spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 ρε παιδια ξερει κανεις να κανει σερβις σε βαλβιδες και καδενα στο ιννοβα? οποιος μπορει ας ανεβασει ενα βιντεακι η ας δωσει κανα λινκ γιατι ρε παιδια 65 ευρω κερατιατικα χωρις να ξερεις αν οντως κανανε καλη δουλεια δεν λεει και πολυ!!! Επισης εγς εχς το ιννοβα το ι ενα χρονο τωρα και πραγματικα ειμαι μια χαρα... τελικη οσο πρεπει για μεσα στην πολη, τοθ εχω αλλαξει και γραναζει μπροστα σε 13 γιατι κανω ντιλιβερι και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.... Παντος το κριπτον σε σχεση με το ιννοβα ειναι καλυτερο αλλα ειναι εντελος αλλο μηχανακι... το κριπτον ειναι μηχανη πλεον στο στησιμο... ιννοβα για παντα!!! και κατι αλλο! βλεπω το μηχανακι με το 13 γραναζι οταν βγαινω και το τελικιαζω η οταν ειμαι στα 100 να ζωριζετε αρκετα! μηπως να βαλω ξανα το 14 η δεν εχει προβλημα? γιατι νιωθω οταν το φτανω στα 115 οτι του πινω το αίμα. τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Σαν ντελιβερι θα σου προτινα να βαλεις το 14αρι ξανα μονο και μονο για να λειτουργεις το μοτερ σε χαμηλότερες στροφες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 σου κανει ενα παραξενο θορυβο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 ρε παιδια ξερει κανεις να κανει σερβις σε βαλβιδες και καδενα στο ιννοβα? οποιος μπορει ας ανεβασει ενα βιντεακι η ας δωσει κανα λινκ γιατι ρε παιδια 65 ευρω κερατιατικα χωρις να ξερεις αν οντως κανανε καλη δουλεια δεν λεει και πολυ!!! Επισης εγς εχς το ιννοβα το ι ενα χρονο τωρα και πραγματικα ειμαι μια χαρα... τελικη οσο πρεπει για μεσα στην πολη, τοθ εχω αλλαξει και γραναζει μπροστα σε 13 γιατι κανω ντιλιβερι και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.... Παντος το κριπτον σε σχεση με το ιννοβα ειναι καλυτερο αλλα ειναι εντελος αλλο μηχανακι... το κριπτον ειναι μηχανη πλεον στο στησιμο... ιννοβα για παντα!!! και κατι αλλο! βλεπω το μηχανακι με το 13 γραναζι οταν βγαινω και το τελικιαζω η οταν ειμαι στα 100 να ζωριζετε αρκετα! μηπως να βαλω ξανα το 14 η δεν εχει προβλημα? γιατι νιωθω οταν το φτανω στα 115 οτι του πινω το αίμα. κοντερισια 120 και τερμα! πραγματικά ειναι περιπου 105-6 χλμ/ωρα... μην το πας παραπάνω γιατι θα κανεις ζημιά... 6 χρονια με το 13αρι, εχω το 14αρι στο ραφι και ειναι μια χαρά το μοτό. πάει παντου ακομη και 2κάβαλο, ανετα, και ειδικα για ντιλιβερι που το εχεις καλο του κανεις. τι λετε? Σαν ντελιβερι θα σου προτινα να βαλεις το 14αρι ξανα μονο και μονο για να λειτουργεις το μοτερ σε χαμηλότερες στροφες... ναι μπλάκ, αλλά ειναι πολυ μακριες οι σχεσεις μας στο κιβωτιο... ζοριζει το μοτερ χαμηλά, ασε που σε ανηφορο, κατεβαζεις και 1η ! το 14 αρι μονο αν καλυπτεις 80-100 χλμ τη μερα, σε ανοιχτο δρομο, ε τοτε ναι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Πασχαλη μου κανει ενα περιεργο θωρηβο που και που και αισθανομαι οτι ειναι κατι σαν ψιλος ηχος σαν την καδενα οταν ειναι ξεριθμισμενη.... τι να πω... δεν ξερω.... στο συνεργιο μου εχει πει βεβαια οτι λειτουργει ρολοι το μηχανακι.. who knows.... oso gia tis valvides paides kserete tpt gia rithmisma? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 to βιβλιο μεσα λεει οι βαλβιδες ρυθμιζονται στις 16.000μαμισια μαγκες να τΑ Αφηνετε ουτε 13αρια τπτ αντε μια εξατμιση και αυτη δε ξερω πως δενει με το καταλυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Πασχαλη μου κανει ενα περιεργο θωρηβο που και που και αισθανομαι οτι ειναι κατι σαν ψιλος ηχος σαν την καδενα οταν ειναι ξεριθμισμενη.... τι να πω... δεν ξερω.... στο συνεργιο μου εχει πει βεβαια οτι λειτουργει ρολοι το μηχανακι.. who knows.... oso gia tis valvides paides kserete tpt gia rithmisma? Τον ηχο τον κανει οταν ειναι κρυο ? οταν ζεστενετε? οταν δινεις γκαζι ? με το που το αναψεις? τι απολα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 λοιπον μαγκες μπουζι το πηρα απο το γαλαιο 5 γιουρο :clapping2: οχι 9 που το δινουν εξω...ρωτησα για εξατμιση προτεκ 100 ευρω αλλα δε ξερω τι παιζει με καταλυτη,οποιος ξερει ας αναφερει... με αναρτησεις εχετε παιξει;;;παντως το καζε ρ που ειχα πιο καλυτερο πατημα απο οτι το χοντα... :bruce_h4h:καλο μηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Αν βαλεις εξατμιση προτεκ μην βαλεις αυτη με το κιτρινο αυτοκολλητο, ειναι κακη απομίμηση της προτεκ. Στην ιδια τιμη ειναι και η γνησια προτεκ με τα αναγληφα γραμματακια πανω στο ανοξείδωτο τελικο. Αποσο ξερω καταλυτικες ειναι κανονικα οι προτεκ και με τον σιγαστηρα τηρουν και τα ορια της ηχορυπανσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 φυσικα και δεν το παμε σε μαστορα για λαδια και μπουζι.εγω μονο για βαλβιδες το παω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Έχω το innova i από 2007, τώρα έχει 19.000km καθε 2500km αλλαγή λαδιών (20W-50 AGIP) και κάθε 5000km λαδι και μπουζάκι, ρύθμιση βαλβίδων στις 15000km. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα παρά μόνο σε περιφερειακά (στραβό στεφάνι). Το 95% των χιλιομέτρων τα έχει κάνει με 4η και 80-90. Φοβερά οικονομικό μηχανάκι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Φιλε στις βαλβιδες στα 15.000 ειδες αν ειχαν ξερυθμιστει? Γιατι εγω ειμαι περιπου στα 16.000 και μου φαινεται πως θελουν το ρυθμισματακι τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Φιλε στις βαλβιδες στα 15.000 ειδες αν ειχαν ξερυθμιστει? Γιατι εγω ειμαι περιπου στα 16.000 και μου φαινεται πως θελουν το ρυθμισματακι τους... Είχαν αρχίσει να χτυπάνε λίγο, τίποτα τρομερό. Πάντως είδα διαφορά μετά και στον ήχο του μοτέρ και στις επιδόσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Αν βαλεις εξατμιση προτεκ μην βαλεις αυτη με το κιτρινο αυτοκολλητο, ειναι κακη απομίμηση της προτεκ. Στην ιδια τιμη ειναι και η γνησια προτεκ με τα αναγληφα γραμματακια πανω στο ανοξείδωτο τελικο. Αποσο ξερω καταλυτικες ειναι κανονικα οι προτεκ και με τον σιγαστηρα τηρουν και τα ορια της ηχορυπανσης αυτη που πουλαει ο γαλαιος με τα 100 γιουρο...τιτανιου ειναι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 αυτη που πουλαει ο γαλαιος με τα 100 γιουρο...τιτανιου ειναι;; Δεν ξερω... Καμια φωτο παιζει? Ειναι ευκολο να τις ξεχωρισεις! Αυτοκολλητο = μουφα αναγλυφα = γνησια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Την ΟΒΑΛ θα ζητησεις την προτεκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Την ΟΒΑΛ θα ζητησεις την προτεκ. οβαλ ειναι και οι 2 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 καλησπερα.πιστευω οτι η προτεκ ειναι πιο ποιοτικη απο την μοτοσπορτ,σεμπριγκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Δεν ξερω... Καμια φωτο παιζει? Ειναι ευκολο να τις ξεχωρισεις! Αυτοκολλητο = μουφα αναγλυφα = γνησια οι κλασικες που φορανε ολα τα ινοβαθα βαλω και πιο λεπτα φλασακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 για γιοσιξμουρα δε ξερω...παντως 250 ευρω πολλα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Μακρια απο yosi στην παπια... τσαμπα λεφτα... εκτος αν σου περισευουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 οι κλασικες που φορανε ολα τα ινοβα θα βαλω και πιο λεπτα φλασακια... Οσον αφορα τα φλασακια, βαλε ενα τετοιο φαναρι και ενσωματοσετα . καγκουρες 4 ever. Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Οσον αφορα τα φλασακια, βαλε ενα τετοιο φαναρι και ενσωματοσετα . καγκουρες 4 ever. Uploaded with ImageShack.us μια χαρα ειναι... :angel_not:απο ελευθερο φιλτρο γνωριζει κανεις τπτ;;οχι φιλτροχοανη μονο φιλτρο στο παπα μεσα,χαλαει η ομοιογενεια αν μπει και εξατμιση;;διαφορα θα δω ;;απο καταναλωση;;σας ζαλισα... :thumbsup: ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 E καγκουρα αν θες να το κανεις ακομα πιο καγκουρικο το μηχανακι βγαλε το καλυμα της αλυσιδας και βαλε ενα μικροτερο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 σε αυτα που ρωταω θελω απαντησηδεν ειναι καγκουρια τα φλας αμα πεφτουνε συνεχεια,σαν συρματοσχοινα δειχνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες