valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) @ agnostos_xxx. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια βρε, βάλε όσα μειον γουστάρεις. @ zoo Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ μου :) @ the rest + zoo Thanks guys, την πλακάρα μας να κάνουμε να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 από τον renovatio 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 @ agnostos_xxx. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια βρε, βάλε όσα μειον γουστάρεις. @ zoo Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ μου :) @ the rest + zoo Thanks guys, την πλακάρα μας να κάνουμε να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω. δεν βαζω ''οσα μειον γουσταρω''...... δεν εχει νοημα ουτε θελω να το κανω. απλα υπαρχει και αντιλογος. χαιρομαι πραγματικα που το παιρνεις τοσο χαλαρα(ετσι πρεπει αλλωστε) και δεν στραβωνεις με -1 απο tommorow κλπ. αυτο το λεω αληθεια. alex 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Και εγω +1 στο χρονη γιατι δινει αλλο χρωμα στο FORUM ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Χρονη συνεχισε τα ποσταρισματα και μην σε νοιαζει τπτ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Κeep Going Χρονηηηηηηηη!!! Παρα πολυ ωραια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν βαζω ''οσα μειον γουσταρω''...... δεν εχει νοημα ουτε θελω να το κανω. απλα υπαρχει και αντιλογος. χαιρομαι πραγματικα που το παιρνεις τοσο χαλαρα(ετσι πρεπει αλλωστε) και δεν στραβωνεις με -1 απο tommorow κλπ. αυτο το λεω αληθεια. alex Που να μην το ελεγα κοσμια και ειλικρινα δλδ.... Δεν με πειραζουν τα -1...αλλωστε ενα νουμερο ειναι... Αυτο που δεν αντεχω ειναι το γλυψιμο και η ''μασκες'' μερικων .Μιληστε ανοικτα.Μην γινεστε ο επαιτης κανενος. and keep counting!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Ρε Νοβάτιε .... Θέλω στο επόμενο θέμα σου ένα μικρό ρόλο κομπαρσου..... Να με αναφερεις & στους τιτλους τελους.... OK? Θα παιζω τον χαμενο πλανητη....ή τον μαγο γιατρο της μυστηριας φυλης ταδε....ΚΑΤΙ θα βρεις ...ΕΤΣΙ? Υ.Γ. πηρε τηλεφωνο ο Λιακοπουλος....λεει θα σε ψεκασει γιατι ο ανταγωνισμος ειναι αθεμιτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 @ max: Χαχα αν μη τι άλλο έχεις χιούμορ φοβερό & δημιουργικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Ε σου χαλάω χατήρι εγώ; Θα το έχω υπόψη μου :) Ναυάγια....βάλε πράμα!!!! απο τα πιο αγαπημένα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες