μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Καλά ξεμπερδέματα......και ετοιμάσου για πολύ τσακωμό. Tελικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ οσοι πανε στην επαρχια και πιανουν την μονοκατοικια τους να μην τους σκοτιζει τα παπαγια(κι εγω δεν λεω καλα το γο)κανενας ποστης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Tελικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ οσοι πανε στην επαρχια και πιανουν την μονοκατοικια τους να μην τους σκοτιζει τα παπαγια(κι εγω δεν λεω καλα το γο)κανενας ποστης... Χαλαρά ....το έχω ξαναπεί άλλωστε. Αν μπορούσα να βρω δουλειά πάνω στο αντικείμενο μου σε σχετικά κοντινή απόσταση από τον τόπο διαμονής και με έναν λογικό μισθό θα είχα φύγει ήδη νύχτα από την Αθήνα και γενικότερα από μια μεγαλούπολή (τα ίδια σκατά είναι όλες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Tελικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ οσοι πανε στην επαρχια και πιανουν την μονοκατοικια τους να μην τους σκοτιζει τα παπαγια(κι εγω δεν λεω καλα το γο)κανενας ποστης... Ετσι ακριβως. Μακαρι να μπορουσα και γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stevebandit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) το πρωτο πραγμα που ρωτησα για να νοικιασω το διαμερισμα ηταν αν μπορω ν αφηνω τη μηχανη απο κατω στην πυλωτη και ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.ειχανε και οι προηγουμενοι ενοικιαστες λεει.επειδη τωρα μπηκα στο σπιτι δεν τους ζοριζω και πολυ μεχρι να βρω εργολαβο και κανονισμο πολυκατοικιας και μετα θα τους γραψω κανονικα εφοσον εχω αποφασεις και νομους στα χερια μου.σ ευχαριστω για τη γνωμη σου Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2010 από τον stevebandit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stevebandit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 φανταστειτε παιδια οτι μενω σε μια πολυκατοικια στην αρτα με 10 διαμερισματα και οχι σε καμια μεγαλουπολη.παντου υπαρχει ενας μαλακας τι να πω.θα το ψαξω και θα γραψω νεοτερα.εχω βρει και καποιες αποφασεις του αρειου παγου αλλα θελουν ψαξιμο γιατι καθε περιπτωση ειναι ιδιαιτερη http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=3659822 διαβαστε και βγαλτε συμπερασματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μετά μπορείς να καλέσεις και την αστυνομία να τους βγάλει τα αμάξια/μηχανές έξω. Καλά ξεμπερδέματα......και ετοιμάσου για πολύ τσακωμό. Η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει για τροχαία παράβαση εντός πυλωτής, πάρκιγκ κλπ. Μόνο όταν φράζει την έισοδο πάρκιγκ. Ίσως απλά να κάνει συστάσεις και να πιστοποιήσει την ύπαρξη οχήματος σε θέση που δεν έπρεπε να υπάρχει και μετά εσύ να το τρέξεις με δικηγόρους...να πληρώσεις κλητήρες για να τα βγάλουν έξω... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2010 από τον ypopsifios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 ......ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ....... Η διαχείρισης της πολυκατοικίας σας ενημερώνει: "παρακαλείσθε όπως επιστρέψατε στο θέμα μας" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! Τελικά, στο Μπουρδελιστάν παντού υπάρχει ένας κουμπάρος. Ίσως το καλύτερο βύσμα είναι πλέον να είσαι κουμπάρος του κατάλληλου ανθρώπου. Παιδιά, μην τα παίρνετε στο κρανίο, ειδικά χωρίς να γνωρίζεται τις επιμέρους συμφωνίες και το τί γράφουν τα συμβόλαια. Ο νόμος ισχύει έτσι όπως είπαν οι προλαλήσαντες, στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει οριοθετημένη και επιμερισμένη χρήση της πυλωτής απο τα συμβόλαια. Όπου όμως αυτά είναι προκαθορισμένα απο τα συμβόλαια, ισχύουν τα συμβόλαια.Πχ Όταν η μάνα μου και τα αδέρφια της έδωσαν αντιπαροχή το πατρικό τους, πήραν (με δική τους επιλογή) λιγότερα μέτρα στα σπίτια τους, έναντι της αποκλειστικής χρήσης του 50% της πυλωτής. Αυτό δεν μπορεί να το ανατρέψει κανένας νόμος εφ΄όσον δεν μπορεί να τους δώσει τα παραπάνω μέτρα που θα είχαν στα διαμερίσματα τους , αν άφηναν όλη την πυλωτή στον εργολάβο. Μετά, στο υπόλοιπο 50%, ο εργολάβος διασφάλισε τις δύο κοινόχρηστες θέσεις στάθμευσης που απαιτεί ο Νόμος, και τις υπόλοιπες τις κράτησε για τα διαμερίσματα που έδωσε στα παιδιά του (και καλά έκανε). Το θέμα είναι πως στην πολυκατοικία τώρα υπάρχουν διαμερίσματα με δύο θέσεις, με μία θέση, αλλά και δίχως καμμία θέση. Είναι αδικία; ΟΧΙ, γιατί απο τα συμβόλαια ο καθένας ήξερε (ή τουλάχιστον θά έπρεπε να ξέρει) τί αγόραζε, και είναι άδικο να έρχεται τώρα κάποιος που δεν έχει δικό του μέρος, και να ζητά χρήση της πυλωτής που κάποιος άλλος, με το ένα ή με τον άλλο, τρόπο έχει πληρώσει (είτε παίρνοντας λιγότερα μέτρα όπως οι δικοί μου, είτε πληρώνοντας ακριβότερο τίμημα στον εργολάβο για διαμέρισμα με θέση). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2010 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 καλα η φαση μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον γρυλο "...δεν γμιεσαι εσυ και ο γρυλος σου!!!". πανε μιλα του ομορφα και ωραια, προσπαθησε να κανεις και εσυ πισω, αν δεν βρεθει ακρη με την 1η υπαρχει και 2 ευκαιρια, παιξε το λιγο κακομοιρης (μου εχουν ξανακλεψει μηχανη, δεν εχω χρηματα για parking, αν υπαρξει οποιοδηποτε προβλημα θα το λυσω κτλ)...κουτσου, κουτσου θα την βγαλεις την ακρη σου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες