streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Δεν είμαι μαζοχιστής ή ανώμαλος, αλλά νομίζω πως αν έχεις φωτογραφικό υλικό από κάτι τέτοιο πρέπει να το δείχνεις. Και που ξέρεις, μπορεί να το δω εγώ που έχω σκοπό να πάω γρήγορη βόλτα και να αλλάξω γνώμη, να πάω αργά και να μου σώσεις τη ζωή... έστω και για σήμερα. +1000. Συμφωνω απολυτα. Καλο θα κανει, κακο σε καμια περιπτωση η παραθεση τετοιων φωτογραφιων δεν θα προκαλεσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 κρίμα το παλικάρι... :( καλό ταξίδι να χει και να ναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Καλό ταξίδι και ελαφρύ να ναι το χώμα ! :cry2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 ελαφρυ το χωμα,να ναι το τελευταο ευχομαι και δυναμη στους γονεις του παιδιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Kαλο ταξιδι Μπαμπη....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 ισωs να μαs το αφιερωναι...... http://www.youtube.com/watch?v=JpLz--wCbTQ&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Δεν νομιζω να αλλαξει κατι εαν δει καποιος μερικες φωτογραφιες..παντου τωρα πια βλεπεις εικονες με βια και αιμα και μερικοι απλα το θεωρουν φυσιολογικο η δεν δινουν σημασια. Κριμα και παλι για το παιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gustom2008 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 kalo taxidi! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 κρίμα καλό παράδεισο όχι άλλο αίμα ρε παιδιά στη άσφαλτο είναι κρίμα να φεύγουν έτσι νέα παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Φίλε μου ποιο είναι το χωριό σου; Το χωριο μου ειναι η Σκεπαστη φιλε μου αλλα εγω ειμαι Αθηναιος.Καθε καλοκαιρι ομως ανεβαινω για κανα μηνα πανω.Με ενα λευκο gsxr 1000 κυκλοφορω αλλα τραβιεμαι πιο πολυ στη Λιμνη και στις Ροβιες.Καλο Παραδεισο να εχει ο φιλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το τριτο θλιβερο περιστατικο σε 20 μερες ας ειναι το τελευταιο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 από τον stpauli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
on the road 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 KΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.ΚΟΥΡΙΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Δεν είμαι μαζοχιστής ή ανώμαλος, αλλά νομίζω πως αν έχεις φωτογραφικό υλικό από κάτι τέτοιο πρέπει να το δείχνεις. Και που ξέρεις, μπορεί να το δω εγώ που έχω σκοπό να πάω γρήγορη βόλτα και να αλλάξω γνώμη, να πάω αργά και να μου σώσεις τη ζωή... έστω και για σήμερα. Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το παληκάρι ήταν και επαγγελματίας οδηγός. Συνήθως βλέπουν πολλά τα μάτια τους και είναι λίγο πιο "προσεκτικοί".... Τα 200 χιλιόμετρα σε αυτόν τον δρόμο δεν συγχωρούν... sorry παίδες που το λέω αλλά και ο Μπάμπης το παράκανε (55 μέτρα το δευτερόλεπτο είναι αυτά δεν μπορεί και ο άλλος να ατιληφθεί το τι πραγματικά γίνεται και το πόσα χιλιόμετρα έχεις εσύ. Όταν σε βλέπει 500 μέτρα μακριά και σε λιγότερα από δέκα δευτερόλεπτα έχεις φτάσει και έχεις πέσει πάνω του δεν φταίει μόνο εκείνος)... Ότι και να πούμε είναι ανούσιο πλέον RIP και κουράγιο στους δικούς του Ορίστε: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mexicanos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Κρίμα......κουράγιο στους ανθρώπους του που έμειναν πίσω............και προσοχή σε όλους μας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες