black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Τις μυτιες τις πηρε δεν λεω... ¨"Μυτιες"?? Αυτη εβαλε ολο το κεφαλι μεσα στο σακουλακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 ¨"Μυτιες"?? Αυτη εβαλε ολο το κεφαλι μεσα στο σακουλακι!! Sponsored by Escobar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Εχω μεινει πισω...δεν παρακολουθω την Επικαιροτητα... τι βιντεο εβγαλε αυτη;Με τι περιεχομενο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Glacius 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Εχω μεινει πισω...δεν παρακολουθω την Επικαιροτητα... τι βιντεο εβγαλε αυτη;Με τι περιεχομενο; Πραγματικα πρεπει να εισαι απο τους λιγους που δεν πρεπει να το εχει δει μαλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Εχω μεινει πισω...δεν παρακολουθω την Επικαιροτητα... τι βιντεο εβγαλε αυτη;Με τι περιεχομενο; Trial Ride στην Κολομβια με ενα μηχανακι που εχει ενα πιστονι Νααα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Έτσι και βγάλει η Πετρούλα να δείς τι έχει να γίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 μάλιστα...επιτέλους και κάτι πρωτοποριακό...άντε και στο sequel συντομα... εγινε πολύ καλή δουλειά... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 μάλιστα...επιτέλους και κάτι πρωτοποριακό...άντε και στο sequel συντομα... εγινε πολύ καλή δουλειά... :greece: ε ναι, τωρα που εγινε η αρχη, θα εχουμε και νουμερο 2 και 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Aντε πότε θα βγουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 πως ξεχνιεται η οικονομικη κριση με μια τζουλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakos 177 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Αλάνια δεν το βλέπω... μετά την εμπειρία μου με το Avatar 3D, θα περιμένω την αντίστοιχη έκδοση... λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Άντε να βγάλει τώρα και ένα dvd η Πετρούλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Η Πετρουλα ειναι μαζεμενο κοριτσι ρε σεις...Μη την βλεπετε ετσι... Παντως εγω προτιμω να κυκλοφορω Πετρουλα απο Τζουλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakos 177 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ακούστε και την αλήθεια... http://www.steki.gr/video.php?user=44416&video_id=15163 "εμού και του αιδοίου.." ->08:40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Έλα θα κάνω εγώ την αρχή για πρωί... Πότε βγαίνει το 2ο; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 δες Ράδιο Αρβύλα το απόψε το βράδυ.... τρελά γλέντια... Τι έγινε εκεί δεν είδα! Αναφέρθηκαν καθόλου? Η τζουλια ειναι γαμησαμπλ...Ομως Αν η τυπισα εκανε πορνο για καριερα τοτε θελει δασκαλο..... αν η τυπισα οταν πηδιε@#τε και γελαει τοτε ουτε αυτο ξερει να κανει...ακουσε εκει ???ο αλλοσ να εχει γινει γεοτρυπανος με την αξιοσεβαστη μαλαπερδα και αυτη να γελαει!!!! μα τι θελει τελοσ παντων ???μηχανημα εξορυξης πετρελαιου για να ευχαριστιθει....μια ολωσομη ακραποβιτς στον κ@λ@ με εκτη ταχυτιτα στισ 3000 στροφες για να σκορτσαρει??? περνει ενα 5/10.. ΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ ΕΛΙΩΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! Έτσι και βγάλει η Πετρούλα να δείς τι έχει να γίνει... Μα η πετρούλα είναι σαύρα! Πραγματικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Πρέπει να δω οπωσδήποτε Αλ τσαντίρι την Τρίτη Να το δεις. Θα είμαι κι εγώ μέσα. Οπότε θ' απολαύσω το χαλασμό που θα γίνει, live. (Σε καλή εβδομάδα έπεσα πάλι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πιστεύω ότι τώρα που έβγαλε η μία @#$%^& πολλά λεφτά θα γλυκαθούν και θα θέλουν όλες οι αντίστοιχες του είδους... Πετρούλα κτλ κτλ... Θα υπάρχει και ανταγωνισμός άρα καλύτερες παραγωγές για το λαό!!! (Μόνο μην πάρει παραμάζωμα αυτή η μόδα τις υπόλοιπες και γίνουν όλες π$%^&*άνες) Και να συμπληρώσω ότι με τόσες τσόντες στο τέλος οι νέοι θα κάνουν έρωτα (sic) με τον ίδιο τρόπο, ίδιες στάσεις, ίδιες ατάκες, ίδια όλα! Θα χαθεί η τέχνη και το προσωπικό στυλ! Ακόμα και στο sex, trendy!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2010 από τον Lim - Lim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Τι είπες τώρα! Έτσι.. Πετρούλα & Σάσα λαμβάνουν; Άντε κούκλες.. το media markt έχει τζάμπα κάμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Θα το κάνουν μόνο και μόνο για ανταγωνιστικούς λόγους (να δείξουν ότι εκείνες είναι καλύτερες και έτσι) Δυστυχώς το θεματάκι είναι πιο σοβαρό κατά τη γνώμη μου, προβλέπω τίποτα λυκειοκόριτσα με λυκειομανταχαλαίους / κρυφές κάμερες / δικαστήρια και δε συμαζεύεται. Ήδη έχουν γίνει αυτά αλλά σε μεγαλύτερη έκταση... Τέλοσπάντων, το topic έχει σατυρικό χαρακτήρα οπότε... εν αναμονή των υπολοίπων ταινιών, όχι τίποτα άλλο, να συγκρίνουμε ποια είναι η καλύτερη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ρε σεις, αυτά για την Πετρούλα τα λέτε σοβαρά τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Η Πετρούλα είναι πολύ έξυπνη για να κάνει κάτι τέτοιο και γενικώς η στάση της είναι πολύ πιο τίμια από της Αλεξανδράτου. Με την Πετρούλα ασχολούνται για αυτά που κάνει στην τηλεόραση και όχι για αυτά που κάνει στη ζωή της. Αγαπάμε Πετρούλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 η 95άρα βενζίνη εφτασε 1.40 το λίτρο! στο θέμα μας τώρα: http://www.star.gr/index.php?ID=media&Rec_ID=35516 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Η Πετρούλα είναι πολύ έξυπνη για να κάνει κάτι τέτοιο και γενικώς η στάση της είναι πολύ πιο τίμια από της Αλεξανδράτου. Με την Πετρούλα ασχολούνται για αυτά που κάνει στην τηλεόραση και όχι για αυτά που κάνει στη ζωή της. Σίγουρος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Θές να μου πείς πώς δεν έχεις πάει ποτέ σε σεξ σοπ ή μπουρδελότσαρκα? Και στην τελική τα βλέπει και γελάει, δεν τα πιάνει και κάνει παιχνίδια στο φακό. Αγαπάμε Πετρούλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες