troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 μαλιστα κατι μας ειπε το τροκτικο τωρα.... μονο σε μενα κανει εντυπωση οτι για ολα τα ιδρυματα δινεται το ιδιο ποσο ΑΚΡΙΒΩΣ(725) ?? τι αντιπροσωπευει αυτο το ποσο θα μας πει το τροκτικο ή απλα πεταξε ενα νουμερακι να αυξησει τα κλικς του σαιτ για σημερα? καντε σοβαρο ρεπορταζ ρε λαμογια να μαθει ο κοσμακης και αφηστε τις εντυπωσεις ... ποιανου ειπαμε ειναι το τροκτικο...? καθηστε τσακωθειτε τωρα ποιος ειναι ποιο ελληνας...θα σωθουμε επειδη τρεχει στο αιμα μας ελληνικο κοκκινελι ή μηπως να ανοιξουμε τα στραβα μας να κοιταξουμε μισο μετρο απο τη μυτη μας και να δουμε οτι χανομαστε!! (πω ρε φιλε,σαν κομμουνιστης ακουστηκα...) edit δεν εχω τπτ με τους συμπαθεις κομμουνιστες Δηλαδή λες ότι δεν τα πήραν τα λεφτά? Το ξέρεις σίγουρα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Και τώρα κύριοι τραβάτε οθοπεταλιά για να ξαναγεμίσουμε τα υποτίθεται άδεια ταμεία για να τα ξαναδιάσουν τα λαμόγια για άλλη μια φορά . Ε!ρε μεγαλε Ελλην!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Δηλαδή λες ότι δεν τα πήραν τα λεφτά? Το ξέρεις σίγουρα? οχι δεν λεω αυτο..προφανως μπορει να τσιμπανε 5 φορες περισσοτερα απο αυτα τα λεφτα... απλα μου εκανε εντυπωση οτι πεταξε 5 πρωθυπουργους και 5 νουμερα(ιδια ακριβως) ,χωρις κανενα στοιχειο,ουτε τι σκατα χρηματα ειναι αυτα,ουτε σε τι αντιστοιχουν...ουτε απο που προκυπτουν...να μαθουμε ρε παιδι μου τι σκατα ειναι αυτα τα ποσα..το οτι τα "παιρνουν" το ξερουμε ολοι,δεν περιμεναμε το τροκτικο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Διάβασε μήπως κάπου μια επιστολή του Μίκυ Θεοδωράκη να δείτε που πάει η Ελλάδα με τις ευλογίες των κυβερνήσεών της? Και μιλάει ΚΥΡΙΩΣ για το μεγάλο πρόβλημα των λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα, αλλά και με αυτούς που γεννάνε στην Ελλάδα και που τα παιδιά τους θα πάρουν την υπηκοότητα και συνεπώς κι αυτοί και μετά θα μπορούν να φέρουν νόμιμα και συγγενείς τους εδώ. Μιλάει για την σχεδιασμένη προσπάθεια κατάργησης των εννοιών Έθνος και Πατρίδα και πολλά άλλα. Μιλάμε τα διάβαζα και τρελαινόμουν! Κι η πλάκα είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί κι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι συνένοχοι! Kαλα ρε Αλεξ.. Εδω μιλαμε για τους "νομιμους" τροπους με τους οποιους ταιζουμε ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! τους πρωην-νυν και αει "ηγετες" μας, εσυ τι μπλεκεις τους μεταναστες?? Αυτο ενα ενα μεγαλο και ενδιαφερον θεμα, αλλα ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! Μου φαίνεται πως δεν έμαθαν από το μάθημα του περασμένου Δεκέμβρη ή προκλητικά συνεχίζουν να το αγνοούν κοροειδεύοντάς μπροστά στα μούτρα μας!Δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει ''ησυχία'',αλλά πολύ φοβάμαι ότι η μέρα που θα βγούμε ξανά στους δρόμους δεν είναι μακριά. :hunter: Αμην!.. :pray: οχι δεν λεω αυτο..προφανως μπορει να τσιμπανε 5 φορες περισσοτερα απο αυτα τα λεφτα... απλα μου εκανε εντυπωση οτι πεταξε 5 πρωθυπουργους και 5 νουμερα(ιδια ακριβως) ,χωρις κανενα στοιχειο,ουτε τι σκατα χρηματα ειναι αυτα,ουτε σε τι αντιστοιχουν...ουτε απο που προκυπτουν...να μαθουμε ρε παιδι μου τι σκατα ειναι αυτα τα ποσα..το οτι τα "παιρνουν" το ξερουμε ολοι,δεν περιμεναμε το τροκτικο... ΨΙΤ! Mε νόμο της Ν.Δ αποφασίστηκε η επιχορήγηση όλων των Ιδρυμάτων Ερευνών των πρώην πρωθυπουργών της Ελλάδας (ΕΔΩ!) Και επεισης! http://www.onlinepress.gr/?p=46833 (Για να δεις πως δενει η μαρεγκα.. ) ΡΕ ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!! :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, ορίστε τα λινκ με τους σκοπούς των ιδρυμάτων για όποιον ενδιαφέρεται... Πραγματικά έχω βαρεθεί τη μίζερη γκρίνια για τα λεφτά που μας τρώνε χωρίς καν να δουμε που πάνε. ΌΛΟΙ λεφτα θέλουν να φάνε, οι φτωχοί για να γίνουν πλούσιοι και οι πλούσιοι για να γίνουν πλουσιότεροι. Έχει καταντήσει αηδία πια. Να τα κλείσουμε όλα τα ιδρύματα ρε, να τα φάτε στα μπουζούκια , τα τζίπ και τα αυθαίρετα! Μιλάει και ο χατζηνικολάου που ένα 500αρι χιλιάδες τα παίρνει ετησίως καθαρά μόνο απο το άλτερ, χωρια τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και την εφημερίδα.... Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον gilles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δλδ, τι διαφορετικο προσφερει το ιδρυμα Γ. Παπανδρεου απο το ιδρυμα Α.Παπανδρεου? Και (ΚΥΡΙΩΣ!) γιατι να το πληρωνω εγω????? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Για ακομα μια φορα θα πω αυτο που λεω παντα σε αυτες τις περιπτωσεις... ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Δλδ, τι διαφορετικο προσφερει το ιδρυμα Γ. Παπανδρεου απο το ιδρυμα Α.Παπανδρεου? Και (ΚΥΡΙΩΣ!) γιατι να το πληρωνω εγω????? Εσύ κι εμείς ΔΕΝ κανονίζουμε ούτε τι θα πληρώνει η κοινωνία, ούτε η πάρτη μας. Δι' αντιπροσώπου που ψήφισες κανονίζει η βουλή των ελλήνων, θεωρητικά για το γενικότερο καλό. Μπορεί αν ήσουν ανάπηρος, επιστήμονας ή κι εγώ δε ξέρω τι να σε βοηθούσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) θεωρητικά για το γενικότερο καλό. Ακριβώς.... στην πράξη αλλάζει το πράμα.....δυστυχώς για μας! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον GUZZISTAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ευχαριστω black_hawk για τα λινκς μιας κ βαριομουν εγω να ψαξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Έλεος με τους κηφήνες και τους χαραμοφάηδες!!!Εγώ γούσταρα να τα φάω σε γαριδάκια..Στα @@ για τα κώλο-ιδρύματα τους..όποιος θέλει από την τσέπη του και τέλος...Σιγά μην περιμένω να σωθώ από τέτοια ιδρύματα..Ευεργεσίες με ξένα λεφτά και εγώ ξέρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 στο φινάλε εμείς είμαστε οι μ@λ@κες που τους ανεχόμαστε ΑΚΟΜΑ anyway εκτός απο το που θέλουν οι εν λόγο κύριοι(αν λέγοντε ετσι)κι αλλοι τόσοι...ο ευλογιμένοε γ@μόσταυρος των εξαρχείων κατα πολλούς ΤΣΙΜΑΡΑΣ-ΤΣΙΜΑΚΟΣ Η αλλιώς ΠΑΝΟΥΣΗΣ έλεγε στο τραγούδι οι εκλογές ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΛΑΝΑ... τελικά ο αλήτης που έγινε προφήτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 7 στους 10 Έλληνες, που ασχολούνται με τα κοινά και δεν βαριούνται ή απαξιούν να ψηφίσουν, προτιμούν χώρα Tide, με μπλε και πράσινους κόκκους!... Παράλληλα, 9 στους 10 Έλληνες, ψηφίζουν - δεν ψηφίζουν, ασχολούνται - δεν ασχολούνται, ανάμεσα από τις εκλογές γκρινιάζουν για τα κακώς κείμενα και των μεν (μπλε) και των δε (πράσινοι)... Μας βαρέθηκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 και για καλο να ειναι κατι, εχουμε γινει τοσο σκατα που ολα μας πειραζουν και φταινε...αλλα μηπως γινετε και τιποτα καλο στη χωρα μας? δεν αντεχω να ειμαι συνεχως υποψιασμενος για αυτονοητα πραγματα και ο νοων νοητω. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες