icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Καλως το παλληκαρι.Χαιρομαι να βλεπω παιδια που ΄΄δουλευουν΄΄ τα ss τους οπως πρεπει και εκει που πρεπει.Καλα ''ξυσιματα''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 καλώς ήρθες Τόλη !!! πανέμορφο το 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Ωχ ώχ... πλακώσανε οι βιαστικοί! Παίδες μη ψαρώνεται, με την δεύτερη φώτο! Το παιδί απλά κάνει εξάσκηση για να τελειοποιήσεί την τεχνική του στο να κλέβει τσάντες απο γιαγιάδες! Θα έχετε χρόνο να ψαρώσετε όταν τον δείτε απο κοντά! Άντε man και ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά! Διάβασα το ποστ σου χωρίς να δω το nickname και λεω αυτο που γραφεις για τις τσαντες μου το έχουν ξαναπεί για την συγκεκριμένη φωτο, αμέσως κοιτάω το nick :tooth: Ναι ναι άντε να ανοίγει και απο μάρτιο τρέξτε στα βιβλιοπολέια για ξυστρες :lipssealed: :tooth: Να πάμε και κανα Αιγίνι αμα ψήνεσαι (δεν ξέρω αν έχει πάει ?) Ευχαριστώ πολύ παιδιά :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 καλως ηρθες φιλαρακι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Διάβασα το ποστ σου χωρίς να δω το nickname και λεω αυτο που γραφεις για τις τσαντες μου το έχουν ξαναπεί για την συγκεκριμένη φωτο, αμέσως κοιτάω το nick :tooth: Ναι ναι άντε να ανοίγει και απο μάρτιο τρέξτε στα βιβλιοπολέια για ξυστρες :lipssealed: :tooth: Να πάμε και κανα Αιγίνι αμα ψήνεσαι (δεν ξέρω αν έχει πάει ?) Μάλλον εσύ δεν έχεις πάει Αιγίνιο γιατί την ταμπέλα στην Κ4 που αναγράφει ξεκάθαρα οτι είναι οικόπεδό μου, δεν γίνεται να μην την προσέξεις :P Καλά να μαστε, ο καιρός να ανοίξει και απο βόλτες και πίστες, να φάν κι οι κότες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Γειά σου ρε Τόλη και καλώς μας βρήκες!!! Κούκλα το μοτόρι σου... Κούκλα!!! Και απ' ότι βλέπω το στίβεις καλά εε;; :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μερικές φωτο απο την παλιά μου μηχανή... ΖΧ 636R 05 Όσο για το Αιγίνιο Στην Κ5 ήταν να αγοράσω και εγώ οικόπεδο αλλα τελικά δεν τα βρήκαμε (ευτυχως φυσικά) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 από τον _GhostRideR_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Kαλως Ορισες μαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 καλος τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες