Jump to content
kaze-RR

HONDA INNOVA i

Recommended Posts

παιδια καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας και απευθυνομαι σε αυτους μονο που εχουν το παπι αυτο και σε προσωπικες τους εμπειριες ετσι ωστε να μπορω να βγαλω μια γρηγορη και αξιοπιστη γνωμη και να μη γεμιζουμε το topic περιτα...αγορασα απο το πετσα το ινοβα και στα 500χλμ το πηγα για αλλαγη λαδιων.12 ευρω το κεφαλι χωρις χρεωση εργασιας,μου φανηκαν πολλα.απο αξιοπιστια τι λεει;;το ιντζεξιον βγαζει προβληματα;;ρωταω γιατι τα περισσοτερα αναλωσιμα στο παπι τα αλλαζω μονος μου και φυσικα γλυτωνω εργασια,και σκεφτομαι να το κανω και δω αλλα χανω εγγυηση.επισης με το να μου λενε 2.500χλμ αλλαγη λαδιων δε μου αρεσει στα 1000χλμ αντε λιγο παραπανω τα αλλαζω.αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

από οικονομία πάντως πιστεύω παρατήρησες ότι καίει αέρα!!!

Από αξιοπιστία του έχω κάνει 13.700χιλιομετρα μέχρι τώρα και δεν μπορώ να πω ότι έχει εμφανίσει κανενα πρόβλημα.

Στα 10.000χιλιομετρα περίπου μου εσβηνε καμιά φορά όταν κατεβαζα ταχύτητες στο φανάρι, άλλα πλέον δεν το έχει ξανά κάνει από τότε που του άλλαξα μπουζί (έβαλα αυτό που λέει στο μανουαλ για υψηλες ταχύτητες :tomato: )

Αν το πήρες μεταχειρισμένο και έχει ακόμα τα εργοστασιακά λάστιχα (Dunlop) γνώμη μου είναι να τα αλλάξεις γιατί με λίγο νερό ή το καλοκαίρι γλιστράνε παναγία βοήθα!

Εγώ λαδάκια αλλάζω κάθε 2000χιλιομετρα (ο κατασκευαστής λέει 4000). (Motul 10W40)8,50€

Μπουζί άλλαξα στα 12000 (όσα λέει ο κατασκευαστής) αν και όπως το είδα δεν είχε αλλοιωθεί και πολύ η ακίδα του. 10€ απο το STELPET (έχει χάρη που δεν έβρισκα αλλού εκείνη την μέρα αυτό το μπουζί γιατί αλλιώς θα του έλεγα να το βάλει εκεί που ξέρει!)

Και μην ξεχνάς να κοιτάς στο φίλτρο αέρα από κάτω ένα μικρο σιλικονενιο σωληνάριο να το αδιαζεις γιατί μαζεύει νερό και μουχλιάζει(καρτερ το λέει στο μανουαλ).

Τα σέρβις όλα μόνος μου εκτός του 1ου που είναι δωρεάν στην Χοντα.

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

15/50 , και μην το αφήνεις να δουλεύει στο πλαινό σταντ....

την πληρώνει η καδένα εκκ/ρου, κατα τ'αλλα συχνές αλλαγές λαδιού ανα 2000 χλμ, και βάλε 1 φίλτρο στη γραμμή της βενζίνης, αφού λύσεις πλαστικά....

έχει 1 αλλά εκεί που είναι, θέλει λύσιμο όλο...

10/40 αν μένεις σε περιοχή με αρκετό κρυο ολο το χρόνο, καλύτερο και προτιμότερο το 15/50,και μείνε σε 1 μάρκα σταθερός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

15/50 , και μην το αφήνεις να δουλεύει στο πλαινό σταντ....

την πληρώνει η καδένα εκκ/ρου, κατα τ'αλλα συχνές αλλαγές λαδιού ανα 2000 χλμ, και βάλε 1 φίλτρο στη γραμμή της βενζίνης, αφού λύσεις πλαστικά....

έχει 1 αλλά εκεί που είναι, θέλει λύσιμο όλο...

10/40 αν μένεις σε περιοχή με αρκετό κρυο ολο το χρόνο, καλύτερο και προτιμότερο το 15/50,και μείνε σε 1 μάρκα σταθερός.

οι βαλβιδες καθε ποτε θελουν ρυθμισμα;;το φιλτρο αερος αλλαγη;;γιατι αναφερεσαι στο φιλτρο βενζινης ειχες καποιο προβλημα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι βαλβιδες καθε ποτε θελουν ρυθμισμα;;το φιλτρο αερος αλλαγη;;γιατι αναφερεσαι στο φιλτρο βενζινης ειχες καποιο προβλημα;;

Διάβασε το βιβλίο του...προσωπικά καθε 2500-3000 ρύθμιση, το φίλτρο πέταμα στα 12000, το φίλτρο απλά επειδή το αλλάζω καθε 10000, οχι προβλημα ουδεν.

ειναι όμως του 2004, όχι ψεκαστό, γι' αυτό σου λέω διάβασε πρωτα το βιβλίο σου, γενικά ακολούθα τις οδηγίες του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω απο ρυθμισμα βαλβιδων αλλα μεχρι τα 12.000 που εκανα ενα τεστακι ηταν μια χαρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασε το βιβλίο του...προσωπικά καθε 2500-3000 ρύθμιση, το φίλτρο πέταμα στα 12000, το φίλτρο απλά επειδή το αλλάζω καθε 10000, οχι προβλημα ουδεν.

ειναι όμως του 2004, όχι ψεκαστό, γι' αυτό σου λέω διάβασε πρωτα το βιβλίο σου, γενικά ακολούθα τις οδηγίες του.

ποτε δε βασιζομαι στο βιβλιο παντα απο εμπειριες

Δεν ξερω απο ρυθμισμα βαλβιδων αλλα μεχρι τα 12.000 που εκανα ενα τεστακι ηταν μια χαρα!

ανα 5.000 νομιζω αμα σταθει μηχανικα καλα το λιγοτερο ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μιας και το εχω συνεργειο τωρα σε εναν καινουργιο θα του πω να κανει ενα τσεκ απ (απο τρακαρισμα βρησκετε στο συνεργειο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρύθμισμα βαλβίδων κάθε πόσο? Τι λέτε ρε παιδιά? Είστε σοβαροί? Δηλαδή σε κάθε γύρα στο τετράγωνο της γειτονιάς θα τρέχετε και στον μάστορα? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω το 125i 15 μήνες.είναι πολύ καλό 5000χιλ δεν τρίζει τίποτα,δεν ακούγεται τίποτα!!!!!

η μπαταρία μου κάνει νερά αλλά είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα,όσοι γνωστοί μου έχουν το 125i δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα!!!!

ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η μπαταρία για το innova????(σε περίπτωση που δεν το καλύπτει η εγγύηση)

Τροποποιήθηκε από τον logosak

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω το 125i 15 μήνες.είναι πολύ καλό 5000χιλ δεν τρίζει τίποτα,δεν ακούγεται τίποτα!!!!!

η μπαταρία μου κάνει νερά αλλά είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα,όσοι γνωστοί μου έχουν το 125i δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα!!!!

ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η μπαταρία για το innova????(σε περίπτωση που δεν το καλύπτει η εγγύηση)

κανα 20αρακι κομπλε πιστευω μια yuasa μαζι με φορτισμα-κουμπωμα!

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα αρχησαν να τριζουν τα πλαστικα...

αλλα δεν μπορω να πω οτι τους φερθηκα με τον καλητερο τροπο...

του τιμονιου μονο

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως απο οτι καταλαβαινω οι περισσοτεροι μενετε ικανοποιημενοι και γω τωρα το στρωνω ειμαι 600χλμ περιμενω να παω στα 1000χλμ για να γινει το πρωτο full service,απο οτι μου ειπε ο μηχανικος μεχρι τις 5-6000 χλμ στο πετσα να το πηγαινω μετα no problem.και αυτος απο τιμες φαρμακειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και απο ανταλακτικα ειναι ακριβο σαν μηχανακι...

τα δεξια πλαστικα της ποδιας μονο (απο 3 κοματια αποτελειτε) και το κατω δεξι απο την σελα 185€!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο το τιμονι τριζει λιγο καλη ποιοτητα συναρμογης πιο καλη απο modenas x-cite

Ναι πραγματι ειναι το μονο πλαστικο που τριζει στο συγκεκριμενο παπακι (μεχρι τα 13.5000km).

Αλλα εχει θεραπεια και αυτο!

Ξεβιδωσε τα πλαστικα του τιμονιου και βαλε 2 τσιμουχες στις 2 ΠΑΝΩ βιδες!

Και εισαι Αρχοντας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα αρχησαν να τριζουν τα πλαστικα...

αλλα δεν μπορω να πω οτι τους φερθηκα με τον καλητερο τροπο...

του τιμονιου μονο

σε μενα τιποτα δεν τριζει!!!το προσεχω ομως.

εμεινα πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα καλα φρενα τελεια φωτα δεν το μετανιωσα καθολου!!!

για την μπαταρια μου ειπαν οτι θα την βαλω στην εγγυηση.

Τροποποιήθηκε από τον logosak

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι πραγματι ειναι το μονο πλαστικο που τριζει στο συγκεκριμενο παπακι (μεχρι τα 13.5000km).

Αλλα εχει θεραπεια και αυτο!

Ξεβιδωσε τα πλαστικα του τιμονιου και βαλε 2 τσιμουχες στις 2 ΠΑΝΩ βιδες!

Και εισαι Αρχοντας!

αλλοι παλι βαζουν σιλικονη

αλλα γενικα μια χαρα σας ακουω πιστευω οτι εκανα; καλη επιλογη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτηκα και εγω να φτιαξω γυρω γυρω απο την εγκοπη για την βιδα και στα σημεια που παταει η μασκα σαν ποδαρακια μικρες μικρες κουδες πο θερμικη σιλικονι αλλα βαριομουν...

Εβαλα ροδελες απο τσιμουχες για υδραυλικα και ειχε σταματησει να τριζει (μεχρι που μου την στουκαρανε την παπια μου :ranting: ).

Το φαναρι του ειναι προβολεας ολοκληρος!!!

Ισως το καλυτερο φαναρι που μπηκε ποτε σε παπια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες εκανα το σερβις 1.000km ολα καλα μεχρι τωρα...12 ευρω το λαδι επομενο στα 2.500km το δουλευω τωρα και ντιλιβερι.ιδωμεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες εκανα το σερβις 1.000km ολα καλα μεχρι τωρα...12 ευρω το λαδι επομενο στα 2.500km το δουλευω τωρα και ντιλιβερι.ιδωμεν...

διανομές ε?

κοίτα επειδή το κιβώτιο, οι σχέσεις μας είναι μαααακρυές, καλό είναι μιάς και το δουλεύεις όξω και γράφει χλμ μπόλικα στη δουλειά, να αλλάξεις το ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ 13 άρι.

Το δικό μας είναι 14.

μια χασούρα -αμελητέα σχεδόν- στην τελική,

αλλά τα κέρδη πολλαπλά...

Μεταμορφώνεται το παπί, τραβάει παντού , δεν κατεβάζεις 2ρα σχεδόν πουθενά, δεν θέλει κόψιμο η αλυσίδα και μπορείς ανα πάσα στιγμή να ξαναβάλεις το 14 άρι.

Η κατανάλωση παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Κόστος 3-7 ε, βάλε καλό όχι κινέζικο.

α, και πλέον θα αποκτήσεις στο κοντέρ 11-12 % παραπάνω ταχύτητα. Σφάλμα προς τα πάνω.

απο το 2004 το έχω στο ράφι το 14άρι και κάθεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα