lakonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 και σε μενα τα ιδια,μεχρι που αλλαξε ενα σωληνακι βενζινης.τωρα δεν κανει διακοπες αλλα χανει ενα χρονο στην εκκινηση.για την βαλβιδα υποπιεσης μου ειπε ενας μαστορας της modenas.αν συνεχισει θα το παω εκει.δεν παει αλλο ,με την kawasaki οταν ανοιγω το γκαζι για να ξεκινησω απο σταματημα,κλοτσαει και ξεκιναει.πως να στο πω δεν εχει αμεση ανταποκριση στο ανοιγμα του γκαζιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diomat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2010 Καλησπερα σε ολους.Εγω με ενα kzr ειχα το ιδιο προβλημα μεχρι που ενας χριστιανος καλη του ωρα μου εκανε το εξης:ανοιξε λιγο βαλβιδες αν δεν κανω λαθος με φιλερ ν5.Μου ειχε εξηγησει οτι απο την αντιπροσωπεια τα εχουν πιο κλειστα για να μην ακουγεται το μοτερ τοσο τραχυ.Δοκιμαστε και πειτε αλλα πιστευω οτι θα διορθωθει αμεσα.Πρεπει κυριως να σας το κανει οταν ζεσταινεται αρκετα.Δοκιμαστε δεν κανει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mak 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Έχω ήδη πραγματοποιήσει και δύο επισκέψεις στην ΤΕΟΜΟΤΟ δίχως αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι ασχολήθηκαν αρκετά με το μηχανάκι αλλά κατά τη διάρκεια παραμονής του στο συνεργείο δεν παρουσίασε τα προβλήματα που έχω περιγράψει παραπάνω, έτσι έψαχναν στα τυφλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου του συνεργείου δεν πρόκειται για "γνωστό" πρόβλημα. Αυτό βέβαια δεν συνάδει με τις απόψεις που έχω συγκεντρωσει εγώ από άλλους ιδιοκτήτες ΖΧ130. Την τελευταία φορά μου άλλαξαν τον πολλαπλασιαστή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Με παρότρυναν να ξαναπεράσω εαν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα διαβεβαιώνοντάς με ότι θα λυθεί, αλλά προφανώς δεν έχω το χρόνο να είμαι κάθε μέρα εκεί! Σίγουρα θα το ξαναπάω και θα επιμείνω μεχρι τη οριστική λύση του προβλήματος αλλά δεν μπορώ παρά να δηλώσω απογοητευμένος από την αγορά που έχω κάνει. :( ...μου είπαν να τους ενημερώσω αν παρουσιάσει πάλι πρόβλημα αλλά και αν δεν παρουσιάσει (για να ξέρουν τη λύση στο πρόβλημα υποθέτω...). Αυτό ζήτησαν και από εμένα. DrDoom - Iakona εσείς έχετε καμιά εξέλιξη σε σχέση με το ζήτημα? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2010 από τον mak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) αυτο που περιγραφεις μου το κανει ενα κροσακι 80 κυβικων διχρονο. οταν ειναι κρυο πχ το πρωι βαζω μπροστα και αν σβησει μετα δεν περνει.σαν να μην εχει συμπιεση. αλλα αμα ανοιξω τον αερα παιρνει κανονικα :D (ευτυχως) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2010 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 ... Αυτό ζήτησαν και από εμένα. DrDoom - Iakona εσείς έχετε καμιά εξέλιξη σε σχέση με το ζήτημα? Εγώ φίλε, δυστυχώς, δεν έχω περάσει από το συνεργείο ακόμα. Επειδή την πρώτη φορά η λύση που έδωσαν δεν είχε αντίκρισμα, μου είπαν την επόμενη φορά που θα τους το πάω, να μου το κρατήσουν 1+ μέρα, ώστε να το δουλέψουν περισσότερο και να αυξήσουν τις πιθανότητες να βρουν το πρόβλημα.... Όμως μου κόβονται τα πόδια χωρίς μηχανάκι και δεν το έχω πάει ακόμα. Έτσι, είμαι στη δυσάρεστη θέση, να το "παίζω" πονηρίδης και να περιμένω από εδώ την λύση.... :/ Πάντως, εάν υπάρξει εξέλιξη από μέρους μου, θα σας ενημερώσω. Το παρακολουθώ "ευλαβικά" το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Έχω ήδη πραγματοποιήσει και δύο επισκέψεις στην ΤΕΟΜΟΤΟ δίχως αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι ασχολήθηκαν αρκετά με το μηχανάκι αλλά κατά τη διάρκεια παραμονής του στο συνεργείο δεν παρουσίασε τα προβλήματα που έχω περιγράψει παραπάνω, έτσι έψαχναν στα τυφλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου του συνεργείου δεν πρόκειται για "γνωστό" πρόβλημα. Αυτό βέβαια δεν συνάδει με τις απόψεις που έχω συγκεντρωσει εγώ από άλλους ιδιοκτήτες ΖΧ130. Την τελευταία φορά μου άλλαξαν τον πολλαπλασιαστή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Με παρότρυναν να ξαναπεράσω εαν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα διαβεβαιώνοντάς με ότι θα λυθεί, αλλά προφανώς δεν έχω το χρόνο να είμαι κάθε μέρα εκεί! Σίγουρα θα το ξαναπάω και θα επιμείνω μεχρι τη οριστική λύση του προβλήματος αλλά δεν μπορώ παρά να δηλώσω απογοητευμένος από την αγορά που έχω κάνει. :( Αυτό ζήτησαν και από εμένα. DrDoom - Iakona εσείς έχετε καμιά εξέλιξη σε σχέση με το ζήτημα? Εγω το πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο της modenas οπως σας ειπα,και τα παιδια ξηγηθηκανε.οι διακοπες σταματησαν,ομως μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα ισχυσει το ιδιο στα δυνατα τα κρυα.το προβλημα το ηξεραν απτο modenas το 135 που ειναι το ιδιο σχετικα με το kawasaki.τωρα τι κανανε δεν ξερω σιγουρα κατι με την υποπιεση παιχτηκε.εχω ηδη 21.000 χλμ μεσα σε 1 χρονο κουριερ και δεν εχω θεμα.τι να πω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 τι τελικη εχει το zx 130???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 τι τελικη εχει το zx 130???? χαλαρα 120,με τυχη 135 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
menios2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) παιδια γεια σας.ειμαι και εγω ενας απογοητευμενος απο το zx 130 το πηρα καινουργιο πριν 1 χρονο και απο το καλοκαιρι αρχισανε τα προβληματα μου.2 φορες μου τρυπησε το σολινακι του αερα ετσι ειπαν στην kawasaki το εφτιαξαν αυτο αρχισαμε με το να μου χτυπαει η καδενα.εχω παει 10 φορες να κανω παραπονα αλλα δεν βγαζω ακρη.απογοητευτηκα καλητερα να επερνα το modenas Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον menios2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 παιδια γεια σας εγω εχω το μηχανακι απο τον αυγουστο και μεχρι σημερα ευτιχως δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο ειναι μια χαρα ειμαι κατευχαριστιμενος με την αγορα μου παει μια χαρα εχω βαλει και μια εξατμηση και ειμαι jet... δεν ξερω γιατι σας βγαζει ολους εσας τοσα προβληματα τι να πω ευτιχως δεν εχω τετια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 .. αρχισαμε με το να μου χτυπαει η καδενα.εχω παει 10 φορες να κανω παραπονα αλλα δεν βγαζω ακρη Με τους τεντωτηρες η KAWASAKI ειχε ΠΑΝΤΑ! ενα προβληματακι.. (Ετσι, σαν "σημα κατατεθεν"!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 μια racing tech ποσο λετε κανει για το zx μασ???? οταν ολοκληροσο το στροσιμο θα φορεσο Dragon!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 μια racing tech ποσο λετε κανει για το zx μασ???? οταν ολοκληροσο το στροσιμο θα φορεσο Dragon!!!! ειναι ακριβοτερη παντως απο dragon νομιζω, λεγεται race tech και νομιζω εδρευει καπου στον πειραια, ψαξε τηλεφωνα και ριξε τηλ εκει να σου πουνε με σιγουρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 ειναι ακριβοτερη παντως απο dragon νομιζω, λεγεται race tech και νομιζω εδρευει καπου στον πειραια, ψαξε τηλεφωνα και ριξε τηλ εκει να σου πουνε με σιγουρια Σε ευχαριστω ανθρωπε μου. εΧω να σημειωσω οτι το ΖΧ με τη μανισια ακομα ακουγεται σαν ΧΙΛΙΑΡΑ!!! για αυτο κατι ακουσα εδω στον βορρα για race tech, μηπως protech, dragon, level, motosport κτλπ το σκισει το μηχανακι ασχημα......? Ρε και ποιος στον πεο με ριχνει αρνητικες, κουλαρεται ρε φλωροι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 απο οσες αναφερεις για μενα προτιμησε ειτε race tech, dragon, protech .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Ευχαριστω πολυ Η tech ακουγεται σαν akrapovic? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 δεν το γνωριζω, περισσοτερο την εχω συναντηση σε FX τα οποια βεβαια εχουν αρκετα χιλιοστα παραπανω απο τα εργοστασιακα..αν εχεις μηχανακι μαμα σιγουρα δεν θα κανει σαν ακραπα, αλλα με εκεντροφορους καρμπυλατερ, ροικες πιστονια και ιστοριες..τοτε ισως αν ειναι αρκετα πουσαρισμενο να ακουστει ετσι...αλλα και παλι δεν μπορω να στο εγγυηθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saki136 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 re pedia exo to zx 2 xronia tora..to telefteo eksamino dn mou anige opos prota ke teliki peripou 110kmh (granazia 14mprosta-39piso) alla episis ekane ke kapies diakopes ston kinitira... alla ksafnika prin tris meres exi poli kalitero travigma me teliki 135kmh (me ta idia granazia).... ti ftei giauto??? :surrender: forai eksatmisi motosport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 1ον γραφε σε ελληνικα 2ον πολυ πιθανον η βενζυνη σου να ευθινετε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saki136 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 συγγνώμη για το greeklish αλλά πήγαινα κ πηγαίνω στο ίδιο βενζινάδικο πήγα κ σε αλlα αλλά δεν βρήκα αλλαγή στης επιδόσεις και Εβαλα 100ρα κ 95ρα αλλα τπτ δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkathanas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΡΟΡΑΣΑ ΕΝΑ JOY R ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΟΤΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΟΚ! ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 καταρχας για τον φιλο μας με τις επιδωσεις μπορει να νοθευει την βενζυνη του η να ηταν το καζανι του στο τελος οποτε να ειχε μεσα σκουπιδια και αλλες χαζομαρες......μετα να γεμισε και να εγινε μια χαρα.... η ακομα και να στροθικε τερμα το μηχανακι σου και γι αφτο να αρχισε να πιγενει καλητερα..... και για τον φιλο μας με το σβησιμο ρυθμισε ρελαντι και θα ειναι ολα μια χαρα αν και να ξερεις πριν το πας βολτα οταν ειναι κρυο αστο για κανα 2 λεπτα να δουλευει ρελαντι για να ζεσταθει και μετα παρτο (κανονας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkathanas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΣ KAWASAKI) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ! ΙΧΕΙΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saki136 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Ευχάριστο ρε φίλε αλλά έχω παρατηρήσει και ελιψη λαδιών στο Κάρτερ (ο διχτης να είναι στο min)… Και όταν είναι παγωμένο και βάλω το χέρι μου στην εξάτμιση και του ανεβάσω τις στροφές λίγο στο χέρι μου πάνω θα έχει σαν μαύρες σταγονίτσες αλλα όταν είναι ζεστό δεν το κάνει.. αλλά το μπουζί είναι καθαρό δεν φαίνετε να είναι λαδοκαμενο … τι γινετε?? Συμπάει λαδί από το πιστόνι ???? στο service τι να πω? Το καλύπτει η εγγύηση του? :help: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkathanas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΣ KAWASAKI) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες