Jump to content
Sign in to follow this  
johnmanos

1η τούμπα 2010

Recommended Posts

Τετάρτη βράδυ, λιγα λεπτα είχαν περάσει αφότου άρχισε να βρέχει σε δρόμο που ενω κάποτε είχε κανονική άσφαλτο κάποιος προκομένος δήμαρχος αποφάσισε να τ κανει πλακόστρωτο :fool: . (για όσους ξέρουν στη Χαλκιδα πίσω απτα δικαστήρια...)Πάνω στο kaze R του καταστήματος (creperie) με ταχύτητα 40 χλμ ντυμένος σαν αρκουδα! Παω να στριψω δεξια τσιμπόντας λιγάκι το φρένο. Ασυναίσθητα κατεβάζω σχέση απο 3η σε 2α (χαλαρά το πηγαινα. Εδω λοιπόν έχουμε τον συνδιασμο 2 φαινομένων. Του μηχανόφρενου και του σαπουνόδρομου! Μοιραίος συνδιασμός!!! :shock: Με το που μπαίνει η ταχύτητα (είχα αφήσει να πέσουν οι στροφές) φρενάρει, πλαγιάζει. ΟΚ λέω γνωστό φαινόμενο οι endurαδες το κανουν συχνα(μονο που πλαγιάζουν με γκαζι). Πλαγιάζω δεξια πλαγιάζω αριστερά (σε στεγνο κανονικό δρόμο έκοβε κ ταχύτητα!! τώρα τίποτα :lac: !!!) ξαναπλαγιάζω δεξια τσιμπάω κ λίγο γκάζι μηπως κ πιάσει η ρόδα (μηπως αυτο ηταν το μοιραίο λάθος?) :_scare: πέφτω απτα αριστερα!!! Μαζεύτηκε κοσμος με ρώταγε αν είμαι καλα κλπ κλπ! Δεν σκιστηκε μπουφαν δεν σκιστηκε παντελόνι! το κράνος βρήκε λίγο πίσω αριστερα! το μόνο που συνέβη ήταν οτι κάηκε το φλας... δεν έσπασε! κάηκε! σήμερα βέβαια νιώθω λίγο το πόδι αλλα είμαι οκ! στάθηκα τυχερός. θα μπορύσα να είχα σπάσει χέρι ή ποδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ελα τυχερος εισαι γιατι πηγαινες με λιγα! Τωρα τι εφταιγε .....λιγο απ ολα οσα ειπες, αμα βρεχει κι εχει κ γλιτσα κατω οι ενστικτωδεις αντιδρασεις δε βοηθανε κ ετσι απλα πεφτεις!περαστικα και να ειναι η τελευταια !!!Α και μη κατεβαζεις ποτε ταχυτητα αφου εχεις παρει κληση...μονο πριν !

Τροποποιήθηκε από τον Alex11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το παπί πέσε όσο θέλεις, φτηνό είναι.. :thumbsup:

Πλάκα κάνω,άμα φοράς εξοπλισμό σωστό τέτοιες τούμπες είναι στο προγραμμα και 99,9% δεν χτυπάς.

Εγώ θα σου ευχηθώ χωρίς να υπερβάλλω:Μόνο τέτοιες τούμπες να χεις στη ζωή σου και μη χειρότερα.. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ. Παπι και βροχη ψιλο συνεπαγεται σουπα. Αφου την εβγαλες πεντακαθαρη μη το πεις ουτε του παπα.

Μεγαλη πουστι@ να μην εχεις συμπλεκτη οταν εχει βρεγμενο δρομο... Ασε που οι ροδες στα παπια ειναι μικροτερες απαυτες που εχω στο ποδηλατο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε που οι ροδες στα παπια ειναι μικροτερες απαυτες που εχω στο ποδηλατο...

δλδ αν ημουν με ενα scooterακι θα χα πεσει πριν το καταλαβω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω που λες πισω απο τα δικαστηρια χαλκιδα παω σχολειο..περαστικα και παντα ορθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω που λες πισω απο τα δικαστηρια χαλκιδα παω σχολειο..περαστικα και παντα ορθιος

εκεί συνήθως κάνει και μπλοκο η τροχαία!! :police: Για φαντάσου... αλήθεια αν πέσεις λάθος χειρισμό :uglystupid2: ή απο γλιτσα :_scare: μπροστα σε μπλοκο τι θα συμβεί? θα φας και πρόστιμο? χαχα! λόγω βλακείας όχι παραβασης :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα