georgioynikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA INNOVA 125CC TOY 2004,KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΦΕΡΜΟΥΙΤ,ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 από τον georgioynikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? http://www.mybike.gr/forum/101-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%AC-scooters-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-125cc/ :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν κανεις σουζες μην βαλεις δισκοφρενο :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Αν κανεις σουζες μην βαλεις δισκοφρενο :D Γιατι??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Γιατι??????? Φευγει καμια φορα το υγρο φρενων απο την τρομπα και παει πισω και πατας αερα :( Τα αφτερ μαρκετ δισκοφρενα δεν εχουν ψηλο δοχειακι υγρων ισα ισα ενα σωληνακι συνεχεια απο την τρομπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φευγει καμια φορα το υγρο φρενων απο την τρομπα και παει πισω και πατας αερα :( Τα αφτερ μαρκετ δισκοφρενα δεν εχουν ψηλο δοχειακι υγρων ισα ισα ενα σωληνακι συνεχεια απο την τρομπα... Δεν το ηξερα αυτο.... εγω παντως με το δικο μου δεν εχω προβλημα.... μαλλον γιατι το δοχειακι ειναι κατω απο την σελα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 από τον Bacilys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν το ηξερα αυτο.... εγω παντως με το δικο μου δεν εχω προβλημα.... μαλλον γιατι το δοχειακι ειναι κατω απο την σελα! Και εγω το εμαθα αφοτου το δοκιμασα και παρατηρησα οτι δν φρεναρε... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA INNOVA 125CC TOY 2004,KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΦΕΡΜΟΥΙΤ,ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. βάλε και καμμιά μοτό στο προφίλ σου....που να το βλέπουμε ! λοιπόν, έχουμε ίδιο μοτό και ειχαμε ίδιο πρόβλημα ... ότι και να βάλεις, τραγουδάει... η λύση που βρήκα, ήταν να βγάλεις τα θερμουιτ του ταμπούρου, και σε μία μέγγενη να πάρεις μια λίμα τρίγωνη και να τα χαράξεις λοξά 3-4 φορές σε όλη την επιφάνεια τριβής. επίσης θα βοηθήσει να ''γλυκάνεις'' με την ίδια λίμα γύρω-γύρω το υλικό τριβής μόνο. Τέλος με χοντρότσικο γυαλόχαρτο, καθαρίζεις το τύμπανο του ταμπούρου με κινήσεις πάνω-κάτω, όχι κυκλικά δεν κάνει πολλά πράματα. Τέλος φύσημα όλα με αέρα και ελάχιστο γρασάκι στα σημεία κίνησης των θερμουίτ αφού τα δέσεις πάνω στην κιθάρα. απο το 2005 δεν με ξαναενόχλησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgioynikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 βάλε και καμμιά μοτό στο προφίλ σου....που να το βλέπουμε ! λοιπόν, έχουμε ίδιο μοτό και ειχαμε ίδιο πρόβλημα ... ότι και να βάλεις, τραγουδάει... η λύση που βρήκα, ήταν να βγάλεις τα θερμουιτ του ταμπούρου, και σε μία μέγγενη να πάρεις μια λίμα τρίγωνη και να τα χαράξεις λοξά 3-4 φορές σε όλη την επιφάνεια τριβής. επίσης θα βοηθήσει να ''γλυκάνεις'' με την ίδια λίμα γύρω-γύρω το υλικό τριβής μόνο. Τέλος με χοντρότσικο γυαλόχαρτο, καθαρίζεις το τύμπανο του ταμπούρου με κινήσεις πάνω-κάτω, όχι κυκλικά δεν κάνει πολλά πράματα. Τέλος φύσημα όλα με αέρα και ελάχιστο γρασάκι στα σημεία κίνησης των θερμουίτ αφού τα δέσεις πάνω στην κιθάρα. απο το 2005 δεν με ξαναενόχλησαν. Ρε παιδια σουζες εννοειτε οτι δεν κανω,ειμαι 36.....!!! το innova ειναι το δευτερο μηχανακι μου(το αλλο ειναι-cbf 600-),το τριψιμο του ταμπουρου και το ξυσιμο του φερμουιτ τα εχω δοκιμασει και δεν γινεται τιποτα....Πειτε μου για κανα κιτ δισκοφρενου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inn0va 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Καλησπερα παιδια,επιδη εχω και εγω ενα ιννοβα ι ,και σκευτομαι να βαλω δυσκοφρενο πισο ειναι πιο αποτελεσματικο ???αξιζει τα χρηματα του το δυσκοφρενο πισο ι τσαμπα χρηματα επισης για να τοποθετιθει το δυσκοφρενο πισο πρεπι να αλαχτει το ψαλιδη πισο για να κουμποσει πανο το δισκοφρενο αν ξερει καπιος ασ με ενειμερωσει με πμ !!ευχαρειστω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες