Jump to content
jimnyk

αγορά scooter μεχρι 150cc

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι, ψάχνω να βρω κάποιον που να έχει αγοράσει tcb scooter για να μου πει τη γνώμη του. Ξέρω ότι είναι κινέζικης προέλευσης με συναρμολόγηση από την Hellas motor και πολλοί δεν τα προτιμούν. Όμως, αν κάποιος έχει δική του πείρα, ας με βοηθήσει please. Μου αρέσει πολύ, πλησιάζει τα χρήματα που θέλω να δώσω, δεν είναι παπί που τα κλέβουν με το καλημέρα και ε3λπίζω να μην το κλέβουν εύκολα...

Λοιπόν? Τι λέτε?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις! Με βοηθήσατε τα μάλα....

Επεσες στη περιπτωση φιλε, που λογω server, αυτες τις 2-3 μερες, το site "σερνεται" και η συντριπτικη πλειοψηφια των μελων δεν εχει καν προσβαση. (Και μεις που εχουμε, μια χαρα χαλια ειναι, αλλα λεμε..)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι, ψάχνω να βρω κάποιον που να έχει αγοράσει tcb scooter για να μου πει τη γνώμη του. Ξέρω ότι είναι κινέζικης προέλευσης με συναρμολόγηση από την Hellas motor και πολλοί δεν τα προτιμούν. Όμως, αν κάποιος έχει δική του πείρα, ας με βοηθήσει please. Μου αρέσει πολύ, πλησιάζει τα χρήματα που θέλω να δώσω, δεν είναι παπί που τα κλέβουν με το καλημέρα και ε3λπίζω να μην το κλέβουν εύκολα...

Λοιπόν? Τι λέτε?????

Αμα εχουμε κανα νεότερο πειτε και σε εμενα παιδια ..

ψάχνομαι και εγω για φτηνώ scooter

Το tcb που λες (ο 1ος) δεν το ξέρω. Πάντως απέφυγε τόσο noname μηχανάκια, θα μπλέξεις.

(Και προς τους δύο): Δέστε το Kymco Agility 150cc. Είναι Κορεάτικο, αρκετά αξιόπιστο, καλό service και φτηνό. Με 1900 τελική τιμή και βαλιτσάκι 33 λίτρα.

Δες εδώ: http://www.mybike.gr/topic/29373-kymco-agility-150cc/page__fromsearch__1

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα