Jump to content
PapaSouzas

E-mail στον Υπουργό κ.Λοβέρδο

Recommended Posts

Δηλαδη συγνωμη ρε παιδες συμφωνειται ολοι με το κειμενο? :_unsure: Πραγματικα απορω σιγουρα ειναι ενοχλητικο να σου περνουν τα κεκτημενα αλλα ας σοβαρευτουμε λιγο που πρεπει ο αστυνομικος και οχι μονο γενικα τα σωματα ανασφαλειας να περνουν συνταξη 45 χρονων...

Μα 45 χρονων ξερετε τι γραφει το χαρτι συνταξεως κανονικα ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ειναι ο 45χρονος ανικανος ειμαστε σοβαροι που με τον μεσω ορο να το παμε θα ζησει 30-35 χρονια ακομα εις βαρος των υπολοιπων.Γιατι η γνωμη μου ειναι οτι ειναι εις βαρος τους(μας) οταν υπαρχουν τοσες χιλιαδες σε σωματα γενικα και στην αστυνομια ειδικα με μεσω και χωρις και μην μου πειτε για επικινδυνοτητες κτλ στα 30 χρονια εχουν σκοτωθει 20,30,40 ποσοι σε συνολο 60.000...

Τελος παντων απλα διαφωνω..

Μαζί σου!

Είναι κουλό να βγαίνει οποιοσδήποτε στη σύνταξη τόσο νωρίς, από οποιοδήποτε επάγγελμα!

Απόδειξη το ότι όλοι μετά πιάνουν μαύρη δουλειά (που να κάτσεις τόσα χρόνια άπραγος ενώ είσαι ακόμη ακμαίος;...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδη συγνωμη ρε παιδες συμφωνειται ολοι με το κειμενο? :_unsure: Πραγματικα απορω σιγουρα ειναι ενοχλητικο να σου περνουν τα κεκτημενα αλλα ας σοβαρευτουμε λιγο που πρεπει ο αστυνομικος και οχι μονο γενικα τα σωματα ανασφαλειας να περνουν συνταξη 45 χρονων...

Μα 45 χρονων ξερετε τι γραφει το χαρτι συνταξεως κανονικα ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ειναι ο 45χρονος ανικανος ειμαστε σοβαροι που με τον μεσω ορο να το παμε θα ζησει 30-35 χρονια ακομα εις βαρος των υπολοιπων.Γιατι η γνωμη μου ειναι οτι ειναι εις βαρος τους(μας) οταν υπαρχουν τοσες χιλιαδες σε σωματα γενικα και στην αστυνομια ειδικα με μεσω και χωρις και μην μου πειτε για επικινδυνοτητες κτλ στα 30 χρονια εχουν σκοτωθει 20,30,40 ποσοι σε συνολο 60.000...

Τελος παντων απλα διαφωνω..

Πράγματι Jimmi, έχεις δίκιο. Αυτό είναι το μόνο (νομίζω) αρνητικό σημείο του συγκεκριμένου αποστολέα, αλλά βλέπεις εστιάσαμε την προσοχή μας στα υπόλοιπα πολύ σοβαρά κι αληθινά που είναι και πολύ χειρότερα.

Ας φτιάχνανε αυτά που καυτηριάζει και νά 'σαι σίγουρος ότι και οι αστυνομικοί (και όχι μόνο) αμέσως θα δεχόντουσαν να παίρνουν σύνταξη αργότερα.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει? Μέχρι κάποια ηλικία περίπου εκεί (45-50) να είναι στους δρόμους και μετά να στελεχώνουν τις υπηρεσίες γραφείων, αντί να μπαίνουν εκεί παιδαρέλια και τσούπρες 20 χρονών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά βλέπεις εστιάσαμε την προσοχή μας στα υπόλοιπα πολύ σοβαρά κι αληθινά που είναι και πολύ χειρότερα.

Μα αυτος ηταν ο στοχος και του τοπικ. Να δουμε την κατασταση που επικρατει και το οτι ενας ανθρωπος, εστω και αστυνομικος, εστειλε την διαμαρτυρια του.

Θα μπορουσες να τα πεις εσυ, εγω και ο καθενας μας αλλα δεν το καναμε.

Μηπως σιγα σιγα να στελναμε και εμεις τις διαμαρτυριες μας για να καταλαβουν οτι αν δεν συμμορφωθουν θα εχουν την τυχη των προηγουμενων.

Στις επομενες εκλογες θα παρουν τα @...δια μας.

Δεν μπορει μια ζωη τα σπασμενα να τα πληρωνει ο κοσμακης. ΦΤΑΝΕΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα αυτος ηταν ο στοχος και του τοπικ. Να δουμε την κατασταση που επικρατει και το οτι ενας ανθρωπος, εστω και αστυνομικος, εστειλε την διαμαρτυρια του.

Μηπως σιγα σιγα να στελναμε και εμεις τις διαμαρτυριες μας για να καταλαβουν οτι αν δεν συμμορφωθουν θα εχουν την τυχη των προηγουμενων.

Απ' τον Άννα στον Καϊάφα μας πάνε, δεν το βλέπεις? Σου λέει "οκ, δε σου κάνω εγώ? Ψήφισε τον άλλον και μόλις απογοητευτείς θα ψηφίσεις πάλι εμένα". Εδώ θέλει λύση το πράμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχομαι να το δω αυτο αλλα μαλλον εχεις (και εχουμε) ελαχιστες ελπιδες. Δε χρειαζεται να σου πω εγω τι γινεται στις εκλογες. Απλα ρε συναδελφοι αφου δεν υπαρχει καμια ελπιδα να γλιτωσουμε απο τους 2 αλληλοκυβερνοντες ας τους αναγκασουμε για να κυβερνησουν να ζητησουν συνεργασια απο ενα μικροτερο κομμα με την ελπιδα να ειναι λιγοτερο λαμογια. Οσο οι 2 παιρνουν πλειοψηφια μην εχετε καμια ελπιδα. Ελπιζω να βγω ψευτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας φτιάχνανε αυτά που καυτηριάζει και νά 'σαι σίγουρος ότι και οι αστυνομικοί (και όχι μόνο) αμέσως θα δεχόντουσαν να παίρνουν σύνταξη αργότερα.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει? Μέχρι κάποια ηλικία περίπου εκεί (45-50) να είναι στους δρόμους και μετά να στελεχώνουν τις υπηρεσίες γραφείων, αντί να μπαίνουν εκεί παιδαρέλια και τσούπρες 20 χρονών.

Φιλε Kosta νομιζεις οτι αν σου παρουν τα κεκτημενα δεν θα επαναστατησεις,Δηλαδη ακομα και αυτοι που περνουν τα πολλα μες στην βουλη και ειναι παρατρεχαμενοι δεν θα νομιζουν οτι προσφερουν γι αυτα που περνουν και θα αρνηθουν οποιαδηποτε μειωση(οπως κανουν και οι εφοριακοι,(ΠΙΟΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ).

Οσο για τον πιος παει στο γραφειο διαφωνω σε αυτο που λες γιατι ρε φιλε (το ρε ειναι φιλικος προσδιορισμος)γιατι να μην υπαρχει αξιοκρατια αν ο αστυνομικος ειναι απλα καραβανας τι να παει να κανει στο γραφειο??Να τεμπελιαζει?Εξειδικευση νομιζω φιλε μου ειναι αυτο που χρειαζεται,γιατι αν ειναι καλος στο πεζοδρομιο ας αναβαθμιστη και να διοικει καποια ομαδα αν οχι να παραμεινει ως ειχε απο την στιγμη που πρωτοκαταταχθηκε.

..εστω και αστυνομικος, εστειλε την διαμαρτυρια του.

Αντωνιο το κειμενο πιστευω πως ειναι μουφα μουσαντο πως το λενε,Κανονικα ο αστυνομικος εχει ιεραρχια αν εχει παραπονο οφειλει μιας και ειναι το εκτελεστικο οργανο του νομου να παει βαση αυτης.Κανονικα ο προισταμενος του πρεπει να του ριξει καμπανια γι αυτο που εκανε.

Οσο για το τι θα πρεπει να πει ο καθενας μας δεν χρειαζεται να γραφει επιστολες και email ο καθενας μας οταν γινεται απεργια πορεια κτλ εχει εκει τον τροπο να διαμαρτυρηθει οπως οφειλει και προβλεπεται :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα