magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Πές πως κάηκε, πές πως στην αρπάξανε (μακρυά απο μας), πές πως έσπασε ρε παιδάκι μου ... Θα ξανα αγόραζες την ίδια μοτοσικλέτα που είχες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Πές πως κάηκε, πές πως στην αρπάξανε (μακρυά απο μας), πές πως έσπασε ρε παιδάκι μου ... Θα ξανα αγόραζες την ίδια μοτοσικλέτα που είχες ? Πες οτι εχει ξαναπαιξει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Τοπικ....Πες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Δεν θα ξαναγοραζα γιατι δεν παιζουν φραγκα. Αν ειχα ομως ναι θα ξαναεπερνα, ισως ομως το νεο μοντελο πια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 ναι,το εχω κανει στο παρελθον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Χαλαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Χαλαρά! E οχι αλλα 20 χρονια την ιδια μοτο ρε Αλεξη..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 οτι ειχα πει και σε παροοιο τοπικ !!! ευκολαΑαααααααααα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 E οχι αλλα 20 χρονια την ιδια μοτο ρε Αλεξη..... :P Τι είμαι εγώ ρε? Μαθοσάλας ! Εγώ είμαι της άποψης... ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Α Ν Ε Τ Α ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Α Ν Ε Τ Α ! :) Ποια; Τι είμαι εγώ ρε? Μαθοσάλας ! Εγώ είμαι της άποψης... ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Και τοτε..... γιατι εισαι ΑΕΚ;; :rotfl: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Ποια; Ποια;;; Μα αυτη που εχω εννοειται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Yes I do... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 το εχω κάνει ήδη με το X8RS και σίγουρα θα το έκανα και με το CB μόνο που αυτή τη φορά θα το έπαιρνα με ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Την ιδια,αλλα με περισοτερα κυβικα η ενα fmx 650!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Την ιδια,αλλα με περισοτερα κυβικα η ενα fmx 650!!!! Τότε πια ίδια βρε, άλλη θέλεις...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Ναι είναι η μοτό των ονείρων μου και θα την ξαναγόραζα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 οχι θα πήγαινα για αλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Ακομα κ στο χρωμα ιδια θα ηταν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 είχα την ευκαιρία να την ξαπωστείλω αλλά........κάτι δεν με άφησε......ήρθε για να μείνει....νοικιάσαμε και σπίτι μαζί, την χαιδεύω, μου γοθργοθρίζει....σε λίγο λέμε να κάνουμε και το πρώτο μας DRZντόπουλο..... ΑΧ ΑΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Πολυ καλη αλλα....αλλο αλλο αλλοοοοο!Μου αρεσει η εξελικτικη πορεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Χαλαρά! Α Ν Ε Τ Α ! :) Yes I do... Ναι είναι η μοτό των ονείρων μου και θα την ξαναγόραζα ;) Ακομα κ στο χρωμα ιδια θα ηταν... Ομοιως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) είναι ποτέ δυνατόν??????????? οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, δεν πάνε σε μάντρες! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Αυτο εκανα. Για να μην πω οτι πηρα την ιδια και καλυτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 είναι ποτέ δυνατόν??????????? οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, δεν πάνε σε μάντρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες