tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Λοιπον σκεφτομαι να αυξησω στο παπι μου την παροχη ρευματος στο μπουζι με πολλαπλασιαστη ισως?Ενας φιλος μου χει πει οτι εχει βαλει πολλ/στη απιο εξωλεμβια.Δεν ξερω αν ισχυει αυτο παντως το παπι του αν και 100 παει για 125+.Οποιος ξερει ας μου πει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Αν σε τρώνε τα λεφτά στη τσέπη, φάτα σε πιτόγυρα και μπύρες. Πιο πολύ θα τα χαρείς έτσι. Αν κάνεις τέτοιες αλλαγές σε "μαμά" κινητήρα δεν θα δεις καμία βελτίωση. Πρόσεξε το εξής: αν δεν δουλεύει σωστά το σύστημα ανάφλεξης (αυτό που τα μαστόρια αποκαλούν "ρεύματα") θα έχεις μειωμένη απόδοση και προβλήματα. Αν δουλεύει σωστά όμως, δεν έχει περιθώριο να το βελτιώσεις κάπου. Εκτός ίσως αν βάλεις κανένα μπουζί ιριδίου, αν και στο παπί μάλλον θα πάει χαμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Εκτός ίσως αν βάλεις κανένα μπουζί ιριδίου, αν και στο παπί μάλλον θα πάει χαμένο. Μαλλον??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Σε μαμά δεν θα δεις τόση μεγάλη διαφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες