Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Να κ οι φωτογραφιες απο την συναντησουλα μας που ειχαμε! ΩΧ!Μια βασιλοπιτα?!Πως βρεθηκε εδω?! Σε βλεπω που χαμογελας υποπτα!!Εσυ την εφερες??? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Να και μια ολοι μαζι! Απο κατω αριστερα και μετα πανω απο αριστερα Yamahakias,Hlias,Demplar,Vagelisv,Batsakos,Blackman Jester's Girlfriend( )K0stas_X,Jester,Anothercbrowner,Alarm.Moto99,Renovatio,Okourkoulos,MAG/FMX's Girlfriend,MAG/FMX,Renegade,Lavazutra,Lavazutra's Girlfriend Αντε με το καλο και να σε παντα καλα Διονυση να μας κοβεις τις πιτες,Βαγγελη να μας φιλοξενεις και Χρονη για να μας μεταφερεις Να στε παντα ολοι καλα Εδω κατι ειπαμε κ γελαγαμε ολοι αλλα δεν θυμαμαι τι... Λεγε τι ξερεις για την βασιλοπιτσα!!Γιατι γελας ετσι??? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2010 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η Ντεμπορα κ η γυναικα του Βαγγελη η Ποπη.Καταπληκτικες οικοδεσπινες! Ευχαριστουμε για ολα Τα κομματια ειχανε αρχισει να μοιραζονται Εγω το τσιμπησα το δικο μου Να κ ο Αλβερτος το τσιμπησε το δικο του Να κ μια με τον Vagelisv,Demplar,Jester,Anothercbrowner Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2010 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 τις καλυτερες με το γκρουπ των χορευτριων γιατι δεν το εβαλες ? η τις αλλες που ειναι ο βαγγελης και ο διονυσης με τα δερματινα και τα μαστιγια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Αυτες με το γκρουπ τον χορευτριων ειναι πριβατε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ψιλοκαμμενη φωτο :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2010 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) μπραβο ρε φιλαρακια μια χαρα περασαμε να ειμαστε καλα και του χρονου παλι ολοι μαζι και ακομα περισσοτεροι εξαλου μια παρεα ειμαστε εδω και υπομονη ερχετε κιαλλο παρτυ ισως μασκε.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2010 από τον vagelisv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 μπραβο ρε φιλαρακια μια χαρα περασαμε να ειμαστε καλα και του χρονου παλι ολοι μαζι και ακομα περισσοτεροι εξαλου μια παρεα ειμαστε εδω και υπομονη ερχετε κιαλλο παρτυ ισως μασκε.... το μασκε ειναι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν το χανωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 μπραβο ρε φιλαρακια μια χαρα περασαμε να ειμαστε καλα και του χρονου παλι ολοι μαζι και ακομα περισσοτεροι εξαλου μια παρεα ειμαστε εδω και υπομονη ερχετε κιαλλο παρτυ ισως μασκε.... καταλαβα. θα γινουμε περιγελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 μπραβο ρε φιλαρακια μια χαρα περασαμε να ειμαστε καλα και του χρονου παλι ολοι μαζι και ακομα περισσοτεροι εξαλου μια παρεα ειμαστε εδω και υπομονη ερχετε κιαλλο παρτυ ισως μασκε.... εγω λεω να ντυθουμε μηχανοβιοι :P Ξερεις..με δερματινα μπουφαν,κρανη κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 μπραβω παιδια και του χρονου παλι με την κοπη πιτας μοτοσηκλετων φιλων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 εγω λεω να ντυθουμε μηχανοβιοι :P Ξερεις..με δερματινα μπουφαν,κρανη κλπ κλπ συμφωνω! γιατι ολοι κουτακιδες και με συγκινωνια μαζωχτηκαμε εχτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Πολυ ωραιες φωτογραφιες παιδια :D Αμα γινει μασκε δεν υπαρχει πιθανοτητα να χασω για κανενα λογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 ...μπραβο σας παιδες!..πολυ καλο παρεακι !...ειναι εμφανες σε ολες τις φωτο το φιλικο και ομορφο κλιμα της συναντησης ! ...παντα τετοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Αντωνη κοπηκε κομματι και για'σενα επειδη απουσιασες λογο αρρωστιας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Περα απο το κρανος μου και το κρανος του κουρκουλου, τιποτα δεν θυμιζε μοτοσυκλετιστικη συναντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Αντωνη κοπηκε κομματι και για'σενα επειδη απουσιασες λογο αρρωστιας... Αστα διαλα σηγκηνηθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Περα απο το κρανος μου και το κρανος του κουρκουλου, τιποτα δεν θυμιζε μοτοσυκλετιστικη συναντηση γιατι το λες αυτο? γι'αυτο τα κρηψαμε τα κρανοι! ηταν και το κρανος του Γιαμαχακια κριμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 ...μπραβο σας παιδες!..πολυ καλο παρεακι !...ειναι εμφανες σε ολες τις φωτο το φιλικο και ομορφο κλιμα της συναντησης ! ...παντα τετοια! ευχαρηστουμε φιλε και οταν θα ερθης μια μερα να ερθης και εσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) ξερετε κατι?ειμαι στο φορουμ λιγο καιρο αλλα αξιζε τον κοπο αυτο που καναμε, βρηκα φιλους με ονειρα και αξιες και με τα ιδια πιστευω εδω μεσα και πιστευω να γνωρισω ακομα περισσοτερους.βασικα χθες κοψαμε μια πιτα για το καλο του νεου ετους και για την παρεα ολοι και οχι μονο εκτος τα κομματια τις παρεας κοψαμε κομματι για το mybike.gr γιατι το θεωρουμε σπιτι μας πλεον ενα για ,niar,troyme,kai για τον αγνωστο μοτοσυκλετιστη ιδεα του φιλου και (αδερφου demplar)kai για ολα τα μελοι του mybike.gr το φλουρι επεσε στον μικροτερο τις παρεας batsako καλη τυχη στον μικρο και καλη σταδιοδρομια στην καριερα που αποφασισε να ακολουθησει.θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την ωραια συναντηση που πραγματοποιησαμε και πιστευω να ξαναγινει πολυ συντομα...ευχαριστω παιδια και εγω θα ειμαι παντα εδω οτι χρειαστητε.....τιμη μου... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2010 από τον vagelisv 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Σπυράκο & Βαγγέλη περάσαμε πολύ όμορφα. Σας ευχαριστούμε & του χρόνου με υγεία. Τελικά δεν το κέρδισα το φλουρί, κάτι πήγε στραβά ρε γμτ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Μπραβο παιδες! παντα τετοιες συναντησεις και καλη χρονια να εχουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Μπραβο παιδες! παντα τετοιες συναντησεις και καλη χρονια να εχουμε σε ευχαρηστουμε επεισης φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 μπραβο παιδια ,παντα τετοια...ελπιζω να περασατε τελεια. βαγγελη συγκινητικος ο λογος σου βρε παλιοπαιδο (πλακιτσα-πλακιτσα) κ εμεις σε παμε ρε μπραβο για την φιλοξενια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 ξερετε κατι?ειμαι στο φορουμ λιγο καιρο αλλα αξιζε τον κοπο αυτο που καναμε, βρηκα φιλους με ονειρα και αξιες και με τα ιδια πιστευω εδω μεσα και πιστευω να γνωρισω ακομα περισσοτερους.βασικα χθες κοψαμε μια πιτα για το καλο του νεου ετους και για την παρεα ολοι και οχι μονο εκτος τα κομματια τις παρεας κοψαμε κομματι για το mybike.gr γιατι το θεωρουμε σπιτι μας πλεον ενα για ,niar,troyme,kai για τον αγνωστο μοτοσυκλετιστη ιδεα του φιλου και (αδερφου demplar)kai για ολα τα μελοι του mybike.gr το φλουρι επεσε στον μικροτερο τις παρεας batsako καλη τυχη στον μικρο και καλη σταδιοδρομια στην καριερα που αποφασισε να ακολουθησει.θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την ωραια συναντηση που πραγματοποιησαμε και πιστευω να ξαναγινει πολυ συντομα...ευχαριστω παιδια και εγω θα ειμαι παντα εδω οτι χρειαστητε.....τιμη μου... το σπιτι μεσα στο οποιο βρισκουμε το βασικο μας χομπυ, την μηχανη. πολλα απο αυτα που γινονται σημερα δεν θα μπορουσαν να γινουν (ευκολα) αν δεν υπηρχε το ιντερνετ. ολοι εχουμε ενα ονειρο... Μια ΧΟΝΤΑ περα απο τον χαβαλε ηταν ομορφα και ελπιζω να γινονται και αλλες ωραιες συναντησεις και ας μην ειναι γιορτες. οσο για το κομματι του mybike περα απο τις διαμαχες, διαφωνιες κλπ κλπ επρεπε να κοπει γιατι ηταν το κυριο μεσο που μας εφερε κοντα και γιναμε μια παρεα εχθες ολοι μαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες