Jump to content
black_hawk

BMW R 1000 SS vs SUZUKI GSXR 1000 (K9)..

Recommended Posts

φιλος μου πιστακιας χρονια μου ειπε οτι το μπεμβε ειναι πραγματικα απο αλλον πλανητη .. μπραβο στους γερμανους, το πρωταθλημα ερχετε και αναμενουμε απαντηση απο τις υπολοιπες εταιριες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η είδηση μιλάει για μια πίστα που ούτε σε SBK calendar ανήκει ούτε σε κανένα επίσημο αγώνα. Με άλλα λόγια... τα Μέγαρα της Αμερικής. Κοτέτσι δηλαδή(σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες)!

Οπότε ας μην ξεχνάμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έκανε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ έκδοση του s1000rr στο σε σχέση με τον ανταγωνισμό(επίσης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ υπόλοιπα 1000ρια) και αυτό δεν ήταν τίποτα καλύτερο απο μια 7η θέση όλη την χρονιά και με ΧΕΡΑΔΕΣ οδηγού κιόλλας! Και... η 7η θέση ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ της χρονιά ε!

Ή μηπως έπρεπε να βάλουν το ίδιο stock s 1000rr μπάς και τα καταφέρει καλύτερα?! :rolleyes:

Και μην ακούσω περί νέου μοντέλου χωρίς εμπειρία σε αγώνες κτλ. γιατί οι ίδιοι οι BMWδάκιδες(black hawk πιο συγκεκριμένα) τολμήσατε και βάλατε τέτοιο τόπικ οπότε θέτετε εαυτούς υπο σύγκριση μόνοι σας! :meeting:

(Θανάση το ''ύφος'' του πόστ δεν είναι εχθρικό. Απλά είναι έντονο. Κουβέντα κάνουμε :cheers: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε ας μην ξεχνάμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έκανε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ έκδοση του s1000rr στο σε σχέση με τον ανταγωνισμό(επίσης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ υπόλοιπα 1000ρια)

Και αναρωτιόμουν ποιος θα το αναφέρει επιτέλους! lipssealed.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα SBK είναι για κλάματα

Xμμ... Πανω απο Yamaha και Suzuki παντως!... :P

http://www.worldsbk.com/season/standings?p_S_Campionato=SBK&p_Anno=2010&p_PilotiCostruttori=C

(Moλις ενας αγωνας εχει γινει..Εχει δρομο ακομα, περαν του οτι οι αλλοι εχουν εμπειρια δεκαετιων ενω το RR περυσι μπηκε στο WSBK..)

Το στοκ bmw πατησε το φτιαγμενο Suzuki?

Χμ μαλλον δυσκολο...Μουφα πηγη...

Ποιο ειναι "μουφα" ΑΥΤΟ????? :2guns::shoot::bash:

:P

Tελος παντων, μιας και απ'οτι φαινεται δεν κοιταζεις links, παρε μουφα 1, μουφα 2, μουφα 3, μουφα 4 κλπ..κλπ (Εκτος βεβαια, και αν μουφες ειναι ολοι οσοι δεν μας λενε αυτα που θελουμε να ακουσουμε.. :rolleyes: )

Η είδηση μιλάει για μια πίστα που ούτε σε SBK calendar ανήκει ούτε σε κανένα επίσημο αγώνα. Με άλλα λόγια... τα Μέγαρα της Αμερικής. Κοτέτσι δηλαδή(σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες)!

Οπότε ας μην ξεχνάμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έκανε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ έκδοση του s1000rr στο σε σχέση με τον ανταγωνισμό(επίσης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ υπόλοιπα 1000ρια) και αυτό δεν ήταν τίποτα καλύτερο απο μια 7η θέση όλη την χρονιά και με ΧΕΡΑΔΕΣ οδηγού κιόλλας! Και... η 7η θέση ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ της χρονιά ε!

Ή μηπως έπρεπε να βάλουν το ίδιο stock s 1000rr μπάς και τα καταφέρει καλύτερα?!

Και μην ακούσω περί νέου μοντέλου χωρίς εμπειρία σε αγώνες κτλ. γιατί οι ίδιοι οι BMWδάκιδες(black hawk πιο συγκεκριμένα) τολμήσατε και βάλατε τέτοιο τόπικ οπότε θέτετε εαυτούς υπο σύγκριση μόνοι σας! :meeting:

(Θανάση το ''ύφος'' του πόστ δεν είναι εχθρικό. Απλά είναι έντονο. Κουβέντα κάνουμε :cheers: )

Τζωνη, οπως ξερεις, η σχεση που εχω εγω με τις πιστες ειναι οση και και η σχεση μου με την μαγειρικη! (Ουτε αυγο τηγανητο! :uglystupid2: )

Απλα, διαβαζω και μεταφερω το τι λεγεται και γραφεται, στους σχετικους "κυκλους"-sites-περιοδικα κλπ.. (Και, δεν το κρυβω, οτι μ'εντυπωσιαζουν δυο πραγματα, γι'αυτο και γουσταρω "πειραγμα".. Πρωτον το οτι η BMW με την πρωτη εβγαλε ενα ακρως ανταγωνιστικο μηχανακι στην κατηγορια, το αν ειναι οντως κορυφαιο θα φανει στην πραξη, και δευτερο οτι ΑΚΡΙΒΩΣ! ΓΙ'ΑΥΤΟ, καποιοι, που ειχαν συνηθισει "αλλοιως", ηδη ψαχνουν φαρμακειο για τα μπιμπικια που εχουν βγαλει!! :lol: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου το να μου βαζεις 4 μπλογκς και να μου λες οτι δεν ειναι μουφα δεν μου λεει κατι.Αλλα επειδη διαβαζω κ σε αλλα φορουμ φτιαγμενο gixxer δεν το παταει το στο bmw.Ψαχτο λιγο κ θα δεις ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου το να μου βαζεις 4 μπλογκς και να μου λες οτι δεν ειναι μουφα δεν μου λεει κατι.Αλλα επειδη διαβαζω κ σε αλλα φορουμ φτιαγμενο gixxer δεν το παταει το στο bmw.Ψαχτο λιγο κ θα δεις ;)

"Blogs" τα ειδες εσυ? :_zeppelin: (Aν θες και αλλα, στη διαθεση σου..)

Τελος παντων, stay tunned.. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Blogs" τα ειδες εσυ? :_zeppelin: (Aν θες και αλλα, στη διαθεση σου..)

Τελος παντων, stay tunned.. :whistling:

Μα το ενα που εχεις βαλει τι ειναι ?Μαλιστα ειναι το δικο σου. :P Κοιτα δεν αντιλεγω οτι το bmw ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο 1000αρι παραγωγης αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε οτι πατησε φτιαγμενο Gixxer...Οκ ειπαμε διαφημιση αλλα μην ακουμε τις μαλακιουλες που λενε καθαρα για μαρκετινγκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα το ενα που εχεις βαλει τι ειναι ?Μαλιστα ειναι το δικο σου. :P Κοιτα δεν αντιλεγω οτι το bmw ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο 1000αρι παραγωγης αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε οτι πατησε φτιαγμενο Gixxer...Οκ ειπαμε διαφημιση αλλα μην ακουμε τις μαλακιουλες που λενε καθαρα για μαρκετινγκ

Αυτο δεν το προσμετραω βρε! :P

Αλλα, τελος παντων, αφου μπηκες στη "διαδικασια", ΓΙΑ ΞΑΝΑΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!! :_innocent: (Προσοχη στο βιντεακι..)

(Ναι, ναι.. Ξερω.. ΟΛΗ η πλαση εχει συνομωτισει.. Ολοι τα περνουν απο μια συγκεκριμενη εταιρεια.. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!!! :help: :help: )

:rotfl: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο δεν το προσμετραω βρε! :P

Αλλα, τελος παντων, αφου μπηκες στη "διαδικασια", ΓΙΑ ΞΑΝΑΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!! :_innocent: (Προσοχη στο βιντεακι..)

(Ναι, ναι.. Ξερω.. ΟΛΗ η πλαση εχει συνομωτισει.. Ολοι τα περνουν απο μια συγκεκριμενη εταιρεια.. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!!! :help: :help: )

:rotfl: :P

Συγνωμη...Ξεκινας ενα θεμα που ενα στοκ μηχανακι πατησε ενα φτιαγμενο κ τωρα μου δειχνεις ενα συγκριτικο με τα στοκ...

Μα κ εγω ο ιδιος πριν σου ειπα οτι ειναι το καλυτερο 1000 που κυκλοφορει αυτη την στιγμη.Δεν θυμαμαι να αναφερα το αντιθετο.Η καθαρη μου ενσταστη ηταν στο οτι στοκ μηχανακι πατησε φτιαγμενο.Μπες κ διαβασε κ εσυ στο gixxer κ θα δεις ;)

Κ φτιαγμενα δεν εννοουμε τπτ τρελο...

Χαιρομαι που βγηκε το bmw πρωτα στην παραγαγωγη για να μπουνε κ οι Τζαπς στο τριπακι ;)

Σου ειναι ευκολο να μας βαλεις κ μια λιστα με τις τιμες των μηχανων που ειναι στο βιντεο?

Κ να δουμε τι φοραει πανω to bmw γιατι λογικα θα πρεπει να ειναι με τα προγραμματα πανω κ καποια αλλα καλουδια :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη...Ξεκινας ενα θεμα που ενα στοκ μηχανακι πατησε ενα φτιαγμενο..

ΔΕΝ! τα λεω εγω καρντια μου.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα γκανταληγκεις να μου τσιγκρινεις τα τσοκ μηζανακια

Γιατι? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ το συγκριτικο, σ'αρεσε?? :surrender:

:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη...Ξεκινας ενα θεμα που ενα στοκ μηχανακι πατησε ενα φτιαγμενο κ τωρα μου δειχνεις ενα συγκριτικο με τα στοκ...

Μα κ εγω ο ιδιος πριν σου ειπα οτι ειναι το καλυτερο 1000 που κυκλοφορει αυτη την στιγμη.Δεν θυμαμαι να αναφερα το αντιθετο.Η καθαρη μου ενσταστη ηταν στο οτι στοκ μηχανακι πατησε φτιαγμενο.Μπες κ διαβασε κ εσυ στο gixxer κ θα δεις ;)

Κ φτιαγμενα δεν εννοουμε τπτ τρελο...

Χαιρομαι που βγηκε το bmw πρωτα στην παραγαγωγη για να μπουνε κ οι Τζαπς στο τριπακι ;)

Σου ειναι ευκολο να μας βαλεις κ μια λιστα με τις τιμες των μηχανων που ειναι στο βιντεο?

Κ να δουμε τι φοραει πανω to bmw γιατι λογικα θα πρεπει να ειναι με τα προγραμματα πανω κ καποια αλλα καλουδια :whistling:

E ποσες φορες να το βαλω ακομα....Την λιστα περιμενω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E ποσες φορες να το βαλω ακομα....Την λιστα περιμενω...

Ουτε dealer στην Ιταλια ειμαι, (οποτε που να ξερω τιμες, ποσο μαλλον οταν ορισμενα δεν τα εχουν κοστολογισει ουτε οι αντιπροσωποι) ουτε στην Ελλαδα βεβαιως.. (Αν και, δε νομιζω οτι τεθηκε ποτε θεμα χρηματων, στο thread..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε dealer στην Ιταλια ειμαι, (οποτε που να ξερω τιμες, ποσο μαλλον οταν ορισμενα δεν τα εχουν κοστολογισει ουτε οι αντιπροσωποι) ουτε στην Ελλαδα βεβαιως.. (Αν και, δε νομιζω οτι τεθηκε ποτε θεμα χρηματων, στο thread..)

Ναι αλλα παιζουν κι αυτα ρολο ε?? :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως..

Ε για να εχουμε κ μια πιο σφαιρικη αποψη καλο θα ειναι να υπαρχει κ μια λιστα με τις τιμες,τουλαχιστον απο Ελλαδα.

Και να δουμε τι φοραγε πανω το Bmw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε για να εχουμε κ μια πιο σφαιρικη αποψη καλο θα ειναι να υπαρχει κ μια λιστα με τις τιμες,τουλαχιστον απο Ελλαδα.

Και να δουμε τι φοραγε πανω το Bmw

Super! θα ελεγα, με βαση τα προσφερομενα και τις τιμες του "ανατγωνισμου"..

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/79651.asp

(Καλα παει το πραγμα..Tωρα, και μετα τις πιστες και τα tests, το "γυρισαμε" στα.. "ακριβα BMW"... :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακούμε και καμιά παπαριά για να γελάσει το χειλάκι μας.

Μαμά μηχανή να "πατήσει" στημένο μηχανάκι.

Μεθυσμένος οδηγούσε?

Ας σταθεί πρώτα δίπλα στα μαμά και μετά μπορούμε να αμπελοφιλοσοφήσουμε :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακούμε και καμιά παπαριά για να γελάσει το χειλάκι μας.

Μαμά μηχανή να "πατήσει" στημένο μηχανάκι.

Μεθυσμένος οδηγούσε?

Ας σταθεί πρώτα δίπλα στα μαμά και μετά μπορούμε να αμπελοφιλοσοφήσουμε :clapping2:

Για τον ιδιο ("εργοστασιακο") οδηγο μιλαμε, που το μηχανακι του ηταν το GSXR 1000.. (Εκτος και αν, στους αγωνες οδηγαει "ντιρλα"! :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αναρωτιόμουν ποιος θα το αναφέρει επιτέλους! lipssealed.gif

Βρε "Jan" απο σενα δεν το περιμενα να το πεις αυτο..

Δλδ, τα ΚΑΜΑΖ (φορτηγα) που μονοπωλουν τις νικες τα τελευταια χρονια στο Paris-Dakar, ειναι τα καλυτερα φορτηγα του κοσμου?? :_zeppelin: (Ομοιως, στο WRC.. Τα Ford focus και τα Citroen C4, ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα?? (Για ΚΤΜ και Paris-Dakar, δεν μιλαω..Ξερω την απαντηση!.. :P )

Ας ξαναπουμε λοιπον τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! οι αγωνες (που καποιες εταιρειες "τα χωνουν χοντρα" για τη διαφημιση τους) και ΑΛΛΟ! το προιον που πουλιεται στον καταναλωτη! (Αυτο, για οσους κοιτανε WSBK και με βαση αυτο!, κρινουν την S 1000 RR..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα