπανο" σου αααπειρες φορες...απ'την υπογραφη σου κ μονο δεν χρειαζεται να βαζεις κ ξαναβαζεις φωτος...κ γω εχω κ**υλα με το μοτορι μου κ το εχω βγαλει αααπειρες φωτος αλλα δεν τις ποσταρω καθε 3 κ λιγο γιατι δεν εχει νοημα απο ενα σημειο κ μετα γιατι απλα κουραζει ασε που προσωπικα καποια πραγματα που εχεις πανω στη μηχανη τα θεωρω περιττα κ too much...αλλα περι ορεξεως...τεσπα για να κλεισω... υπαρχει ενα πραγμα που θα σε κανει να εισαι μονιμα με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια... να την οδηγας...ουτε να βαζεις καθε 3 κ λιγο φωτος για για το τι καινουριο εχεις βαλει πανω της ουτε τπτ αλλο... δεν στα λεω επιθετικα αλλα φιλικα κ ωραια ο σκοπος αυτου του thread σε οσουν γνωριζουν,ειναι γνωστος. Ανοιξαμε μαγαζι,να μην το προωθησουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες