κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Από ανθρώπους που γενικά αγαπούν τον μοτοσυκλετισμό κατά πρώτο λόγο, ειδικότερα όμως "κλίνουν" προς την οικογένεια της YAMAHA, γίνεται μία προσπάθεια δημιουργίας ενός φόρουμ λίγο πολύ παρόμοιου χαρακτήρα με των ήδη υπαρχόντων. Όσοι πιστοί... και καλή μας αρχή μέχρι το φόρουμ να πάρει λίγο τα ''πάνω'' του το ''προσωρινό'' του link είναι το παρακάτω.. http://yamaha-bikers.forumotion.com/forum.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crockh2001 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Kαλη αρχη Χρηστο . Βλεπω το εχετε κανει οπως το gixxer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Από ανθρώπους που γενικά αγαπούν τον μοτοσυκλετισμό κατά πρώτο λόγο, ειδικότερα όμως "κλίνουν" προς την οικογένεια της YAMAHA, γίνεται μία προσπάθεια δημιουργίας ενός φόρουμ λίγο πολύ παρόμοιου χαρακτήρα με των ήδη υπαρχόντων. Όσοι πιστοί... και καλή μας αρχή μέχρι το φόρουμ να πάρει λίγο τα ''πάνω'' του το ''προσωρινό'' του link είναι το παρακάτω.. http://yamaha-bikers.forumotion.com/forum.htm Εαν ειναι στα χναρια του gixxer.gr τοτε απλα θα τα σπασει κ αυτο! Θα ειναι για τα R η για τα Yamaha γενικα? Kαλη αρχη Χρηστο . Βλεπω το εχετε κανει οπως το gixxer Το οποιο gixxer μπορω να πω οτι εχει τα παντα!Απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο Συνεχιστε παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 είναι γενικά της yamaha, για όλα τα μοντέλα.. Χάρη, μοιάζει με το gixxer γιατί είναι φτιαγμένα στον ίδιο σέρβερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 καλο γραφτηκα για να δουμε πως ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 και εγω γραφτηκα με το ιδιο ονομα που εχω και εδω!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 και εγω γραφτηκα με το ιδιο ονομα που εχω και εδω!!! και εγω το ιδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Και εγω με το ιδιο ονομα παω να γραφτω!!!!Ωραιο φαινεται!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 να στε καλά ρε παιδιά, και ευχαριστώ (εγώ και η ομάδα διαχείρισης) για την εγγραφή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 καλοριζικο παιδια και να φτασετε εκει που δεν εφτασαν αλλοι 100000 μελη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Θα ήθελα να γραφώ και εγώ,αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να παρακολουθήσω 2 φόρουμ....όποτε μένω πιστός στην τρελοπαρέα του mybike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Θα ήθελα να γραφώ και εγώ,αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να παρακολουθήσω 2 φόρουμ....όποτε μένω πιστός στην τρελοπαρέα του mybike όπως νομίζεις.. εγώ πάντως παρακολουθώ 4 φόρουμ, στο ένα είμαι mod και στο άλλο admin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Από ανθρώπους που γενικά αγαπούν τον μοτοσυκλετισμό κατά πρώτο λόγο, ειδικότερα όμως "κλίνουν" προς την οικογένεια της YAMAHA, γίνεται μία προσπάθεια δημιουργίας ενός φόρουμ λίγο πολύ παρόμοιου χαρακτήρα με των ήδη υπαρχόντων. Όσοι πιστοί... και καλή μας αρχή μέχρι το φόρουμ να πάρει λίγο τα ''πάνω'' του το ''προσωρινό'' του link είναι το παρακάτω.. http://yamaha-bikers.forumotion.com/forum.htm άσχετο... το κολτρέιν βγαίνει από τον γνωστό John William "Trane" Coltrane;;;; για πες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 όχι φίλε μου, καμία σχέση..από αλλού πήρα (μου το έδωσαν) το κολτρειν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Καλή αρχή παίδες κι εγώ φυσικά μέσα είμαι με το ίδιο nick. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 και εγω μια απο τα ιδια παιδια .. με τοοο ονομα μου και διπλα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 και εγώ γράφτηκα με το ίδιο nickname Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Και εγώ τα ίδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες