Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 ΑΥΤΟ ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ! Χάρηκα που αποζημιώθηκες γρήγορα, μπράβο. 10.000 τελικά πήρες; Εγώ πληρώνω 300€ το εξάμηνο στην interamerican με την ασφάλεια κλοπής αλλά για 8500€ αξίας μοτό, και ολοκληρωμένο πακέτο. Εσένα πόσο βγήκε και έφυγες από την chartis; αλλά όπως λες 350€ στην chartis και να σου αφαιρέσουνε το 25% είναι πολλά... Ποια καινούργια μοτοσυκλέτα πήρες τώρα; Δεν ρωτησα καν, μολις μου ειπε 350 και απαλλαγη... Η interamerican 360 χωρις απαλλαγη, αξια μηχανης 10000. Μοτο καινουρια? Την ιδια, το λεει και απο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 Μπράβο, βρε φίλε. Να και μία λυπηρή ιστορία με «αίσιο» τέλος. Κι εγώ Ιnteramerican. Αλλά περίπου 270 ευρώ το εξάμηνο (με ολική κλοπή). Ισως επειδή η αξία της μηχανής ήταν στα 6,5 χιλιάρικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2010 Ναι φιλαρακο τελος καλο, ολα καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες