Jump to content
DeadShadoW

YBR 250 vs CBF 250

Recommended Posts

Θα ήθελα τις γνωμες σας για αυτες τις δυο μηχανες σε ολα τα θεματα που υπαρχουν ( φρενα , αναρτησεις , καταναλωση) και θα ηθελα αμα γινεται να μου πειτε περιπου σε τι τιμες μπορω να τις βρω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To YBR δύσκολα θα το βρεις μεταχειρισμένο, γιατί λόγω υψηλής αρχικής τιμής δεν πούλησε...

Δεν το έχω οδηγήσει, (βασικά μόνο Θεσ/νικη είδα 1 από κοντά) οπότε άποψη δεν έχω.

Το CBF (το οποίο οδήγησα κιόλας μια που τι είχε φίλος) είναι ένα αξιοπρεπέστατο μηχανάκι, υποκειμενικά πιο όμορφο από το YBR, με ένα -αλλά ενοχλητικό για ΄μενα πρόβλημα-, για να βγάλεις κενό πρέπει να κάνεις αίτηση (ή να το βγάζεις πριν σταματήσει το μηχανάκι). Σε πολλά άλλαξε τις καμπάνες εντός εγγύησης η Honda, αλλά:

α) δεν έκανε επίσημη ανάκληση οπότε δεν είναι σε όλα αλλαγμένες

β) και όσοι αλλάξανε, το πρόβλημα επανεμφανίστηκε... αυτό το "Made In Brasil" φταίει για όλα.

Κατά τα άλλα, το πίσω ταμπούρο -όπως αναμενόταν άλλωστε- είναι σαν να μην υπάρχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα CBF125-CBR125 είναι αποκλειστικά και μόνο για χρήση πόλης, αλλά με τις τόσο συχνές αλλαγές δεν ξέρω πόσο πρακτικά είναι τελικά... με τα 250cc θα μπορέσεις να κάνεις και καμιά βόλτα παραέξω χωρίς να κάνεις το σταυρό σου στις Ε.Ο. Δυστυχώς, τα καλά 250άρια είναι και ακριβά (Kawasaki Ninja 250R, Honda VTR) αλλά το Kawasaki μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο, για το Honda πολύ δύσκολο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το cbf 125 αξιζει η απο δυναμη ειναι σαν το glx μου ?

θα σου ελεγα να μην παρεις κατι τοσο αδυναμο...

ειναι σιγουρο οτι θα το βαρεθεις γρήγορα...

παρε και αλλο ενα θεμα ιδιο με το δικο σου Honda CBF250 Vs Yamaha YBR250 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα

σαν κατοχος του cbf θα μιλησω μονο για αυτο.Το μηχανακι ειναι σκυλι και οσο και να το κακομεταχειριστω δεν καταλαβαινει τιποτα.

Αρκετα οικονομικο με γεματο ντεποζιτο βγαζει 300+ χλμ.ειναι σταθερο και για 250 εχει και νευρο, επεισης ειναι θεωρω πολυ ποιο ομορφο απο το ybr.Αλλα οπως ειπε και το παλικαρι ποιο πανω εχει καποια εργοστασιακα προβληματα τα οποια ειναι για βρεις νεκρα πρεπει να το εχεις σπουδασει το μηχανακι. επεισης εχει καποια μικροπροβληματακια στην εναυση.Το συμαντικοτερο απο ολα ειναι οτι εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα και σε συνδυασμο οτι δεν κυκλοφορει σχεδον τιποτα σε ημιτασιον ειναι μεγαλο προβλημα. :ranting3::wallbash: :wallbash:

Αυτο για να μην παρεξηγουμαι δεν σημαινει οτι δεν γουσταρω τρελα το μηχανακι μου απλα με θεωρω λιγο μαζοχα....τι να κανω ομως οπως λενε οτι η πρωτη αγαπη ειναι και παντοτινη :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα