TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Εγώ πάντως αν ήμουν σκύλος και γρατζουνούσες έτσι τη λύρα θα στη κάθιζα τη δαγκωνιά.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Πω π'αναθεμά σε δολοφόνε...!!! Ακόμα και ο σκυλάκος σου, καλύτερα θα έπαιζε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 ορεοσ να το κανο και στον δικομου μονο που φοβαμε ποσ θα κρεμισι το σπιτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 δε ξερω να παιζω λυρα.. του αδερφου μου ειναι Όχι δε σε πιστεύω οτι δε ξέρεις να παίζεις λύρα. Είσαι τόσο καλός :P Πάντως μη το ξαναπροσπαθήσεις γιατί θα δούμε την επάυριο στις εφημερίδες το τίτλο "σκύλος κακοποίησε τον ιδιοκτήτη του τη στιγμή που έπαιζε λύρα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Πάντως μη το ξαναπροσπαθήσεις γιατί θα δούμε την επάυριο στις εφημερίδες το τίτλο "σκύλος κακοποίησε τον ιδιοκτήτη του τη στιγμή που έπαιζε λύρα" "...και μετά έκανε τη λύρα οδοντογλυφίδες από τα νεύρα του!" Όσο εσύ "παίζεις λύρα", τόσο αυτός "τραγουδάει ευτυχισμένος"!... Ελπίζω να έχετε γείτονες με κατανόηση!... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 παιξε λυρα φιλε και ασ τους να λενε pontiador το σκυλι και οσο να ' ναι νιωθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Kαλα ενταξει λες και ειπα οτι ξερω να παιζω λυρα.. τι να πω ελεος οι γειτονες ειναι μακρια zoo.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Εγώ έπαιζα λύρα (ποντιακή) βασικά δεν έπαιζα γρατζουνούσα και παρατήρησα ότι ο ήχος προκαλεί το παρακάτω περιστατικό... http://www.youtube.c...h?v=AwTtGjZ2Ilo :tooth: :tooth: είναι περίπου δέκα μηνών.. Τι γλύκα σκύλο που έχεις... Να τον χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες