nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Εμένα παιδιά η χαλαρώτητα σε γρήγορη οδήγηση με έχει σώσει δυό φορές από τον κακό τον λύκο. Αυτό που έχω καταλάβει ότι ο γρήγορος οδηγός δεν είναι ο νευρικός (αδρεναλίνη) αλλά ο ήρεμος. Και όχι δεν νομίζω ότι είμαι ο rossi αλλά ένα συμπέρασμα βγάζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Εμένα παιδιά η χαλαρώτητα σε γρήγορη οδήγηση με έχει σώσει δυό φορές από τον κακό τον λύκο. Αυτό που έχω καταλάβει ότι ο γρήγορος οδηγός δεν είναι ο νευρικός (αδρεναλίνη) αλλά ο ήρεμος. Και όχι δεν νομίζω ότι είμαι ο rossi αλλά ένα συμπέρασμα βγάζω. θα συμφωνήσω.το θέμα είναι να το βλέπεις και λίγο χαλαρά.να είσαι σε εγρήγορση αλλά μόνο με το οδηγικό του θέματος.το μυαλό πρέπει να είναι cool.. και εγώ κάνω όμως το λάθος και τα παίρνω μερικές φορές, 2-3 φορές που χρειαστηκε να σταματήσω όμως,έκοψαν όλοι πέρα..λές να είμαι τόσο άσχημος?χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 εγω και να νυσταζω του θανατα να μην μπορω να ανοιξω τα ματια μου..οταν ανεβω στο παπι θα γινω σαν να εχω κοιμηθει 1 μηνα συνεχωμενα! και επισης οσο οδηγω ειμαι στην τσιτα εντελος! ολος ο οργανισμος ειναι σε γρηγορση πανω σε ενα διτροχο..λογο του οτι εισαι πολυ πιο εκτεθιμενος..και με οσα ακουμε καθημερινα απο διαφορους σουπερ ντουπερ οδηγους μας αναγκαζει να ειμαστε πιο "ξυπνιοι" πανω στην μοτο μην παθουμε το οτιδηποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 απο οσο εχω παρατηρησει τις αντιδρασεις μου, βλεπω πως υπαρχει μια διαφοροποιηση αναλογα με την διαθεση που εχω. Αν ειμαι χαλαρος και με κλεισουν, περνανε γιδια αναμεσα απο τα αμαξια κλπ, απλα τους μπινελικονω και συνεχιζω. Αν εχω και λιγα νευρα, ξεκιναω τα "κατεβασε λιγο το παραθυρο να σε πω κατι", "που πας ρε θεια;" και συνεχιζω με πλουσιο ρεπερτοριο φρασεων και κινησεων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 λοιπόν...... για να γίνω λίγο κουραστικός... τις προάλλες σε φανάρι, περίμενα μεταξύ των λωρίδων για να πάω δεξιά όταν ανοίξει χώρος.... έρχεται λοιπόν ο τυπάς που περίμενε δεξιά και ξεκινάει... πολύ σιγά... μέχρι που με ακούμπησε στην εξάτμιση... το κρατάω με τα χίλια ζόρια(γιατί δε φτάνω καλά κάτω... ) κάνω λίγο μπροστά, γυρνάω να δω τι γίνεται.... και έρχεται πάλι και με σπρώχνει.... άναψε φανάρι και φύγαμε.... αστραπιαία μου ήρθε στο μυαλό η φράση από ένα παλιό post "στο επόμενο φανάρι του κρεμάς τον καθρέφτη" δυστυχώς έφυγε.... καταλήγοντας... τον μαμάς η δεν τον μαμάς μετά τον επόμενο? είμαι πολύ ήρεμος γενικά... αλλά πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 . καταλήγοντας... τον μαμάς η δεν τον μαμάς μετά τον επόμενο? είμαι πολύ ήρεμος γενικά... αλλά πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος?? χιχιχι! δεν εχεις ακουσει τη φραση: Θεε μου μη μου δωσεις οσα μπορω να αντεξω"; μπορουμε να αντεξουμε πολλα. Εμενα πχ, δεν μπορεις να διανοηθεις τι δουλεμα μου εχουν ρηξει..ακομα και προσβολες. Η διαφορα μας ποια ειναι; οτι εχω κλαυτερη καρδια;μπαααααααααααα... οτι ειμαι αναισθητη; μπαμπααααααααααααα...στις ορμονες ειναι το θεμα , εχετε τεστοστερονη 200 φορες περισσοτερη. Ο αντρας απο αρχαιγονη φαση, ειχε στο σκαρι του,σ τη φυση του να κυνηγα, να χωνεται,να επικρατει για ναπροστατεψει. (ΠΑλιες καλες εποχες...) Που λετε,αυτη η ρημαδα φταιει κατα πολυ. Επισης, ο ανθρωπος οπως και τα ζωα οταν βρεθουν σε απειλη , καθιστανται σε εγρηγορση, αυξανεται η αδρεναλινη, οι χτυποι της καρδιας, διαστελλονται οι κορες, υπαρχει εφυδρωση κλπ και εχουν τρεις επιλογες: φυγη παλη υποταγη. Ετσι κ στο δρομο. Ετσι παντου. βρειτε ο καθενας σας ποια απο τος τρεις επιλογες ακολουθει κ μετα το γιατι.. Περαν του να ερευναμε μια συμπεριφορα (μας, των αλλων κλπ) καλο ειναι να βγαζουμε συμπερασματα ετσι ωστε να αλλαξουμε κα κακως κειμενα. μορνινγκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 λοιπόν...... για να γίνω λίγο κουραστικός... τις προάλλες σε φανάρι, περίμενα μεταξύ των λωρίδων για να πάω δεξιά όταν ανοίξει χώρος.... έρχεται λοιπόν ο τυπάς που περίμενε δεξιά και ξεκινάει... πολύ σιγά... μέχρι που με ακούμπησε στην εξάτμιση... το κρατάω με τα χίλια ζόρια(γιατί δε φτάνω καλά κάτω... ) κάνω λίγο μπροστά, γυρνάω να δω τι γίνεται.... και έρχεται πάλι και με σπρώχνει.... άναψε φανάρι και φύγαμε.... αστραπιαία μου ήρθε στο μυαλό η φράση από ένα παλιό post "στο επόμενο φανάρι του κρεμάς τον καθρέφτη" δυστυχώς έφυγε.... καταλήγοντας... τον μαμάς η δεν τον μαμάς μετά τον επόμενο? είμαι πολύ ήρεμος γενικά... αλλά πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος?? ο ξαδερφος μου του τον ειχε κατεβασει καπως ετσι, εγω δεν ειμαι τοσο βιαιος αλλα στην χειροτερη (παει καιρος) εχω ριξει μια χλεπα στο παρπριζ ενος ηλιθιου.Το τελευταιο διαστημα οποτε συμβαινει κατι τετοιο δε καθομαι να ασχοληθω παρα σε ακραιες περιπτωσεις που του ευχομαι να μη του ξανασηκωθει ποτε και ειμαι και σαββατογεννημενος !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 πάντως για εμένα η οδήγηση στη μηχανή είναι περισσότερο πολλαπλασιαστής της υπάρχουσας ψυχολογικής κατάστασης που είμαι όταν την καβαλάω. αν είμαι χαλαρός και γουστάρω βόλτα, πάνω στη μηχανή θα είμαι πολύ χαλαρός και δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για τίποτα. αν ανέβω όμως ήδη νευριασμένος και συμβεί καμία στραβή τότε γίνομαι τούρκος και μπορεί να αρχίσω τα γαλλικά ακόμα και σε γέρους & γριές. το παράδοξο της υπόθεσης με την αδρεναλίνη όμως είναι όταν αν χτυπήσεις και πέσεις κάτω, συνήθως είσαι πολύ ήρεμος στην αρχή απο άποψη νεύρων ίσως γιατί είναι το σοκ που καλύπτει την αδρεναλίνη. συνήθως σηκώνεσαι και νιάζεσαι για το αν έχεις χτυπήσει κάπου άσχημα ή πως είναι η μοτό, και μετά από λίγο αρχίζουν τα νεύρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 "Μαγκιά" ειναι η αυτοσυγκρατηση-αυτοελεγχος και οχι η εκτονωση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 "Μαγκιά" ειναι η αυτοσυγκρατηση-αυτοελεγχος και οχι η εκτονωση.. :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Εμένα παιδιά η χαλαρώτητα σε γρήγορη οδήγηση με έχει σώσει δυό φορές από τον κακό τον λύκο. Αυτό που έχω καταλάβει ότι ο γρήγορος οδηγός δεν είναι ο νευρικός (αδρεναλίνη) αλλά ο ήρεμος. Και όχι δεν νομίζω ότι είμαι ο rossi αλλά ένα συμπέρασμα βγάζω. Χαίρομαι που είσαι κοντά μας και τα λες σωστά! εγω και να νυσταζω του θανατα να μην μπορω να ανοιξω τα ματια μου..οταν ανεβω στο παπι θα γινω σαν να εχω κοιμηθει 1 μηνα συνεχωμενα! Από υπερβολική αυτοπεποίθηση στις διαδρομές ρουτίνα μπορεί να αποκοιμηθείς. Το έχει πάθει μία ψυχή... χιχιχι! δεν εχεις ακουσει τη φραση: Θεε μου μη μου δωσεις οσα μπορω να αντεξω"; μπορουμε να αντεξουμε πολλα. (...) και εχουν τρεις επιλογες: φυγη παλη υποταγη. Ούτε φανταζόμαστε πόσα μπορούμε να αντέξουμε. Θέλω να διαλέξω το πρώτο (φυγή) και να το βαφτίσω αυτοσυγκράτηση "Μαγκιά" ειναι η αυτοσυγκρατηση-αυτοελεγχος και οχι η εκτονωση.. ή και μαγκιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Φυσικά και είμαστε ευέξαπτοι, δεν είναι λίγο να παίζεις με το χάρο κάθε φορά που κάποιος κουτάκιας αποφασίζει να σε γράψει στα παπάρια του και να παραβιάσει τους κανόνες της λογικής και της οδικής συμπεριφοράς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ή και μαγκιά... Το ιδιο εννοουμε, απλα εγω εβαλα τη λεξη σε " " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Oπως λεει και το (σωστο) jedi code, 'emotion, yet peace' Ειναι καλη φαση η αδρεναλινη πανω στη σελα. Εμενα προσωπικα με βοηθαει να ειμαι οσο 'στη τσιτα' χρειαζεται για να προλαβω καταστασεις οπου κουτακηδες στριβουν χωρις φλας, διαφοροι καγκουροακρανοχωρισκαθρευτοπαπακηδες πετιουνται απο το πουθενα ακριβως μπροστα σου απαιτωντας να τους παραχωρησεις πρωτεραιοτητα η να πεθανετε παρεα και αλλα διαφορα. Απο την αλλη οπως ειπε και η lirimaerea Oblivia, βαραει και στον καρπο. Οποτε χρειαζεται να εισαι λιγο τζενται πανω στη μηχανη. Να επιτρεπεις στην αδρεναλινη να σου δωσει την επιθυμητη ενγρηγορση αλλα να μην επιτρεπεις σε συναισθηματα οπως 'α τον πουστη με περασε' η 'χεχε μπορω να παω και με 120 αναμεσα απο αυτα τα αμαξια!' να σε επηρεασουν. Εγω προσωπικα για να το καταφερω ειπα στον εαυτο μου οτι ειναι μεγαλυτερη προκληση να καταφερω να μην πηγαινω με τη ταυτοτητα στο στομα, απο το να δω εαν μπορω να περασω τον βλακα με το gsxr που μολις με 'ατιμασε' περνοντας με μεσα στη κινηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα νευρα ειναι παραγοντες του στρες και του ανχους οταν οδηγουμε μηχανη γιατι εχουμε τα ματια μας 14 και ειμαστε αμεσα εκτεθημενοι στο περιβαλλων και γενικα ειμαστε στην τσιτα για να μην γινει το οτιδηποτε δυσαρεστο... γενικα ειμαι πολυ χαλαρος και φλου τυπος αλλα οταν πηγε να κατσει στραβη με αμαξι που παραβιασε stop και σταματησε μετα απο 20 μετρα για να παρκαρει(τι ηθελα και το ειδα) 2πλοπαρκαρα και εγω με αλαρμ πηγα εκει να του ζητησω τα ρεστα και με εβριζε....αλλα υπαρχουν και οροια...ενα μπουκετο το εφαγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες