Jump to content
doram

Σπασμένο μπουζί / δολιοφθορά

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μόλις πριν από λίγο πρόσεξα ότι το μπουζί στο μηχανάκι μου είναι σπασμένο, σαν κάποιος να το χτύπαγε με πέτρα. Το απίστευτο είναι ότι μου συνέβη το ίδιο πριν από λίγες μέρες με άλλο μηχανάκι, σε άλλη συνοικία αλλά στην ίδια περιοχή. Τί μπορεί κάποιος να κερδίσει με αυτό εκτός από το να ακινητοποιήσει το μηχανάκι? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει από εμπειρία ή απλά να δόσει μια λογική εξήγηση? Δεν μένω στην Αθήνα, άρα έχω αποκλείσει να είναι κάτι προσωπικό..

Ευχαριστώ πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κ.λόπαιδα τα κόβω. Ηλικίας 15-16. Τα περάσαμε κι εμείς. Αφού δε σου κάναν άλλη ζημιά πάλι καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα. Μόλις πριν από λίγο πρόσεξα ότι το μπουζί στο μηχανάκι μου είναι σπασμένο, σαν κάποιος να το χτύπαγε με πέτρα. Το απίστευτο είναι ότι μου συνέβη το ίδιο πριν από λίγες μέρες με άλλο μηχανάκι, σε άλλη συνοικία αλλά στην ίδια περιοχή. Τί μπορεί κάποιος να κερδίσει με αυτό εκτός από το να ακινητοποιήσει το μηχανάκι? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει από εμπειρία ή απλά να δόσει μια λογική εξήγηση? Δεν μένω στην Αθήνα, άρα έχω αποκλείσει να είναι κάτι προσωπικό..

Ευχαριστώ πολύ.

Προφανως επειδη το μηχανακι σου αρεσει σε καποιον ο οποιος δεν εχει ειναι τοσο.....και σου κανει μλκιες...Εχε το νου σου και αμα πιασεις κανενα τετοιο κωλοπαιδο σαπισε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς πριν 2 χρόνια: σπασμένο το μπουζί και η πέτρα αφημένη δίπλα στο μηχανάκι. Μια ακόμα πιθανή εξήγηση είναι ότι χρησιμοποιούν το σπασμένο μπουζί για να ανοίξουν τζάμι κοντινού αυτοκινήτου με σκοπό το... ξάφρισμα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ εκνευριστικό (ειδικά όταν βιάζεσαι) και ανησυχητικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς πριν 2 χρόνια: σπασμένο το μπουζί και η πέτρα αφημένη δίπλα στο μηχανάκι. Μια ακόμα πιθανή εξήγηση είναι ότι χρησιμοποιούν το σπασμένο μπουζί για να ανοίξουν τζάμι κοντινού αυτοκινήτου με σκοπό το... ξάφρισμα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ εκνευριστικό (ειδικά όταν βιάζεσαι) και ανησυχητικό.

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδες για να καταλαβω κιολας, πώς μπορεις με ενα μπουζι να ανοιξις τζαμι αυτοκινητου? Πειτε μου οτι σπανε το μπουζι γιατι θελουν πιο μικρη πετρα!!! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα έπιανα κάποιον να ψαχουλεύει το μηχανάκι μου θα το έδενα στην εξάτμιση κ θα τον έκανα βόλτα τον μα....κα!!

Βάζε απο εδώ κ πέρα φίλε μου το μηχανάκι σε ένα πιο ασφαλές μέρος αν υπάρχει βέβαια! Με το παραμικρό να έχεις το νου σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα