doram 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Καλησπέρα. Μόλις πριν από λίγο πρόσεξα ότι το μπουζί στο μηχανάκι μου είναι σπασμένο, σαν κάποιος να το χτύπαγε με πέτρα. Το απίστευτο είναι ότι μου συνέβη το ίδιο πριν από λίγες μέρες με άλλο μηχανάκι, σε άλλη συνοικία αλλά στην ίδια περιοχή. Τί μπορεί κάποιος να κερδίσει με αυτό εκτός από το να ακινητοποιήσει το μηχανάκι? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει από εμπειρία ή απλά να δόσει μια λογική εξήγηση? Δεν μένω στην Αθήνα, άρα έχω αποκλείσει να είναι κάτι προσωπικό.. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Κ.λόπαιδα τα κόβω. Ηλικίας 15-16. Τα περάσαμε κι εμείς. Αφού δε σου κάναν άλλη ζημιά πάλι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Καλησπέρα. Μόλις πριν από λίγο πρόσεξα ότι το μπουζί στο μηχανάκι μου είναι σπασμένο, σαν κάποιος να το χτύπαγε με πέτρα. Το απίστευτο είναι ότι μου συνέβη το ίδιο πριν από λίγες μέρες με άλλο μηχανάκι, σε άλλη συνοικία αλλά στην ίδια περιοχή. Τί μπορεί κάποιος να κερδίσει με αυτό εκτός από το να ακινητοποιήσει το μηχανάκι? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει από εμπειρία ή απλά να δόσει μια λογική εξήγηση? Δεν μένω στην Αθήνα, άρα έχω αποκλείσει να είναι κάτι προσωπικό.. Ευχαριστώ πολύ. Προφανως επειδη το μηχανακι σου αρεσει σε καποιον ο οποιος δεν εχει ειναι τοσο.....και σου κανει μλκιες...Εχε το νου σου και αμα πιασεις κανενα τετοιο κωλοπαιδο σαπισε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sputnik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 Μου είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς πριν 2 χρόνια: σπασμένο το μπουζί και η πέτρα αφημένη δίπλα στο μηχανάκι. Μια ακόμα πιθανή εξήγηση είναι ότι χρησιμοποιούν το σπασμένο μπουζί για να ανοίξουν τζάμι κοντινού αυτοκινήτου με σκοπό το... ξάφρισμα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ εκνευριστικό (ειδικά όταν βιάζεσαι) και ανησυχητικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Μου είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς πριν 2 χρόνια: σπασμένο το μπουζί και η πέτρα αφημένη δίπλα στο μηχανάκι. Μια ακόμα πιθανή εξήγηση είναι ότι χρησιμοποιούν το σπασμένο μπουζί για να ανοίξουν τζάμι κοντινού αυτοκινήτου με σκοπό το... ξάφρισμα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ εκνευριστικό (ειδικά όταν βιάζεσαι) και ανησυχητικό. Το έχω ακούσει και εγώ αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ρε παιδες για να καταλαβω κιολας, πώς μπορεις με ενα μπουζι να ανοιξις τζαμι αυτοκινητου? Πειτε μου οτι σπανε το μπουζι γιατι θελουν πιο μικρη πετρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Άμα έπιανα κάποιον να ψαχουλεύει το μηχανάκι μου θα το έδενα στην εξάτμιση κ θα τον έκανα βόλτα τον μα....κα!! Βάζε απο εδώ κ πέρα φίλε μου το μηχανάκι σε ένα πιο ασφαλές μέρος αν υπάρχει βέβαια! Με το παραμικρό να έχεις το νου σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες