Jump to content
Kostas-MotoLover

Να πώς κάποιοι επαγγελματίες δεν αγοράζουν ποτέ βενζίνη για τα οχήματά τους

Recommended Posts

Με την βενζίνη να έχει φτάσει αισίως τα 1,5 ευρώ (η απλή), θυμήθηκα κάτι και είπα να το γράψω για να έχουμε όλοι το νου μας.

Πήγα προ λίγου καιρού το γουρούνι για προβλεπόμενο service.

Είχα σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο, συγκεκριμένα είχα κάψει 4 λίτρα απ' τα 14 (και κάτι) που έχει χωρητικότητα.

Το μαστόρι λοιπόν στην αντιπροσωπεία σκέφτηκε: "μια χαρά, μου τό 'φερε σχεδόν γεμάτο και χωρίς δείκτη. Σιγά μην ξέρει ή μη θυμάται πόση έχει". :thumbsdown:

Έλα όμως που εγώ βλέποντας τον ημερήσιο χιλιομετρητή ξέρω ακριβώς πόσα λίτρα πρέπει να έχει μέσα. Και μάλιστα με μεγαλύτερη ακρίβεια απ' ότι αν είχε δείκτη βενζίνης, μια και αυτοί συνήθως είναι ανακριβείς όσον αφορά τις ενδείξεις τους. :winking:

Το πήρα λοιπόν και το ίδιο βράδυ πήγα να βάλω προληπτικά.

Και προς έκπληξή μου, η αντλία σταμάτησε στα 12 ευρώ!!! Με την τιμή στα 1,179 = 10,18 λίτρα. Αντί των 5 το πολύ που θα έπρεπε να βάλω. Λείπανε λοιπόν 5 λίτρα. :mB_faskelo:

Φυσικά και αμέσως πήγε το μυαλό μου στον σωστό "παράγοντα" που ευθύνεται γι' αυτήν την απώλεια.

Και τί να του έλεγα? Δεν υπήρχε περίπτωση να το παραδεχτεί (θα τό 'παιζε τρελίτσα) και θα είχα και πρόβλημα εξυπηρέτησης την επόμενη φορά.

Απλά την επόμενη φορά που χρειάστηκε να το πάω για κάποιον έλεγχο και επειδή ήταν τίγκα, πήρα χωνί και ντεπόζιτο που έχω στο υπόγειο και άδειασα τη βενζίνη μέχρι ακριβώς να γυρίσει σε ρεζέρβα.:spiteful: Και του το πήγα σχεδόν άδειο. :ok:

"Ουκ να λάβεις παρά του μη έχοντος" που λένε. :yeahright:

Φανταστείτε ότι σίγουρα αυτό το κάνει σε κάθε μηχανάκι που μπαίνει στο μαγαζί με περίσσια βενζίνη.

3-4 φορές τη βδομάδα να βγάλει "στην άκρη" κάμποσα λίτρα, να ο τρόπος να έχει τζάμπα βενζίνη για μια ζωή.

Και δεν πάει να φτάσει το λίτρο 5 ευρώ. Σκασίλα του αυτουνού.:vampire:

Το συμπέρασμα?

Μάγκες, με τη βενζίνη να κοστίζει ως ουγκιά χρυσού, προσοχή όταν πηγαίνετε να τ' αφήσετε. Αδειάστε το ντεπόζιτο μέχρι τη ρεζέρβα ώστε να μη βρίσκουν να πάρουν και μόλις φύγετε, βάλτε αμέσως (να δείτε και πόσο θα πάρει). :victory:

Είμαι δε σίγουρος ότι τέτοια κρούσματα θ' αυξηθούν ραγδαία από δω και πέρα. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε δεν σε ξερω καν, για αυτο, αυτο που θα σου πω σκεψου οτι στο λεει καποιος φιλος σου

Αφου μετα απο ολα αυτα εσυ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ στο συγκεκριμενο συνεργειο, τοτε καλο λαλακας εισαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν σε ξερω καν, για αυτο, αυτο που θα σου πω σκεψου οτι στο λεει καποιος φιλος σου

Αφου μετα απο ολα αυτα εσυ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ στο συγκεκριμενο συνεργειο, τοτε καλο λαλακας εισαι

Εν γνώσει μου το πήγα αγαπητέ άλλη μία φορά και μόνο λόγω ανάγκης, αφού είναι στην εγγύηση και δεν μπορώ να τρέχω στου διαόλου τη μάνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν γνώσει μου το πήγα αγαπητέ άλλη μία φορά και μόνο λόγω ανάγκης, αφού είναι στην εγγύηση και δεν μπορώ να τρέχω στου διαόλου τη μάνα.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το υφος μου

Οπως σου ειπα, σκεψου οτι στο λεει ενας φιλος σου :winking:

Αμα εισαι 100% σιγουρος οτι εγινε κατι τετοιο, τοτε φαντασου τι αλλα εχει κανει

Μην ξαναπας ποτε εκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το υφος μου

Οπως σου ειπα, σκεψου οτι στο λεει ενας φιλος σου :winking:

Αμα εισαι 100% σιγουρος οτι εγινε κατι τετοιο, τοτε φαντασου τι αλλα εχει κανει

Μην ξαναπας ποτε εκει

Όχι ρε συ, δεν παρεξηγήθηκα. :)

Εννοείται ότι μετά δεν ξαναπατάω. Ας όψεται η ανάγκη της στιγμής. Μετά? Μην τον είδατε τον Παναή. Μπουχός. :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυυυυ παλια (και παγια) πρακτικη, σε ολα (σχεδον) τα συνεργεια (Ιδιως τα μικρα, "περιφερειακα")

(Καρατσεκαρισμενο και απο μενα, κατ'επαναληψη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος πια με αυτή την κωλο χώρα...

Εδώ βάζεις όλες τις παραγωγικές δυνάμεις σου οχι για να παράγεις έργο, αλλά για να αποφύγεις το κλέψιμο...

Όλοι προσπαθούν να κλέψουν όλους, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί...

Σιχαμένος λαός έχουμε καταντήσει... :thumbsdown::thumbsdown::mB_faskelo::mB_faskelo::mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την βενζίνη να έχει φτάσει αισίως τα 1,5 ευρώ (η απλή), θυμήθηκα κάτι και είπα να το γράψω για να έχουμε όλοι το νου μας.

Πήγα προ λίγου καιρού το γουρούνι για προβλεπόμενο service.

Είχα σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο, συγκεκριμένα είχα κάψει 4 λίτρα απ' τα 14 (και κάτι) που έχει χωρητικότητα.

Το μαστόρι λοιπόν στην αντιπροσωπεία σκέφτηκε: "μια χαρά, μου τό 'φερε σχεδόν γεμάτο και χωρίς δείκτη. Σιγά μην ξέρει ή μη θυμάται πόση έχει". :thumbsdown:

Έλα όμως που εγώ βλέποντας τον ημερήσιο χιλιομετρητή ξέρω ακριβώς πόσα λίτρα πρέπει να έχει μέσα. Και μάλιστα με μεγαλύτερη ακρίβεια απ' ότι αν είχε δείκτη βενζίνης, μια και αυτοί συνήθως είναι ανακριβείς όσον αφορά τις ενδείξεις τους. :winking:

Το πήρα λοιπόν και το ίδιο βράδυ πήγα να βάλω προληπτικά.

Και προς έκπληξή μου, η αντλία σταμάτησε στα 12 ευρώ!!! Με την τιμή στα 1,179 = 10,18 λίτρα. Αντί των 5 το πολύ που θα έπρεπε να βάλω. Λείπανε λοιπόν 5 λίτρα. :mB_faskelo:

Φυσικά και αμέσως πήγε το μυαλό μου στον σωστό "παράγοντα" που ευθύνεται γι' αυτήν την απώλεια.

Και τί να του έλεγα? Δεν υπήρχε περίπτωση να το παραδεχτεί (θα τό 'παιζε τρελίτσα) και θα είχα και πρόβλημα εξυπηρέτησης την επόμενη φορά.

Απλά την επόμενη φορά που χρειάστηκε να το πάω για κάποιον έλεγχο και επειδή ήταν τίγκα, πήρα χωνί και ντεπόζιτο που έχω στο υπόγειο και άδειασα τη βενζίνη μέχρι ακριβώς να γυρίσει σε ρεζέρβα.:spiteful: Και του το πήγα σχεδόν άδειο. :ok:

"Ουκ να λάβεις παρά του μη έχοντος" που λένε. :yeahright:

Φανταστείτε ότι σίγουρα αυτό το κάνει σε κάθε μηχανάκι που μπαίνει στο μαγαζί με περίσσια βενζίνη.

3-4 φορές τη βδομάδα να βγάλει "στην άκρη" κάμποσα λίτρα, να ο τρόπος να έχει τζάμπα βενζίνη για μια ζωή.

Και δεν πάει να φτάσει το λίτρο 5 ευρώ. Σκασίλα του αυτουνού.:vampire:

Το συμπέρασμα?

Μάγκες, με τη βενζίνη να κοστίζει ως ουγκιά χρυσού, προσοχή όταν πηγαίνετε να τ' αφήσετε. Αδειάστε το ντεπόζιτο μέχρι τη ρεζέρβα ώστε να μη βρίσκουν να πάρουν και μόλις φύγετε, βάλτε αμέσως (να δείτε και πόσο θα πάρει). :victory:

Είμαι δε σίγουρος ότι τέτοια κρούσματα θ' αυξηθούν ραγδαία από δω και πέρα. :surrender:

Φιλε συγνωμη κιολας αλλα και εσυ εισαι λιγο γυφτος.. για 5 ευρω.. θα μου πεις ειναι η πραξη που εκανε πουστια αλλα δν θα καθομαι για 5 εθρω να αδιαζω το μηχανακι.. απλα το παω αλλου και αν το κανουν ολοι πολυ απλα ΧΕΣΤΗΚΑ πες οτι μου περνει 5 ευρω παραπανω εργασια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε συγνωμη κιολας αλλα και εσυ εισαι λιγο γυφτος.. για 5 ευρω.. θα μου πεις ειναι η πραξη που εκανε πουστια αλλα δν θα καθομαι για 5 εθρω να αδιαζω το μηχανακι.. απλα το παω αλλου και αν το κανουν ολοι πολυ απλα ΧΕΣΤΗΚΑ πες οτι μου περνει 5 ευρω παραπανω εργασια..

Παρτο αλλοιως.. Δεκα φορες την ημερα να το κανει αυτο, βγαζει ενα επιπλεον μεροκαματο.. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ακριβως αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα ... ατομα σαν και εσενα!!

το ελα μωρε πρεπει να κοπει απο το Ελληνικο λεξιλογιο τα λαμογια πρεπει να πεθανουνε θα μου πεις τι θα κανεις μονος σου οταν ολοι οι αλλοι δεν το κανουνε

απλα φροντησε για τον εαυτο σου να μην αποτελεις μερος του προβληματος αλλα της λυσης και απο εκει και περα ασε τους αλλους

αμα δεν σε νοιαζει το ενα δεν σε νοιαζει το αλλο ... ετσι κανταντησαμε στο σημερα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρτο αλλοιως.. Δεκα φορες την ημερα να το κανει αυτο, βγαζει ενα επιπλεον μεροκαματο.. :winking:

Να μην βαλεις βενζινα πριν το πας.. οχι να καθεσαι να το αδιαζεις..

Τροποποιήθηκε από τον okaliteros10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόλυτα σωστός... Ας φτιάξουμε ο καθένας τη δική του συμπεριφορά κ έτσι θα φτιάξει ο κόσμος μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την βεζινα που σου περισσευει βαλτην σε μπουκαλια μπυρας και καφτου το μαγαζι του κλεφτη και μετα αστον να λεει οτι οι αλητες καψανε το μαγαζι ενος τιμιου μεροκαματιαρη...... :mB_faskelo: :mB_faskelo: ειμαστε γαμωρατσα ΤΕΛΟΣ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά έκανες και το έγραψες κώστα.

αφούόλοι κοιτάνε να κλέψουνε, να μην τους το κάνουμε εύκολο

Γι' αυτό το έγραψα. :_thumbsup: Για να υποψιάσω-προφυλάξω και σας. Δεν είμαι παρτάκιας κι επειδή το έκανε σε μένα, να πάνε να μαμηθούνε όλα.

Ελεος πια με αυτή την κωλο χώρα...

Εδώ βάζεις όλες τις παραγωγικές δυνάμεις σου οχι για να παράγεις έργο, αλλά για να αποφύγεις το κλέψιμο...

Όλοι προσπαθούν να κλέψουν όλους, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί...

Σιχαμένος λαός έχουμε καταντήσει... :thumbsdown::mB_faskelo:

Η διάλυση του κοινωνικού ιστού έχει τέτοια αποτελέσματα. Και αυτά είναι μόνο η αρχή δυστυχώς. Θα δούμε πολύ χειρότερα στη συνέχεια.

Αν και σου απάντησαν κι άλλοι, θα γράψω κι εγώ.

Δεν είναι γυφτιά να σε πειράζει όταν σε κλέβουνε. Γυφτιά είναι να σου πηγαίνουνε το μηχανάκι για επισκευή και συ να βγάζεις βενζίνη απ' όπου δεις ότι μπορείς.

Η κλοπή σαν πράξη είναι πάντα κλοπή. Φαντάζομαι δε θα σ' άρεσε να στο έκαναν στο δικό σου. Ή μήπως όχι?

Χώρια ότι με πειράζει για το γαμώτο που λένε. Δηλαδή, να μην μπορώ σ' αυτή τη χώρα να κάνω τίποτα χωρίς ν' ανησυχώ από πού θα με κλέψει το κάθε κ@λόπαιδο?

Για να μη σου πω ότι αυτό θ' αρχίσει να γίνεται και έξω, σε parking, πυλωτές και όπου αλλού το αφήσεις. Ο νόμος της ζούγκλας.

Θυμήσου αυτό που σου γράφω. Γιατί ο Έλληνας δυστυχώς θα ψάξει να βρει τρόπο να επιβαρύνει τους γύρω του για τις δικές του απώλειες.

τα χιλιομετρα τα ειδες?μπας και το πηρε

για καμια καγκουρια στο βουνο :uglystupid2:

Τα είδα εννοείται. Ήταν απείραχτα.

Να μην βαλεις βενζινα πριν το πας.. οχι να καθεσαι να το αδιαζεις..

- Έτυχε να έχω βάλει, επειδή δεν είχα σκοπό να το πάω εκείνη τη μέρα. Αλλά τελικά δε γινότανε για άλλη μέρα.

- Εννοείται ότι άλλη φορά απλά δεν θα το γεμίζω πριν.

- Δεν ήτανε δα και τίποτα δύσκολο. 5 λεπτά μου πήρε. :lipssealed:

- Ένας ακόμα λόγος που το πήγα με τη ρεζέρβα είναι για να του δείξω (αν το καταλάβει φυσικά) εμμέσως πλην σαφώς ότι τον πήρα χαμπάρι

- Αν στο κάνουν και στο αυτοκίνητο όπου το ρεζερβουάρ είναι πολύ μεγαλύτερο, θα ισχυρίζεσαι το ίδιο?

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ το έγραψα για να πονηρέψω όσους θα ενοχλούνταν με τέτοιες πράξεις.

Όσοι είναι "ωχαδερφιστές", μπορούν να το αγνοήσουν απλά. Δεν τρέχει κάστανο. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι' αυτό το έγραψα. :_thumbsup: Για να υποψιάσω-προφυλάξω και σας. Δεν είμαι παρτάκιας κι επειδή το έκανε σε μένα, να πάνε να μαμηθούνε όλα.

Η διάλυση του κοινωνικού ιστού έχει τέτοια αποτελέσματα. Και αυτά είναι μόνο η αρχή δυστυχώς. Θα δούμε πολύ χειρότερα στη συνέχεια.

Αν και σου απάντησαν κι άλλοι, θα γράψω κι εγώ.

Δεν είναι γυφτιά να σε πειράζει όταν σε κλέβουνε. Γυφτιά είναι να σου πηγαίνουνε το μηχανάκι για επισκευή και συ να βγάζεις βενζίνη απ' όπου δεις ότι μπορείς.

Η κλοπή σαν πράξη είναι πάντα κλοπή. Φαντάζομαι δε θα σ' άρεσε να στο έκαναν στο δικό σου. Ή μήπως όχι?

Χώρια ότι με πειράζει για το γαμώτο που λένε. Δηλαδή, να μην μπορώ σ' αυτή τη χώρα να κάνω τίποτα χωρίς ν' ανησυχώ από πού θα με κλέψει το κάθε κ@λόπαιδο?

Για να μη σου πω ότι αυτό θ' αρχίσει να γίνεται και έξω, σε parking, πυλωτές και όπου αλλού το αφήσεις. Ο νόμος της ζούγκλας.

Θυμήσου αυτό που σου γράφω. Γιατί ο Έλληνας δυστυχώς θα ψάξει να βρει τρόπο να επιβαρύνει τους γύρω του για τις δικές του απώλειες.

Τα είδα εννοείται. Ήταν απείραχτα.

- Έτυχε να έχω βάλει, επειδή δεν είχα σκοπό να το πάω εκείνη τη μέρα. Αλλά τελικά δε γινότανε για άλλη μέρα.

- Εννοείται ότι άλλη φορά απλά δεν θα το γεμίζω πριν.

- Δεν ήτανε δα και τίποτα δύσκολο. 5 λεπτά μου πήρε. :lipssealed:

- Ένας ακόμα λόγος που το πήγα με τη ρεζέρβα είναι για να του δείξω (αν το καταλάβει φυσικά) εμμέσως πλην σαφώς ότι τον πήρα χαμπάρι

- Αν στο κάνουν και στο αυτοκίνητο όπου το ρεζερβουάρ είναι πολύ μεγαλύτερο, θα ισχυρίζεσαι το ίδιο?

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ το έγραψα για να πονηρέψω όσους θα ενοχλούνταν με τέτοιες πράξεις.

Όσοι είναι "ωχαδερφιστές", μπορούν να το αγνοήσουν απλά. Δεν τρέχει κάστανο. :D

καλα εκανες και εγραψες το περιστατικο Κωστα για να μαθαινουμε και εμεις οι μικροι που δεν ξερουμε!! :_thumbsup:

Αν και ευτυχως ακομα δεν εχω πατησει συνεργειο για κανενα απο τα 2 μηχανακια μου! :_innocent:

Αυτος ο ωχαδερφισμος θα μας φαει στην Ελλαδα......ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έχω πατήσει και εγώ έτσι. Ωπότε πότε πολύ βενζίνη στο ρεζερβουάρ, όταν πρόκειται για επίσκεψη στο συνεργείο. Προτειμώ να την κάψω στις βόλτες, όπου και θα το ευχαριστηθώ, παρά να στην πάρει ο "μάγκας" για να ευχαριστηθεί τις βόλτες του με δική σου βενζίνη.

Κάτι άλλο για τα χιλιόμετρα. Αν ελεγξεις τον χιλιομετρητή, πριν το συνεργείο μπορείς να σημειώσεις τα χιλιόμετρα κάπου, και πας βρίσκεις μετά τα ίδια ή κάτι μέτρα. Που ξέρεις αν δεν το`χει δουλέψει για χιλιόμετρα το"εργαλείο" ο μάστορας, και μετά δούλεψε BLACK & DECKER, για επαναφορά στην αρχικής τους θέση, ή αποσύνδεση της ντίζας κοντέρ;;;; Το λέω γιατί έχει ακουστεί και αυτό. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια λεξη χαρακτηριζε τον Ελληνα,φιλοτιμο...

δυστυχως αντικατασταθηκε απο τον "ωχαδελφισμο" και γι αυτο παμε κατα διαολου ...

πολυ σωστη η επιλογη της λεξης Kostas-MotoLover...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κάθομαι εκεί στο σέρβις αλλά και πάλι, το μηχανάκι το πάω με ρεζέρβα μέσα χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλά έκανες και το έφερες στην προσοχή μας!!!

Όσον αφορά τον "καλύτερο" τώρα.. αν έρθω εγώ και σου πάρω 5 ευρώ απ'τη βενζίνη σου, δεν πιστεύω να σε πειράξει, ετσι;; Μετά θα έρθει κι ο Κώστας να σου πάρει άλλα 5 ευρώ κοκ... Αν αφήνεις τα μικρόπροβληματα όπως είναι αυτά γίνονται μεγαλοπροβλήματα εν καιρώ. Εγώ μέχρι και αλουμινόχαρτο γύρισα πίσω στο Σ/Μ γιατί άλλα έλεγε το ταμελάκι στο ράφι κι άλλο στο ταμείο. Αυτοί για κορόιδα ψάχνουν... Ας μην το κάνουμε πιο εύκολο για αυτούς... :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να πηγαινουμε στο ιδιο συνεργειο γιατι μια φορα ειχε τυχει να δω το γουρουνι(τοτε που ειχαμε παει πιστα και εχανε λαδακι,κανα 2 μερες μετα) και μπορω να πω πως απο τα παιδια σε εκεινη την YAHAMAHA ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ποτε δεν ειχα προβλημα,πολλες φορες με εχουν βοηθησει και χωρις καν να μου παρουν λεφτα.Τωρα τη να πω, δεν ξερω :what:

ΥΓ εκτος και αν την πας σε αλλο συνεργειο,οχι την αντιπροσωπεια στην Αγ. Παρασκευη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα